- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.921
kızlar size bişey sorcam ve kafam çok karıştı...
bugün kızlarla sohbet ediyorduk sıra benimkinin yemin törenine geldi dedim bu cuma aşkımın yemin törenine gidicez annemle dedim bir kız arkadaşım aileler tanışıyormu dedi yoo dedim ama annem benimkiyle tanıştı ben ilk defa yemin töreninde görücem ailesini dedim bir kız akadaşımda dediki bence gitme dedi onun ailesi sonra demesin bu kızın ailesi niye bu kadar çok oğlumun peşinde diye dedi kafam karıştı eve geldim oturdum salak salak düşünmeye başladım acaba ailesi benim için öyle düşünürmü diye ????
siz ne düşünüyorsunuz gitmelimiyim - gitmemelimiyim (gitme durumu babamın izin vermesine bağlı birde )
aybıkem babalar aslında annelerden bıle daha hassas oluyorlar
yerım ben onlarıı
bende sercanlarda cok kaldım o varkende yokkende ayrı odalarda olsada aynı ewde uyumanın tadı bambaska oluyor
selayhusum tchıboya bayılıyorum o boxer takımını gormedım ama emınım tombıgıme cok yakısmıstır
bıde onlukler vardı her haftaya bır tane ınanılmaz guzeldı ıcım gıttı resmen bızım burda bu hafta akıllı evım olucak haftayada mutfakta bayram sızın orda cıkmıstır bıle belkı ama adı farklıdır yurtdısıyla turkıye arasında cok fark varmıs urunlerınde
tutımm ıkı markada cok guzel ben ozdılektende almıstım walla modellerınden hangısı ıcıne sınerse onu al bence marka takıntısı yapma bebegım
bu ceyız ısı ew duzmek cok zewklı ama yorucu bakalım bız daha baslamadık tam olarak
cok heyecanlı olucak
ya ne tad ne tad
sabaha kadar uyuyamamıştım
benim odam çatı katında karşımdaki oda erkek kardeşime ait o evde yok yurtdışında yaşıyor
babam hüseyini erkek kardeşimin odasında yatırdı
sonra bana dediki sen annenle bizim odada yat ben senin odanda-ne çakal adam he
sabaha kadar 3buçuk attım hüseyn romantiklik neym yapmaya kalkar diye
düşünsene benim odanın kapısını açtığı an babam kafasına indiridi balyozualsanaalsanasmile
benimki dün aradığıda aşkım gelseniz süper olur dedi zaten benimki tek gitmemi istemiyor aklım sende kalır dedi birde annesi öğretmen olduğu için öğretmen evinde yer ayarlayacakmış eğer kalıcaksanız sizin içinde yer ayarlarız dedi bende yok dedim yemin treninden sonra gidicez biz aşkım dedim oda tamam hayatım gelirseniz çok mutlu olurum dedi...
tutim ailesi tatil olayini falanda biliyor sanirim degilmi ???
dedigim gibi annen degilde bir arkadasin olsa
onun için niye zor olsun benim ödüm kotpu beni odamda sanıp girer diye
babanın horultsunu duydum jeton düştü demiştikaydirigubbakcemile3
tuti şimdi böyle rahat görünselerde ilerde farklı oluyor
bahane arıyorlar nedense ve sen ne olursa olsun koz verme ellerine bu benim düşüncem
bugün yeniden evleniyor olsaydım eksinlikkle mesafe alırdım
yani oğulları için fedakarlık yapan modell olmasssın gitmekle oğlullarına ayılan bayılan model olursun
tesekkur ederım hanturksum agırladın gıttiler demekkı Allah kavustursun
hersey ıyı dmı aranız falan
tutim açıkçası ben kendim gider annemi götürmezdim .. ne olursa olsun ne kadar rahat ailesi olsa bile götürmezdim.. bu benim fikrim tatlım
sağol canım evet çok iyiyiz allah bozmasın, kavga sonrası hep daha iyi oluruz zaten
tuticim ben de öyle ayaküstü tanışmasını istemezdim ailemin ama ortada bir plan varsa ve karşı taraf da tanışmayı istiyorsa kız ne meraklı diye düşüneceklerini zannetmiyorum sonuçta ilişkinizin geldiği noktayı biliyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?