- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.301
hehe saol cnm..
ay söylemiim simdi efenin kalkma saatlerini. nazar fln degerp
masallah demeniz sartiyla yaziyorum peki..sempatiksalakcinni
22-24 arasi yatiyor.. o gün kü aksam uykusuna bagli.. benimki öglenleri degil aksam üzerleri 1-2 saat uyur.
genelde 12 saat uyuyor. bazen daha fazla.
yani sabah 10-12 arasi kalkiyor.
bu günlerde 23,30 da yatip sabah 11 bucuga kadar uyuyor
benimde isime geliyo :))
hadi bende yatayim uyumaya calisayim.. öptümm
istanbula gelmişken işyerinde imzalamam gereken bir evrak için sabah varır varmaz işe geldim, birazdan onu imzalayıp çıkıcam.. eve uğrayıp üstümü deiştirdikten sonra doooğru kenimin yanına süprüüüzz yapmaya, bilmiyor geldiğimi..
dün örendeydim ezgimin olduğu yerde , ama kuzenim amele gibi yandığından duramadı sıcaktan hemen dönmek zorunda kaldık arayamadım onu..
istanbula gelebildiğim için çook mutluyum, ama bugün yasanıcaklar için çok üzgün
hepinizi öpüyorum, görüşürüz yine
ayy gerçekten mi :kedi: hep kikirdiyeyim ben o zamanZaten onlar insani bir sekilde kadirip tav ediyorlar
böyle kikirdemek sanada cok yakismis
aşkito canım cilt bakımından bahsediyoduk, lazer çok çok pahalı bişey ya yoksa bende istiyorum tamamen kurtuluyosun sositososito cilt bakımı için de burda o kadar pahalı değil indirim de yaptılar ondan kabul ettim yoksa bende kıyafet almayı tercih ederdim kaydirigubbakcemile3ayburcum nasil oldun canim sen?
hanturks lazermi yaptiriyon canim?
ben tüm vücut istiyorum da.. selayin demesi gibi.. cok pahali.
yani ayni seyden behsediyorsak:))
ken in babasimi vefat etmisbaslari sag olsun.
barbi yi ben evli saniyordum .. ama degillerdi degil mi?
nisanlilarmiydi ki?
dötümden uyduruyom iste bisiler :)) maksat sayfalar ilerlesinp
hoşgeldin barbicim, eminim sürpriz yapman yanında olman kene çok iyi gelecektiristanbula gelmişken işyerinde imzalamam gereken bir evrak için sabah varır varmaz işe geldim, birazdan onu imzalayıp çıkıcam.. eve uğrayıp üstümü deiştirdikten sonra doooğru kenimin yanına süprüüüzz yapmaya, bilmiyor geldiğimi..
dün örendeydim ezgimin olduğu yerde , ama kuzenim amele gibi yandığından duramadı sıcaktan hemen dönmek zorunda kaldık arayamadım onu..
istanbula gelebildiğim için çook mutluyum, ama bugün yasanıcaklar için çok üzgün
hepinizi öpüyorum, görüşürüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?