Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hayhay hosgeldin canimcim, gezdin geldin mersinleri ii de ettin herkes tatildeydi kac zamandan beri diyorum bu kiz nerde ugramiyor enerji depoladinmi bari ??
ayburum hosuna gittimi pohocalarim tadida göüzel olmustu kendim yaptim diye söylemiyorum canim

selayım sabah ilk fırsatta tarif alcam senden
şimdi kocik sesleniyo
kızdırmıyım herifi
şimdilik aybur kaçar
öptüm kocaman

h.b selaycım
mersin çoook sıcaktı
evde baya bi dinlendim sıcaktan dışarı pek çıkamadığım için:))
denize girdim bi kez sadece
sonra da hamile olduğumu öğrendim:)

koş gısss herüfün yanına alsanaalsanasmile
bende oglusa sarılıp yatam selayım sen yatmıyonmu şekerimmm
hayhay hadı byyy

yatacagim bende birazdan selim bugun gec yatti yarim saat bile olmadi o yatali bende biraz takilip gideyim kizlar iyi gecelr

h.b selaycım
mersin çoook sıcaktı
bir ölüm bir yaşam haberi alıyorum
barbim Allah mekanını cennet etsin. kanserden çok çekmiştir adamcağız :teselli:
kene ve ailesine Allah sabır versin, sana da canım boshayallersmile

hayhayım çok sevindim senin adına :asigim: inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım benimmm Şeniz
hiç ultrasona girdin mi, bekliyor muydun hamileliğini yoksa sürpriz mi oldu olumunekankayizsmile

hayhay ben yazini sonradan gördüm canim gözün aydin cok sevindim senin adina hadi bakalim allah kucaginada almayi nasip etsin canim, cok güzel bir haber bu

kızlar hepiniz sağolun.. hayhaycımm çok çok tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

selayım ben gidemedim yanına, tekrardan o vedalaşma sahnesini yapamıcam çünkü, kendimde o gücü bulamadım.. bide pek konuşmuyor aklıma bin tane tilki giricekti yine acaba bana kızıomu küsüomu die. gidemedim yani gidemicem.. mafoldumben

umarım herşey yoluna girer kızlar bize dua edin..
ben şimdi 10 gün yokum gidiyorum altınoluğa.. giremezsem görüşemezsek herkes kendine ii baksın lütfen hepinizi öpüyorum mafoldumben

günaydin kizlar.....
barbicigim aklina sen bisey getirme canim o durumda cok konusmamasi normaldir insallah tatilden döndügünde hersey cok güzel olacaktir ....

h.b selaycım
mersin çoook sıcaktı

:lepi::lepi::lepi:
:lepi::lepi::lepi:
topiğimize yeni bir ikoncan geliyo yaşasın:lepi:zemuszemuszemuszemus
gözbebeğimiz bir tanemiz selimomuza bakalım nasıl kardeş gelcek
pembe tokalımı:ecrin_bebek:
yada dütdütlü oğlanmıgamyoncuiremsu
canım hayırlı olsun

selam kızlaar, dün ev telefonunu kapattırdık hemen kapatmışlar giremedim internete baya bişeyler olmuş ben yokken
barbim başınız sağolsun allah kalanlara uzun ömür versin canım, hastalığı kötüydü diyodun daha fazla acı çekmedi en azından. sen gitmişsindir iyi tatiller hayatım kafanı toparlarsın en azından
hayhay hoşgeldin canım, gözün aydın ayrıcada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
birileri giderken yenileri geliyor işte hayat
selayhusum poğaçaların çok güzel olmuş elllerine sağlık yaa ama benim de burdan görüp görüp canım çekiyo duba gibi olacam bu gidişle cokacimcoook kurabiyeleri yaptım bende çayla değil ama sütle yedik akşam güzel olmuş, bugün ders için gelenlere de verdim iyi oldu ikramlık

hanturkscüm afiyet olsun yedigin kurabiyeler canim .. ye canim eger fazlam var diye düsünürsen birazcik spor yaparsin ama resimlerinde iyi gözüküyorsun tam ortada bu seklinde kilo almazsan fazlalik yok bence

ayburum selam canim nabersin iyimisin ???

uzunca bir süre ortalikta görünmedigim zamanlarda bilinki ya evle ugrasiyorum yada mutfakta birseyler yapiyorum burdak gksu arkadasin tarifinden yalanci tavuk gögsüne benzer bisey yaptim
afiyet olsun hatunlarima ... ben olmasam neolacak haliniz :roflol: :roflol:
ayburum nasil gezebildin bu sicakta canim tv de gösteriyordu istanbul cok sicak diyorlardi....

selayım ellerine saglık cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
kızım koyuyon bunlarııı canımm cektı ne olcek gecenın bı saatı offf Çok üzgünüm çoook endorfin lazımmmm
bu ustundkıler ne bacımmm??*
ayburum nerdesın yaaa hıc msn gırmıyon özledım sohpetını:1hug:

kelebegim arada bir yapiyorum iste
üzerinde rendelenmis badem hindistan cevizi tozu ve cikolata parcalari var, icerisindede yani muhallebinin icinede portokal rendeledim yine öyle güzel aromalandirmiski anlatamam , bu hindistan cevizi ve badem lerden icinede kattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…