- Konu Sahibi BarbieveKen
-
tuti canim birazcik sicak su tulumu varsa sicak tut belini benimde cok oluyor bel agrilarim iyi geliyor...
xzgi canim simdi dinliyorum sarkini.. ruh halime cok uyuyor ne kadar belli etmesemde :)
kuzum şiddetlendi ağrı daha öncede oluyordu bana bu gece artıyor ağrı yatarken...şimdi sıcak havlu koydum belime sol bacağıma kadar vuruyor ağrısımafoldumben...bayanlar ben en iyisi yatayım sabah benimkiyle buluşucam canlarım kusura bakmayın sizi öpüyorum iyi geceler özletmeyin kendinizi muju görüşmek üzere canlarım pai...
seviyorum sizi....opuyorumnanaktan
arkadasım suprız yapmıs gelmıstı keyfım yerıne geldı,sonra askı memnu canımı sıktı yıne:)
evet sarkıda sozlerıde cok guzel ozellıkle;gidiyorum ınadına al askını ver benı kısmına bayılıyorum!!
tutım bel agrısı cok fena bende bır krem var kayınbabam vermıstı bana almanyadan getırtmıs kozalaktan mı ne yapılıo suruyosun hemencecık gecırıyor
iyi geceler tutimmm cok guzel bır gun gecırmek dılegıyle opuyorumm kocaman
xzgi canim adini yaz bakiim neymis oo
diger sordugun soru icinde öylesine heralda depresyondayim sanirsam
linki kopyalamak icinde
o topic i okurken adres cubugundaki yazan adrese iki kere tikla sonra sag maus tusunda kopyala var ona bas ve buraya yaz
tuticigim cok gecmis olsun yaa senin basindada bir ugursuzluk hayrolsun insallah canim yarin aslanin gelsinde moralini düzeltsin bari
ya kızlarrrrrrrrrrrrrr bugün başıma ne geldi bilionuzmu kuaföre rendevum wardı demiştim ya cıktım kuaforden dolanayım dedim toz pembe ayakkabı istiodum öpücük burun neyse aldım dedim yorgunluk kahvesi içeyim boş masa buldum kabanımı ayakkabı poşetini koydum kabanımı poşetin üstüne koydum gözükmesin diye masanın hemen önü kasa kahveyi aldım arkamı döndüm masaya bi geldim poşet yokkkkk anammmmmmmmm çalınmışşşşş sinirden resmen kahveyi sıktım masaya döküldü...
yok be canım nerdee daha dıkıslerımı bıle aldırmadım,once onları bır aldırayım sonra ınsallah yavas yavas atıcam.merdıven cıkamıyordum sımdı dızlerımı kırmaya basladım,pazar gunu ınsallah dısarıda cıkıcam:)
avon'un bende cılt urunlerını hıc kullanmıyorum ama rımelı guzeldı bebegım.hosbulduk buarada:) evet bıtherın annesıne karsı tavırlarını bılıyoruz dusun o annesıne yalvardı ayır onları dıyee
xzgim benimde çaldırdığım cep telefonların haddi hesabı yoktur ay ne dikkatsizim ya ...
bi kerede elimden gasp ettiler bıçak çekip telimi aldılar tinerciler....o zaman nokianın bir modeli vardı eccük pahalıydı babam okul hediyesi almıştı 7200 mı neydi modeli gasp ettiiler bıçak çekip..neyse cana gelmesinde mala gelsin....
saol balım akkibilerimde gitti giyemeden alanın ayağında topuğu kırılsın inşallah
kızlar yüzümde makyaj war silim geliom...
ask sen nelere kadirsin ,insani acizde ediyorsun sırnaşık şey
belim ağrıyor ya kızlar bende siyatik var galiba arada belime bişey saplanıo sonra bütün gün ağrısnı çekiyorum az ewwel gene kalkıyım derken pc başından belime bişey saplandı şimdi belim ağrıyor...of offffffff
tuti canim birazcik sicak su tulumu varsa sicak tut belini benimde cok oluyor bel agrilarim iyi geliyor...
xzgi canim simdi dinliyorum sarkini.. ruh halime cok uyuyor ne kadar belli etmesemde :)
ben kopyaladım bebem yukarda linkii senin için ehehehhe...
yawrucum aslan değil o kartal hahahah neyse çok gülmicem sorma benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez öptüm kuzum senı mujuuuuopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?