Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

canım kahverengi mavi uyumunu çok seviyorum ben bej olursa çok renksiz olurdu kolyem falan da mavi

hee tamam ozaman dimek sen seviyorsun sempatiksalakcinni sirf kahve mavi bende severim aslinda.. güzel tamamlarlar birbirlerini niye öyle gözüktü benim gözüme ah bana ah bana alsanaalsanasmile

tuticim kendini böyle harab etme canim bisey yoktur yaa asker canim sonucta ariyamamasi normaldir

şafak panosu yapıyorum =) beğenmeyip beğenmeyp siliyorum te allam aklımı yedim galiba birde video tasarımı yapıcam cd ye kaydedicem askerden gelince eline vericem yarın öbür gün evlenirsek düğünde sinevizyon gösterisinde elaleme izleticem de fona hangi şarkıyı koyayım kızlar yardım edin daaaaaa...

evet kahverengi pembe de çok güzel olur
o elbiselerden her yerde var tutim sen baktın bulamadın mı

bebeğim ben şiledeyim burdada var ama şile bezi ben normal alacalı bulacalı renkli ayak bileklerime kadar boyundan bağlamalı yada m şeklinde straplaz model istiorum...çingene pembesi,morlu,turkuazlı karışık renkli istanbula geleyim bir talan edeyim ortalığı...kaydirigubbakcemile2

selayım orucun bozulmamıştır
tutim bakırköyde elbise seçeneği bulabilirsin enişte için telaş etme
unutmaki asker ocağında sürekli tlfla konuşamıyolar kötü bir şey yoktur
handem fotomu eklemiş hemen diğer topişe uçayım
tanrıçam editör oldu linkverdi bize bende destekledim kazeni daha çok gel tanrıçam
kankaaaa ne hayal kurmuştum bgn iftar açarız sonrada waffle yeriz diyeee belli olmaz akşam kociş gelsin tabiki acıkırsın bişeycik yememişsin

off tutım offf benımde eşim burdakı yerınde pek rahat dgılmıss napcaz bu askerlerı kaydirigubbakcemile5
ayrıca ılk elbıseye bıttım
ayburum nedıyon deyom duymuyonmu kısssssalsanaalsanasmile
arıcaktım senı esın evdedır dıye vazcaydım bırde senın ev telın var dımı onu bana msjla yollarmısınn??

kızlar aradıı aşkım eğitimdelermişti bütün gün 1 hafta sonra kurtuluyorum burdan dedi...fazla konuşamadık yarın arayacağım seni dedi kapadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…