Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

canım benim bikaç adım attıktan sonra yok ben vazgeçtim başa dönüp tekrar yürüycem diyemiyorsun
baştan kendini mesefeli tanıttın tanıttın tanıtmadın dönüşü yok
ailesini tanı tanımasına ama benim dediğim şekilde davranırsan bişi kaybetmezsin
ama tanıyım ona göre davranayım sonra mesefe alırım dersen öyle bişi olmuyor ne yazıkki
sonradan mesafe almaya kalktığında senin karın soğuk davranmaya başladı ben ne yaptım ki diye ağlarsa kayınvalideciğin ozaman senin çamura yattığın andırbayanssulusmile
seni anlıyorum gitmek istiyorsun görmek istiyorsun sevdiceğini ama geleceğine yatırım yapman daha zekice olur

tutim senin şu ben çok kinciyiimdir lafına ölüyorum ve kininden her bahsettiğinde hayranlıkla okuyorum. mini minicik bir kincilikkkkkk huyunuda Allahtan kendime diliyorum sempatiksalakcinni

benden sana kin göndereyim yavrum yeterki iste emme heç eyi bişey değil kızanım...sempatiksalakcinni

alyaduanınannesi koptum yaaaaaa gülağacı dikeni demek hahah ay allah senide güldürsün...

aybikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:roflol::roflol::roflol:

kızaaam gece bakti komaya gircemmm heee, öldüm gülmektennnnnnn

ilahi baban yaa :roflol::roflol:

anlatışında ayrı bir güzel yaa :roflol::roflol:

demek sarmalar geceden aklına düştü:roflol::roflol:

alyaduminannesi allah iyiligini versin güldürdün beni su baban konusunda canim yaa

evli biri olduğun için dediklerini kulak arkası etmeyceğim canım çok mersi önerin için...dediklerini uygulayacağım yarin kendisi ile bir konuşayım bakalım söyleyeceklerine göre hareket edeceğim...

tutim sen git derim ben , tek sen
taylanada söyle izah et durumu, sonuçta sen şuan oraya gitmeyi istiyorsun ve gitmelisin
bodrumada tek gitmiştin, oylee olduğunu varsaysın bence..
anneni şu etapta devreye sokmasan kanımca çok daha iyi olacaktır, aybiğe katılıyorum..
annenle ailelelerin tanışması çok farklı bir ortamde çok farklı bir zamanda olmalı bence
bunlar benim fikrim

annesiz git diyen 2 kişi yokmu arttıran...
hiç gidemeyeceğim sanırım of poffffffffffffffffff tek gidememki yollamazlar...plan yapmam lazım...

tutim bence git gör sevdiğini canım
yemin töreni çok duygusal oluyor ya
bu da bir hatıra olur sizin için
kesin biraz yanmış birazda kilo vermiştir insan görünce bi başlıyor ağlamaya ohooo :))
bencede tek gidemeyeceksen annenle beraber git

ahana annemle gitmemi öneren biri çıktı gnydn =)
bende sırf onu o anı yaşamak onun yemin ettiğini görmek için gitmek istiyorum...
ama bakalım çok kafam karıştı gidip gitmeme konusunda...

barbi bi sus-gitmesin..
babam sizi güldürdü ya görseniz korkudan komaya girersiniz ama söliym
ısrarla gitme dememin sebebi şu
hüseyn beni 4 sene uzaktan uzağa sevdi ben hep olmaz dedim
ailesine bu kız olmazsa ömür boyu evlenmem demiş
ailesi ölüp bitiyordu bana
önce ablası ve halasıyla tanıştım hayran kaldılar öldüler bittiler ablası hergün görüşmek için arıyordu
hüseyn anneme götirym annemde tanısın dedikçe erteledim tabi ertele ertele nereye kadar
(annesi babası ayrı kociğin bu arada belirteyim)
neyse bi yemek ayarlandı gittim
kadın yüzüme bakmadı mutfaktan çıkmadı kendimi bi fazlalıkmışıım gibi hissettim
neyse gözüne gircem ya türlü şirinlikler yaptım haftaalrca
sohbet arasında sölediklerini cımbızla çekiyor ve gerçekleşitiriyordum
"işten çok yorugun geliyorum eve bigün hazır sofraya otursam başka bişi istemem "dedi
ayarladım elini bile sürmedi
haftasonu nereyi temzilicemi şaşırıyorum yetişemiyorum bişeye dedi
okul çıkışlarımda koştura koştura gittim finalim var ödevim var porjem var hiç önemsemedim elimden geldiğince dileklerini yerien getirmeye çalıştım en sonunda duyucamı duydum
nasıl bi ailesi var zırt pırt bizde
benima ailem uzakta olduğu için her fırsatı değerlendiriyordum görüşmek için
her pazar mutlaka uğruyordum mutlaka
birkez memnun olmadı ama
şimdi 40 yılda bir görüşüyorum selam okadar muhabbeti kestim
nasıl kıymete bindim anlatamam
bu durum çok acı keşke iyiken iyi olsaydık

kızlar yemin ediyorum çok karıştı kafam çok gitmek isteyen ben bir anda tuhaflaştım...ailesine küçük düşmek istemiyorum nede aileme laf getirmek istemiyorum zaten öyle bişey olursa direk bitiririm ailem daha önemli ama taylanın anlattığına göre ailesi öyle çok arkadan konuşan çok laf yapan biri değilmiş gibi geliyor bana ama yinede dikkatli olmak lazım ben bu işi istanbula gidince düşüneyim...babam izin vermez ise zaten gitmicem ama verirse tek başıma gitmek için uğraşacağım...yada birini bulmam lazım arkadaş oda zor...

alyaduam cok buyük ayip etmis kayinvaliden , sen bir aile gibi sarilmisin.. o yüzden seni anliyorum kayinvalidenede elisopali smili gönderiyorum burdan

xzgim nereye kayboldun bitmedimi dizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…