Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

walla tutım bu aılenın tutumuna baglı bırazda
bıde senınkı ne dedı yemıntorenıne gelme olayına
aılesının sızden haberı varmı ne dusunuyorlar ne edıyorlar
hıcbısey bılmeden karsılarına cıkarsanız sacma olur tabıkıde

tutim bu klasik bir düsüncedir , aileler biraz takarlar sanirim böyle durumlara
ilerde laf olma ihtimali bence cok büyük.. ama özlemin var ..evlenincede kim ne derse desin dersen git derim... annenin gitmesi acisindan keske yalniz sen gidebilsen veya bir arkadasinla annen hic karismasa

ya ne tad ne tad
sabaha kadar uyuyamamıştım
benim odam çatı katında karşımdaki oda erkek kardeşime ait o evde yok yurtdışında yaşıyor
babam hüseyini erkek kardeşimin odasında yatırdı
sonra bana dediki sen annenle bizim odada yat ben senin odanda-ne çakal adam he
sabaha kadar 3buçuk attım hüseyn romantiklik neym yapmaya kalkar diye
düşünsene benim odanın kapısını açtığı an babam kafasına indiridi balyozualsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok yok cesaret etmemesı cok daha ıyı olmus hadı senı neysede enıste ıcınde cok zor bı durum sabahı nasıl etmıstır kımbılır
bende cok zorlanırım dıye dusunmustum sercanlarda kalırken ama sagolsun kayınvalıdem benı ewımde gbı hıssettırdı herzaman ve ekstra durumlarda tek kalmayayım yada keyıfen hep benı cagırır,bıde annem babam gorumcem ust katta uyuyorlar sercanın odası ve benım kaldıgım mısafır odasıda asagı katta,onlar uyusa bız uyumasakta bıle ne rahatsız ederler nede farklı dusunurler sagolsunlar

benimki dün aradığıda aşkım gelseniz süper olur dedi zaten benimki tek gitmemi istemiyor aklım sende kalır dedi birde annesi öğretmen olduğu için öğretmen evinde yer ayarlayacakmış eğer kalıcaksanız sizin içinde yer ayarlarız dedi bende yok dedim yemin treninden sonra gidicez biz aşkım dedim oda tamam hayatım gelirseniz çok mutlu olurum dedi...

su ımzamı degıstırmem lazım aslında ama nasıl yapıldıgını unuttum arastırmaya usenıyorum
2 ay 3 hafta kaldı aslında

eger tavırları boyleyse gıtmenızın sorun olucagını sanmıyorum
yada ılerde laf edıceklerınıde sanmıyorum
eger dusuncelı kıskanc olmayan bır anneyse eger asıl en cok sana ıhtıyacı oldugunu bılır oglunun keske askere gıtmeden once konussaydın annesıyle bebegım smdıde konusur agzını arardın

gitsem bir türlü gitmesem bir türlü ama yarın ararsa sorcam benimkine bakalım ne diyecek...gitmesem de acaba annesi düşünmezmi benim oğlum 2 haftada bir tuğçeyi görmeye gitti ama tuğçe yemin törenine bile gelmedi diye birde işin o yanı var allahım ne foktan işler....

tutim ailesi tatil olayini falanda biliyor sanirim degilmi ???
dedigim gibi annen degilde bir arkadasin olsa

onun için niye zor olsun benim ödüm kotpu beni odamda sanıp girer diye
babanın horultsunu duydum jeton düştü demiştikaydirigubbakcemile3

tuti şimdi böyle rahat görünselerde ilerde farklı oluyor
bahane arıyorlar nedense ve sen ne olursa olsun koz verme ellerine bu benim düşüncem
bugün yeniden evleniyor olsaydım eksinlikkle mesafe alırdım
yani oğulları için fedakarlık yapan modell olmasssın gitmekle oğlullarına ayılan bayılan model olursun

tutim ailesi tatil olayini falanda biliyor sanirim degilmi ???
dedigim gibi annen degilde bir arkadasin olsa

biliyorlar bebişim beraber tatile gittiğimizi...annemsiz maalesef gidicek kimsem yok...

canım haklısın bu mesafe olayını annesini ve ailesini bir tanısam karar vericem ama daha tanışmadık tanımadığım için günahını almak istemiyorum...ama dediğin gibi beni o modele sokarlarsa evlendiğimizde öyle bir mesafe koyarım ki oğulları bile düzeltmez ben çok kinciyimdir anında kin beslerim mezarıma kadar o kinle giderim...

tesekkur ederım hanturksum agırladın gıttiler demekkı Allah kavustursun
hersey ıyı dmı aranız falan

sağol canım evet çok iyiyiz allah bozmasın, kavga sonrası hep daha iyi oluruz zaten

tuticim ben de öyle ayaküstü tanışmasını istemezdim ailemin ama ortada bir plan varsa ve karşı taraf da tanışmayı istiyorsa kız ne meraklı diye düşüneceklerini zannetmiyorum sonuçta ilişkinizin geldiği noktayı biliyorlardır

tutim senin şu ben çok kinciyiimdir lafına ölüyorum ve kininden her bahsettiğinde hayranlıkla okuyorum. mini minicik bir kincilikkkkkk huyunuda Allahtan kendime diliyorum sempatiksalakcinni

tutim açıkçası ben kendim gider annemi götürmezdim .. ne olursa olsun ne kadar rahat ailesi olsa bile götürmezdim.. bu benim fikrim tatlım

cnm tek başına gidemiyorum taylan tek gelme dedi gelirsen annenle gel aşkım gelemezsen canın saolsun dedi...sana olan sevgimde bir değişiklik olmaz dedi tek gelirsen bişey olursa kendimi affetmem dedi...
çokkarışık işler neyse canlarım saolun önerileriniz için...

barbicim babamın tam olarak neyle uyuduğunu anlamış değilim
bi gün çok acıkmıştım annem sarma sarmıştı geceden aklıma düştüler dön dolaş uyyamadım
dedim yiyeyim gitsin aklımdan tin tin indim aşşayya aradan 5 dk bile geçmedi babam gülağacının tikenli mi tikenli sopasıyla hoyyyyt üstüme atladıkafamçokkarıştı

kuşum taylan bana askere bizim ilikşimiz için gittiğini söyledi yani bir an önce evlenmek için çünkü taylan askerliği erteleyecekti bu senede işinden dolayıı çok fazla davası olduğu halde askere gitmeyi tercih etti bir an önce ilişkinin adı konsun diye ama ailesi ne düşünüyor bilemicem birde ailesi taylanın düşüncelerine saygı duyuyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…