ana aybik şimdi okudumda yazdığınıı bende ilk ablası ile tanıştım ama tanışma o tanışma taylan ablamı eklersin facebooka dedi hala eklemedim sonra taylan ablam seni çok beğenmiş dedi...daha sonra bodruma tatile gittik ordada benimkinin teyzesi ile tanıştım bir akşam yemekte benimkinin teyzesi benimkinin annesini aradı yanımızda telefonla konuşmaya başladı benim için barbi barbi maaşallah dedi o bile pek hoşuma gitmedi ama annesinin ne dediğini duymadım bilmiyorumda...açıkcası ben zaten çok soğuk biriyimdir normalde herkesle konuşmam muhabbete girmem ama içimi bilen bilir çok iyi niyetliyimdir...ben ezelden beri hep etrafımda arkadaşlarımın kaynanalarından çektiklerini gördükçe duydukça ezelden beri bende kayınvalide takıntısı vardır mesafeli olucam diye birde ben annemden öyle gördüm annemde babannemle bayramlarda seyranlarda görüşür bende ordan kaptım belki kayınvalidem çok iyi biridir bilemiyorum ama mesafeli olmak her zaman için iyidir sanırım...sonra başıma oturursa yetişemem sanırım isteklerine tuğçe gel tuğçe git ıhhh ben almıyayım...