- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.281
selayhuscum sağol canım da valla bi 3 4 kilo fazlam var ya resimlere aldanma orda accık göbeği çekiyom içimehanturkscüm afiyet olsun yedigin kurabiyeler canim .. ye canim eger fazlam var diye düsünürsen birazcik spor yaparsin ama resimlerinde iyi gözüküyorsun tam ortada bu seklinde kilo almazsan fazlalik yok bence
oh valla hatun hiç durmuyo sürekli çalışıyo :hulya: ellerine sağlık canım çok güzel gözüküyor ama bana yandaki tombul tombul eller parmaklar daha iştah açıcı gözüktü onları yiyebilir miyim cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
evet evet işte bende kış gelmeden vermek istiyorum zaten kışın hayatta veremem, burası aşırı sıcak ya tüm türkiye böyle olcakmış bu haftatatilde insan hep kilo aliyor hanturksüm ozaman kis gelmeden onlari ver canim kisin daha zor olur senin icin ... bu sicaklarda verirsin sanirim insan bisey yiyemiyordur burda hava yine serinledi bir haftadan beri ...
onun ellerini izin verdim tadina bakabilirsin ......:roflol: oda sana iccemiyo iccemiyo der (istemiyorum demek)
uzunca bir süre ortalikta görünmedigim zamanlarda bilinki ya evle ugrasiyorum yada mutfakta birseyler yapiyorum burdak gksu arkadasin tarifinden yalanci tavuk gögsüne benzer bisey yaptim
afiyet olsun hatunlarima ... ben olmasam neolacak haliniz :roflol: :roflol:
ayburum nasil gezebildin bu sicakta canim tv de gösteriyordu istanbul cok sicak diyorlardi....
selayım ellerine saglık cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
kızım koyuyon bunlarııı canımm cektı ne olcek gecenın bı saatı offf Çok üzgünüm çoook endorfin lazımmmm
bu ustundkıler ne bacımmm??*
ayburum nerdesın yaaa hıc msn gırmıyon özledım sohpetını:1hug:
kolay gelsin ayburcum , yaprak sarmasina bayilirim ama kiymali olani hic yiyemem ben .. size birseyi itiraf edeyim en yilardan beri kendim yaprak sarmiyorum desem yeridir , annem bahcesinden topluyor sariyor buzluga atiyorbene gittigimde aliyorum mersi mersi diyorum evde pisirmek kaliyor bana sadece cok zevkli
yok canım ya niye dokunsun ki, gayet iyi olduaskitom cok mersi anacim seninde gözlerin gülüsün yeter be kuzusum ha 2 kilo eksik ha iki kilo fazla
hanturks canim hala devam ediyormusun sne cilt bakimina dokunmadimi cildine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?