Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

xzgim bizim yerimizede yee mangal
barbim nolur nolur mutlu ol alışık değilim
handecik kk beni çileden çıkarıyo
selayım ben bgn salata yiycem kocik gelmiycek heral
ekşi sözlüğü bende merak ettim bi bakıcam

ekşi sözlükten
Türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dolunayda epilasyon yapıp, üzerine bir de çişlerini sürerlerse tüylerinden kurtulabileceklerine inanan ve bunu deneyen bir sürü kadının üyesi olduğu, türlü saçmalıkla kendi içinde kaynayıp duran site.
bu kadınlara her şeyi yaptırabilirsiniz. deneyin, bir şey uydurun, bir şey vaadedin, ne kadar saçma olursa olsun deneyen bir sürü kadın çıkacaktır.
aynı zamanda, üzerinden çok rahat para kazanılabilecek bir sitedir. şöyle ki... siteye üye olun. yurtdışında yaşayan bir tanıdığın, orda bulduğu bi ürünle, bütün tüylerinden ya da selülitlerinden kurtulduğunu, göğüslerini dikleştirdiğini vs büyük bir heyecanla anlatın. ürünü sipariş ettiğinizi söyleyin. ürün geldi, deniyorum, şu kadar gün oldu, şimdiden değişiklik var vs gibi güncel mesajlar atmayı ihmal etmeyin. ürüne fiyat koyarken de elinizi korkak alıştırmayın. onlar çoktan gözden çıkardılar zaten parayı.
hadi bir kısmını tenzih edelim tamam ama üyelerinin dünyaları o kadar küçük ki, çeyiz fotoğraflarını sergiledikleri sayfalarca başlık var. inanamadım. düğünüme şu kadar kaldı, şu kadar zamandır evliyiz falan gibi sayaçlar koymuşlar bir de. koca bulunca da bitmiyor ki dertleri. hayat zor gerçekten de.

kadın kadına konuşmalar sergilenen mekandır. hoştur okuyunuz vallahi çok tuhaf şeyler oluyor bu sitede ben okuyorum! Ulan sap ne diye okuyon diyenleriniz olabilir ama merak işte... ya meraktan... ya meraktan hikayesi ha öyle üye olup kadın takliti yapmıyorum yanlış anşılmasın zaten dışarından da forumlarını takip edebiliyorsunuz. bol pembeli bir sitedir kendileri... bol bol "kızlar" şeklinde kelime geçer..
LocK, 25.05.2009 12:37

kocalarına kociş diyerek yeni bir kelimeyi lügatıma soktukları için ayrıca müteşekkirim. her duyduklarını deneyerek de suratlarını mayın tarlasına çeviren bahtsızlar da mevcut. çime taze sıçılmış kedi boku kırışıklığa iyi geliyo diye yazsanız size siktir çeken bir allahın kulu çıkmaz ay inaamıyoreee denedin mi kaç günde etkisini gösteriyo tepkisini alırsınız
süperler yaaaaa

Oh ezgim bak keyfine bebegim afiyet seker olsun kos sevdicegine canim

Barbim akordun bozulmus yine bi ayar cekmem lazim Saana yapma boyle canim tatli ye aksama bende tavuk gogsu yapim Bari tatli olarak

Ayburum bir salatayla olmuyor bebegim bana Hus evde Selim var yoksa bende ekmek arasi Yerdim herAlde

Tutim selam sesin cikmiyor bebek Napion

Handem ah su deve gibi su icisim yokmu sahurda tikaniyorum resmen her 10 DAK wc ye kalktim abartisiz vallahi

selayım benimkinden hala haber alamadım evin içinde bir aşağı bir yukarı bir teras turluyorum duruyorum sinirden...19 saattir haber alamıyorummmm...

yaa kizlar disimle findik kiriyordum selim icin sanki kücücük kabuk bogazima gitti gibime geldi , bilerek yapilan bisey degil bozulmuyor degilmi bu gibi durumlarda he ??

bugün yemek derdi yok dışardan söledik şimdi sabırsızlıkal bekliyorum
sahurda sadece pancake yenmiyormuş demekki
4-5 tane de pringels atmıştım mideye şuan çok sefilimmmmmm
tuti yi merak ettim bi de..
sözlüktekiler çok komikler sadece gülüyorum demekki onların totosu kokuyor ki böyle bi empati kurabilmişler

ben geldim hala ses yok benimkinden arasada konuşsam yarın istanbula dönüyorum ailece gidip gitmeme işini konuşucaz birde...
20 saattir ssini duymuyorum bu benim canımı acıtıyor...

ayburcum ekşisözlükteki yazıları ben bizzat ordan okumuştum, anladığım kadarıyla buraya zamanında üye olmuş ama bi şekilde şutlanmış tutunamaış kişilerin kuyruk acısı var baksana yememiş içmemiş bi tok yazı yazmış kk yla ilgili

hanturks canim elbisen yakismista o renkli yerlerde neden mavi tercih ettiniz canim ?? bej olsaymis daha iyi olurmus gibime geldi .

tuticim sıkma canını canım dünkü karışıklıktan dolayı belki daha sıkı denetim bişey olmuştur fırsatını bulup arayamamıştır sonuçta tel yasak biliyosun

kızlar kıyafet konusu açılmışken benim uzun bu sene moda olan elbiselerden almam lazım acaba nerelerde satılır...

hanturks cnm evet haklısın belkide ondan sebep arayamıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…