- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.941
biliyorlar bebişim beraber tatile gittiğimizi...annemsiz maalesef gidicek kimsem yok...
canım haklısın bu mesafe olayını annesini ve ailesini bir tanısam karar vericem ama daha tanışmadık tanımadığım için günahını almak istemiyorum...ama dediğin gibi beni o modele sokarlarsa evlendiğimizde öyle bir mesafe koyarım ki oğulları bile düzeltmez ben çok kinciyimdir anında kin beslerim mezarıma kadar o kinle giderim...
tutim senin şu ben çok kinciyiimdir lafına ölüyorum ve kininden her bahsettiğinde hayranlıkla okuyorum. mini minicik bir kincilikkkkkk huyunuda Allahtan kendime diliyorum sempatiksalakcinni
barbicim babamın tam olarak neyle uyuduğunu anlamış değilim
bi gün çok acıkmıştım annem sarma sarmıştı geceden aklıma düştüler dön dolaş uyyamadım
dedim yiyeyim gitsin aklımdan tin tin indim aşşayya aradan 5 dk bile geçmedi babam gülağacının tikenli mi tikenli sopasıyla hoyyyyt üstüme atladıkafamçokkarıştı
onun için niye zor olsun benim ödüm kotpu beni odamda sanıp girer diye
babanın horultsunu duydum jeton düştü demiştikaydirigubbakcemile3
tuti şimdi böyle rahat görünselerde ilerde farklı oluyor
bahane arıyorlar nedense ve sen ne olursa olsun koz verme ellerine bu benim düşüncem
bugün yeniden evleniyor olsaydım eksinlikkle mesafe alırdım
yani oğulları için fedakarlık yapan modell olmasssın gitmekle oğlullarına ayılan bayılan model olursun
anket yapalım...
git diyenler gitme diyenler diye ....
canım benim bikaç adım attıktan sonra yok ben vazgeçtim başa dönüp tekrar yürüycem diyemiyorsun
baştan kendini mesefeli tanıttın tanıttın tanıtmadın dönüşü yok
ailesini tanı tanımasına ama benim dediğim şekilde davranırsan bişi kaybetmezsin
ama tanıyım ona göre davranayım sonra mesefe alırım dersen öyle bişi olmuyor ne yazıkki
sonradan mesafe almaya kalktığında senin karın soğuk davranmaya başladı ben ne yaptım ki diye ağlarsa kayınvalideciğin ozaman senin çamura yattığın andırbayanssulusmile
seni anlıyorum gitmek istiyorsun görmek istiyorsun sevdiceğini ama geleceğine yatırım yapman daha zekice olur
annensiz git diyorum
tutim sen git derim ben , tek sen
taylanada söyle izah et durumu, sonuçta sen şuan oraya gitmeyi istiyorsun ve gitmelisin
bodrumada tek gitmiştin, oylee olduğunu varsaysın bence..
anneni şu etapta devreye sokmasan kanımca çok daha iyi olacaktır, aybiğe katılıyorum..
annenle ailelelerin tanışması çok farklı bir ortamde çok farklı bir zamanda olmalı bence
bunlar benim fikrim
annesiz git demek= hiç gidememek demek seluşummm geçersiz bir kod girdiniz lütfen yeniden deneyin...sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?