- Konu Sahibi BarbieveKen
-
barbimm gece hayatı sercan'la tanışana kadardı,şimdi ev kuşuyum:)
bitherin hali fena be barbim diger haftanın fragmanını sabırsızlıkla bekliyorum..
şaka maka topıgımız 4umuzun sayesınde baya bir ilerledi:)
günaydın pıtırcıklarımmm
selayhusum dün gittim çünkü annem uyuyayım erkenden diye modemi kapatıyor,modemde yerde eğilip açamıyorum,erken yatıp erken kalkmamı istiyor,napıcaksam artık kendisi sabahın köründe kalkıp yürüyüşe gidiyor,mışıl mışıl uyumak varken..
buarada kremin ismi klosterfrau franzbranntwein aktiv gel selayhusum altında da bir şeyler yazıyor sen anlarsın tercüme edermisin?
*durchblutungsfördernd
*entspannend
*aktiv gegen schmerzen
3-fach wirkung
praktische tube für unterwegs
teşekkürler selayhusum bende 3 sene almanca dersi gördüm lisede ama hiç bir şey hatırlamıyorum öğrenemedik bütün bir sınıf olarak(sınıf dedıgımde 9kısıydık) radiyergummı yı ogrendık oda okunusu yanı yazılısını bıle hatırlamıyorum hahahahha:)
barbimmmmmmmmmmmmmmmmm o ayakkabıları nerden aldın bebegım bende alıcam hemencecık,yakın yerlerde oturuyoruz sayılr varmı buralarda değişik şeyler satan magazalar yaylada var benim sürekli aldıgım bir yer cok farklı seyler var cok ucuz degıl ama cok pahalıda degıl..asıl mc nın karsı sokagında bı magaza var dısardan baksan bu ne dersın ama ıcındekılerın hepsı olmasada cok guzel parcalar gelıyor bazen unlu markaların tek tuk kalan kıyafetlerı yurtdısındakı
enes neresi hiç bilmiyorum kuzumçok güzelmiş ben çok beğendim..benimkisinin işyeride taksimde ya galatakulesının sokagında iki günde bir gidiyorum akşamustleri ama beni çok dolaştırmıyor pasajlarda falan tek basımada yollamıyor,kendiside alısverısı cok sevıyor ama yınede gonlumce gezemıyorum.ilk zamanlar kendi basıma gezerdım hatta gecen bır resım koymustum oyle elbısede gıyerdım sonra sonra hersey yasaklandı:)) tamam o elbıse bıraz fazlaydı ıstanbul ıcın ama benı dogru duzgun hıc bır yere gondermıyor,ahh ahh çok buyuk konusmusum ıste ben ozgurlıgume cok duskundum kımsenın sozlerını dınlemez takmazdım hıc kımsede benım ozgurlugume karısamazdı,bak şimdi aşk işte adamı ne hala sokuyor ama en güzeli dediklerini yapmak bana koymuyor bee barbim,belki evlendikten sonra degısır bılmıyorum kaybetmekten cok korkuyorum senı falan dıyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?