Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yumurta hasliyorum beyazini yemem ama sarisini yiyecegim tok tutar sanirim...
birde salatalik bahceden

bugun tam anadolu kadini modundayim balkonada findik sermistim kurusun diye , türkiyede bizim findikligimiz var ordan toplamislar hus un abisi falan onlari kurutuyorum

selayım cumartesi günü kate 34 ile buluştuk daha doğrusu vedalaştık
bana yakındı görüşüyoduk
eşinin tayini çıktı taşınıyolar bgn

barbim gündüz yengemle pazardaydık
akşamda halagilde iftarda çok geç geldik eve
kate kanka topiğindeydi buraya gelmiyodu
bende gidip dişlerimi fırçalıyım geliyom

ben de yazayım ne yediğimi bari makarna menemen salatalık peynir sonra bi dilim kek
üsütne de iki koca bardak su içtim şimdi hareket edemiyorum midem şişti

ayyy hanturksüm o sulardan benimde midem sisiyor yaa
daha yerimden oynayamiyorum....

kizlar askito hamile

Isyanlardayim kizlar... Odamdaki sivri sinek ve ictigim sular uYutmadi ve tam altida dalmak uzere iken Selim uyandi birde ustu hickiiriyorum 1 saatten beri artik uyumak istiyorum ((

Günaydın vatan millet sakaryaa turkbayragi

hande Maşallah yarasın sırnaşık şey

tuttim askerinden haber varmı?? fisfisfis

Alisim uyudunmu sonunda kuuu ?? gamyoncuiremsu

Günaydın kızlarrr ...
Gece gece ne konuşmuşsunuz ben gözümü açamıyorum sahurda bile uyuyarak yiyorum..
Hatta uyku için tutmuyorum oruç doğru düzgün Allah ım sen günah yazma yarabbimmm.
Annem varda bu ara oda gidiyor napcam kim kaldırcak beni bilmiyorumm..
Çok uykucuyum yaa çokkk...Maşallah size valla kk ya bile girebiliyorsunuz
Dünde yorulduk çok kızımızı feshane şenliklerine götürdük çok eğlendi minnoşum...tabi bende ..bugün yoğunda..
hızınıza yetişemedim sadece bu sayfayı okuyorum pek bişey anlamasamda ...
Sadece aşkito hamileymişş çok sevindimm Allah tamamına erdirsin gönlüne göre versin işallah..

hekeslere selamlarrr...
hanturks canım salı istanbula gidicem annemle konuşucam birde bugün benimki ararsa onunla konuşucam...
ayburum gelmiş sonunda hoşgelmiş maaşallah sana bakınca annemi görüyorum annemde çok gezer yerinde duramaz...
selayım fındıkçı güzeliii bir avuç banada ver fındık bare tatlılarımın üstüne koyarım...
barbim askerim aramadı henüz tatlım...
xzgim gelmemiş...
aşkitoda hamileymiş hadi bakalım hayırlısı inşallah sağ sağlim kuağına alırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…