Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tuticim elbiseler çok hoşmuş yaaa, ben de birinciyi beğendim ikinciyi de beğendim renkleri çok güzel benim dediğim dwe işte bunlardı canım anladım ben seni istanbulda kesin bulursun heryer bunlarla dolu bi de boncukluları var onlar da güzel oluyor

Bende sofraya oturmadan once du's aldim hemencecik , kofte kizartmistim o kokuylada oturamazdim
Kelibekk hosgeldin canim

Neymis bakirkoymus.. Ben istanbuldayken kimse bakirkoy demedi gungoren demislerdi hep

sen hosgeldın bebısım
bugun erkencıydım beklıyorum ama kısecıkler yoktu neyse kocıgını uyutan gelıyorrr ne guzelllll
senın pc oldu artık sanırımmm bıraz gecmı sordum bu soruyuu

bana bakırköy cok uzak yaw barbi...
neyse kadıköye gidicem çıt çıt alıcam o zaman bakarım elbiselere warsa alırım yoksa kasamam =)))

et düşmanı selayhusum kaydirigubbakcemile3 iyi pişirirken dayanabiliyosun bari
tuticim oh ne güzel aramış rahatlamışsındır
barbi canım valla benim de yemekten kalkınca uykum geldi

hanturk memleketlımmm
de bakımm
eskısehırın neresındensın
ben coook severııımmm cok guzel anılarım var ordaaaa
sımdı ne serındırrr

sen hosgeldın bebısım
bugun erkencıydım beklıyorum ama kısecıkler yoktu neyse kocıgını uyutan gelıyorrr ne guzelllll
senın pc oldu artık sanırımmm bıraz gecmı sordum bu soruyuu
sorun degil canim bazen insan soracagi seyi unutuveriyor burda, evet halloldu canim su anda bozulmus olan laptoptayim beynini degistirdik
bende dağ gibi bir patates ve patlıcan kızartması yaptım iftara.. baloncuk balaoncuk yağ olmuştu her bi yanım sanki =))
ohhh afiyet seker olsun
bana bakırköy cok uzak yaw barbi...
neyse kadıköye gidicem çıt çıt alıcam o zaman bakarım elbiselere warsa alırım yoksa kasamam =)))
kiz bir vapura bakmiyormu 45 dakka alisveris icin deger
et düşmanı selayhusum kaydirigubbakcemile3 iyi pişirirken dayanabiliyosun bari
tuticim oh ne güzel aramış rahatlamışsındır
barbi canım valla benim de yemekten kalkınca uykum geldi
bekarken elimi bile sürmüyordum hanturksüm ama is basa düsünce mecbur ..
benimde uykum var

selayım bgn erkenden uyu azad ediyoz seni
dün hiç uyumadın
kelebeğim benim ev tlfnum yok ne yazıkki
ahh şu kk hayatıma girdiğinden beri ev tlfnum olmasını çok istedim
selayım var
sende artık arayabiliyon
akasiam var
kocik iftarı dışarda yedi bir sürü şey yemiş mide altüst şimdi çekyatta uyuyo garibim
tutiii barbime katılıyom bakırköyyyy

alyaduanınannesi bende çok severim kahve turkuaz uyumunu evinide görmüştüm fotolarda
çok zevklisin canım gerçekten
bizde salonun mobilyalarını değiştiricez bu sefer kahve turkuaz düşünüyoruz bakalım.

tutim elbiseler çok güzel gerçekten ben batikte görmüştüm çok güzel elbiseler
bu arada sevdiğin aramış için rahatlamıştır.

hanturkcum ne güzel olmuş elbisen geçen ki kıyafetinde öyle güzeldi sen mi dikiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…