- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.501
ohhh kankamda gelivermişzemuszemusopuyorumnanaktanezgicim gönülden çağırmışsın demekki
eskisi kadar pc de vakit geçiremiyorum
blog epey vaktimi alıyor birde sohbet topiği ya takip etmek gerek cııvıtmak istemiyorum sorular fln havada kalır rahatsız olursunuz fln.
gönlüm sizlerle bunu bilin ama çok sıcak bi ortam burası
kankamınn dilinden de düşmüyor sizleri tanımadan çok sevdim
barbim bende kociklen katılmıyom iftaraselam kızlar.. selayhusum döndüm aranıza=) .. ezgicim ilk provan hayırlı olsun.. ama ben iftara eşl katılamıyacağım, çünkü katılacak bir eşim yoknedenini burdan sormada msnde falan konuşuruz... ama tek vücut tek bünye olarak gelebilirim isterseniz bilmiyorumkismile
moralim pek iyi olmadığı için buralara falan pek giremiyorum ama hep feysteyimm haberiniz olsun öptümmm
su böreğimiezgim selayım eşim henuz gıtmedı gece uyku tutmayınca bı baktım buraya ne var ne yok dıyee burayıda bı bıraktınmı takıp etmek zor oluyor byazemuszemus
ezgim safagımız tam saymıyorum ama 380 olması lazım syınca gecmıyor fıstıgım sende bılırsın bu durumlarıolumunekankayizsmile bu salı sabahı Ankaraya ucuyor eşim inş rahat eder oralarda boshayallersmile
bugunde teyzemıze iftara davetlıyız hihoyyyt su böregi yapacakmış pek guzel olur kendılerıı keske sizede tattırabılsem:icecream:
silme tabikiimzamı silmek istemiyorum ben :gitme:
hanturks hosgeldin canim..
kizlar bugun esimin dogum günü.. bana telefon alirken tabiki kendinede almisti
bugun sabah o telefonu ona götürdüm askimm dogum günün kutlu olsun dedim
ooda mahsusdan sevinmis numarasi yapiyor
eskiden ne kadar önem verirdim hediyemi eksik etmezdim ama yillar degistiriyor insani ne ekilirse o bicilyor... kendisinede dedim bunu ben seni hayata dayanikli hale getirdim diyor
suc kabul etme yook
yine icimde yatan insana uyup bir pasta yapacagim kendisine en azindan bir kek (merhametlismili)
:kedi: :kedi:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben kociği katmıyım iftar işine olmadı biz ramazandan sonra buluşuruz
hanım 49 kilo çıkıyo bide diyoki dijitaller fazlamı gösteriyoklava: klava:
bebegımm sen bencede yap en azından pastanıhanturks hosgeldin canim..
kizlar bugun esimin dogum günü.. bana telefon alirken tabiki kendinede almisti
bugun sabah o telefonu ona götürdüm askimm dogum günün kutlu olsun dedim
ooda mahsusdan sevinmis numarasi yapiyor
eskiden ne kadar önem verirdim hediyemi eksik etmezdim ama yillar degistiriyor insani ne ekilirse o bicilyor... kendisinede dedim bunu ben seni hayata dayanikli hale getirdim diyor
suc kabul etme yook
yine icimde yatan insana uyup bir pasta yapacagim kendisine en azindan bir kek (merhametlismili)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?