Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

günaydın pıtırcıklarımmm
selayhusum dün gittim çünkü annem uyuyayım erkenden diye modemi kapatıyor,modemde yerde eğilip açamıyorum,erken yatıp erken kalkmamı istiyor,napıcaksam artık kendisi sabahın köründe kalkıp yürüyüşe gidiyor,mışıl mışıl uyumak varken..
buarada kremin ismi klosterfrau franzbranntwein aktiv gel selayhusum altında da bir şeyler yazıyor sen anlarsın tercüme edermisin?
*durchblutungsfördernd
*entspannend
*aktiv gegen schmerzen
3-fach wirkung
praktische tube für unterwegs

barbimm gece hayatı sercan'la tanışana kadardı,şimdi ev kuşuyum:)
bitherin hali fena be barbim diger haftanın fragmanını sabırsızlıkla bekliyorum..
şaka maka topıgımız 4umuzun sayesınde baya bir ilerledi:)

sercan gelsin birlikte akarsınız aşkım sizde

bihterlerin halleri epey bi fena
kadersiz bahtsız qarılar oliyi bu bihterler genelde
bu dünyanın cefasını çek babam çek
aşk kadınları olduklarından dolayı, duygusal oliyilerr delikafadulden

sagol canim bende alayim bundan bari marketlerdede satiliyor oo klosterfrau manastirkadini demek eski zamanlarda manastirlarda bunu kullaniyorlarmis sanirsam agri kesmek icin
durchblutungsfördernd- kandolasimina yardimci olucu yani destekliyor yardimci oluyor
entspannend- rahatlatici gevsetici
aktiv gegen schmerzen - agrilara karsi etkili aktif
3.fach wirkung - 3x etkili
praktisch yazan yerde - yaninda tasima amacli pratik kapta anlaminda

bihter demisken ben bu bihter ismini ilk defa dizide duydum hee cok degisik bir isimmis
peyker ve behlülde öyle onlarida hic bilmiyordum
ednani duymustum

teşekkürler selayhusum bende 3 sene almanca dersi gördüm lisede ama hiç bir şey hatırlamıyorum öğrenemedik bütün bir sınıf olarak(sınıf dedıgımde 9kısıydık) radiyergummı yı ogrendık oda okunusu yanı yazılısını bıle hatırlamıyorum hahahahha:)
barbimmmmmmmmmmmmmmmmm o ayakkabıları nerden aldın bebegım bende alıcam hemencecık,yakın yerlerde oturuyoruz sayılr varmı buralarda değişik şeyler satan magazalar yaylada var benim sürekli aldıgım bir yer cok farklı seyler var cok ucuz degıl ama cok pahalıda degıl..asıl mc nın karsı sokagında bı magaza var dısardan baksan bu ne dersın ama ıcındekılerın hepsı olmasada cok guzel parcalar gelıyor bazen unlu markaların tek tuk kalan kıyafetlerı yurtdısındakı

aşkitom ben o akkabıları enesden aldım kız
bu kadar beğenilceğini sanmıyodum
17 milyon olduğunu görünce aldım boş çıkmıyım die
enes oralarda yok balım, ben fatihten aldıydımm..

mc in ordakini bilmiorum, yaylada pek bir bilgim yok mağazalarla ilgili ama oraya bakem ben bi

haznedarda var kınalı caddesinde, senin o söyledğin yer gibi
içeriye herhafta mağazaların tek tük ürünleri geliyo kimi defolu kimi defosuz
arada gfüzel şeyler çıkabiliyor
ama ben mağaza haricinde alışveriş yapcaksam enteresan şeylerde bulmaksa hedefim istiklaldeki terkos pasajını önerrim kuşum
iileşsen giderük

enes neresi hiç bilmiyorum kuzum çok güzelmiş ben çok beğendim..benimkisinin işyeride taksimde ya galatakulesının sokagında iki günde bir gidiyorum akşamustleri ama beni çok dolaştırmıyor pasajlarda falan tek basımada yollamıyor,kendiside alısverısı cok sevıyor ama yınede gonlumce gezemıyorum.ilk zamanlar kendi basıma gezerdım hatta gecen bır resım koymustum oyle elbısede gıyerdım sonra sonra hersey yasaklandı:)) tamam o elbıse bıraz fazlaydı ıstanbul ıcın ama benı dogru duzgun hıc bır yere gondermıyor,ahh ahh çok buyuk konusmusum ıste ben ozgurlıgume cok duskundum kımsenın sozlerını dınlemez takmazdım hıc kımsede benım ozgurlugume karısamazdı,bak şimdi aşk işte adamı ne hala sokuyor ama en güzeli dediklerini yapmak bana koymuyor bee barbim,belki evlendikten sonra degısır bılmıyorum kaybetmekten cok korkuyorum senı falan dıyor cunku

[
enes çok ürün satan ucuz bi akkabı mağazası
yanlız kışın camında ürünlerimiz su geçirir yazıyo :roflol: ona göreee :roflol:
fatihte ve zeytinburnunda var bnm bildiğim olivyumun karşısında a.s

ohh anacım eniştemin yeri pek güzelmiş
orda çalışıyo ve pasajlara göndermiyosa taşınsın ordan hadi bakem klava:
sen melül melül bakmaylamı kalcan oralara gidince klava:
bu erkeklerin en sefmediğim huyu nasıl beğendilerse öyle bırakmıyolar seni
ille değiştircekelr
yahu oğlum ben senle tanıştığımda makkaj yapmıyormuydum , yapıyordum
ee şimdi nie yapamıyorum demi ya farzı misal kaydirigubbakcemile
bizde aşıkız ya he diyoruz, napalım
ama sen çokta yüz verme arasıra anarşik ol, baş kaldır :enbuyukkk:
tepene çıkar valla sonra, dışarılara dahi çıkarmaz
he bi insan zaten bir büyük kouştuğunu bide ayıpladığını yaşamadan ölmezmiş lmaz:

ahhhhhhh ahhh xzgim yavrum senin dediklerinde gencligimi hatirladim özgür kimseyi karistirmayan selayhus :)) simdi üst üste alt alta giy bakalim

barbicim senin ayakkabilari bende coooo sevdim yaa cok hos , gecen cuma dügün icin bir ayakkabi almistim topuklu hiccc rahat degilmis cok sIkti ön tarafi dün tuti ne diyordu öyle ayyakkabi icin yaa .iiiih
dudak burun böylemiydi yoksa öpücük burunmuydu unuttum DD
onlari geri verecegim degisik bi tarz bakayim artik veya tutar yine babet alirim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…