Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ana aybik şimdi okudumda yazdığınıı bende ilk ablası ile tanıştım ama tanışma o tanışma taylan ablamı eklersin facebooka dedi hala eklemedim sonra taylan ablam seni çok beğenmiş dedi...daha sonra bodruma tatile gittik ordada benimkinin teyzesi ile tanıştım bir akşam yemekte benimkinin teyzesi benimkinin annesini aradı yanımızda telefonla konuşmaya başladı benim için barbi barbi maaşallah dedi o bile pek hoşuma gitmedi ama annesinin ne dediğini duymadım bilmiyorumda...açıkcası ben zaten çok soğuk biriyimdir normalde herkesle konuşmam muhabbete girmem ama içimi bilen bilir çok iyi niyetliyimdir...ben ezelden beri hep etrafımda arkadaşlarımın kaynanalarından çektiklerini gördükçe duydukça ezelden beri bende kayınvalide takıntısı vardır mesafeli olucam diye birde ben annemden öyle gördüm annemde babannemle bayramlarda seyranlarda görüşür bende ordan kaptım belki kayınvalidem çok iyi biridir bilemiyorum ama mesafeli olmak her zaman için iyidir sanırım...sonra başıma oturursa yetişemem sanırım isteklerine tuğçe gel tuğçe git ıhhh ben almıyayım...

Son düzenleme:
şuan kendimden nefret ettiğm andır tuti hep senin yüzünden
son bişi diycem sonrada susup oturcam
taylan kardeşin ailesi hakkında sölediğin tüm erkekler söyler onlar asla farkında olmazlar
beni itip kakıyor kayınvalidem eşime ağladığımda yanlış anlamışsın seni çok seviyor diyor
ben mal mıyım o gözlerden nefreti görmememk mümkün diiyl
sölediklerim sadece kendii yaşantımdan örnekleme değil istatsitikle sabitlenmiş
tüm erkek aileleri için geçeri (istisnalar çok minnak ve onlar bu kaideyi bozmuyorlar)
kendi annem ,yengelerim hepsi buna dahil
en maşalısından gönder selayaklinialirimsmile
bu arada mehtabın tel kapalımafoldumben

ps:bana kısaca aybik diyn

umarım bu gece hep birlikte tuti için en doğru kararı verirsiniz.. benim oyumun rengi belli oylama yaparsanız

ayburummu gelirse öptüğümü söylersiniz.... yada okur kendisi dimi

ben yarın işe gideceğim için artık yatıyorum.. herkese iyi geceler..

Allahım herkesin gönlündeki dualarını hayırlısıysa kabul etsin , benimkinide.. bu da içimden geldiii yerimseniben

byess

barbim iyi geceler meleğim...allah rahatlık versin...

aybik cnm özür dilerim bende kendimden nefret ettim şimdi daralttığım için seni...
bu arada bizimde arada mesafe var o adanada ben istanbulda yaşıyoruz askere gitmeden önce muhakkak 2 haftada bir geliyordu her ay yanıma benim kafama takılan tek şey şu yarın öbür gün askerlik bitip benim yüzme vurmasın ben senin için hep istanbula geldim sen benim için yemin törenime bile gemedin diye o zaman çok üzülürüm...(hani aileside öyle demesin oğlum senin için hep geldi sen gelmedin diye)

bu akşam çok sıktım sizi biliyorum ama umudum sizsiniz hepinize tek tek teşekkür ediyorum...

teşekkür ederim aybikcim yok kesinlikle baskı değil mantıklı şeyler söyledin sonuçta ben bir yarın konuşayım bakayım ona göre hareket edeceğim ....çok mersi tekrardan ...

canlarım ben yavaştan müsadenizi istiyorum iyi geceler hayırlı sahurlar hepinize allah rahatlk versin....

hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki varsınız...

şafak:146

Kimse nefret etmesin bakimm acilin selayhus geldi. Aybikim evli birisi olarak yazdiklarina katilmamak Elde degil
Hem kendimden hem etrafimdan senin dedigin gibi

Tutim Neye Karar verdin canim

Gök gürlemesi var kizlar cok siddetli sekilde yagmur yagacak sanirim

Son düzenleme:
tutim çıkmışsın galiba ama bişey sorucam sen sonuçta bu konuyu annene açtın dimi o ne düşünüyo bu konuda yani bance en iyi kararı o verir hem yaş itibariyle bu işleri bilir hem senin ne yapman konusunda yardımcı olur
ama sen mutlaka gitmelisin bu anı kaçırma ben de çok istemiştim ve gidememiştim ve içimde ukte olarak kaldı onu o şekilde görememek

yav ben yokken kaynatmışsınız
xzgim akkabılarına bayıldım
yeminlen aklım sizdeydi zati maşşallah bi geldim topic almış başını gitmiş
barbim bende seni kocaman öpüyom
tutiiiim bence annenle kesinlikle gitme hatta sende gitme aybiğe katılıyom
selayım menüyü yazcam şimdi yaa seni acilen istanbula bekliyoz neler neler yapcaz
xzgim hattını avea görünümlü türkcele çevirmekle harika bir iş yaparsın
aybiğim tlf bozuk kapanıyo sürekli yine kapanımş 01de geldik
aybiğimin eşinin ailesi hakkında anlattığı herşeyi birebir gözümle görmüşüm hatta daha fazlası var

iftar menümüz
ayran çorbası
sulu köfte
erzurum su böreği
etli lahana dolması
fırında baharatlı pirzola tavuk
şehriyeli pilav
salata
tatlı olarakta
kadayıf dolması
erzurum yemekleri genellikle et ağırlıklıdır
ben her ne kadar etçil olmasamda
benim tamak tadım ege yöresine uygun
şimdi kocik hazır uyumamışken sahur yapcaz
gelcem birazdan

geldim ezan okunana kadar burdayım
yavv ramazan uyku düzenimi bozdu
xzgimgibi hacıyatmaza döndüm
kelebeğim fajita damaktadıma uyan bi yemeğe benziyo en kısa zamanda yemeliyim
günaydımızda gelmiş faceye foto eklemiş daha bakamadım gerçi bakcam birazdan
hantürksüm ankarayı bende sevemedim soğuk bi havası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…