Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

sekerler kactım benım 2 pc bozukk
ufff eşimin kardesının pc den gırıyorum ama artık vermek zorundayımboshayallersmile yaoksam bı daha vermıcek yapıstım resmennnn:icecream:
hadı byyy
selay sende uyu seker dunun acısını cıkar

hanturk memleketlımmm
de bakımm
eskısehırın neresındensın
ben coook severııımmm cok guzel anılarım var ordaaaa
sımdı ne serındırrr

anaaam eskişehirli misin sen dee, biz vişnelikdeyiz canım yani ailem orda, hiç serin değilmiş valla çok sıcakmış halbuki bu aralar serinlerdi dimi

hehee biz de kapattık ev telini aybuşum en iyisi boşver dünya kadar fatura yolluyollaa bayanssulusmile

hanturkcum ne güzel olmuş elbisen geçen ki kıyafetinde öyle güzeldi sen mi dikiyorsun canım
ayy çok teşekkür ederim gnydncım :kedi: ben dikemiyorum malesef annemin makine aski olduğu için öğrenemedim bi türlü, burdanın kalıplarından kesip birleştiriyorum annem dikiyor ayrıntıları falan hallediyor
canım bişey dicem sana face de fotolarını hatta profilini dışarıya kilitle bilgilerin çalınmasın mazallah

Son düzenleme:
En sevdiğin şarkı yalansa hayatının filmi hayatsa
Bi de hayatın tümüyle yalansa karşılaşmamız an meselesi
Hayatının kitabı mutluluksa sardunyaları mırıldanıyorsan
Deniz görmeden yaşayamıyorsan sen eşittir ben demektir..
çok güzel yaaa

ayburum henuz selim bile yatmadi babasiyla oynuyorlar
ben yatarsam tepeme ziplar oruc geldi onunda dengesi bozuldu...

hanturkcum gercekten cok basarili olmus kesim dikim eee nede olsa sanatcilik ruhunda var

gnydcim ipek konusmaya basladimi ??

barbis yatti sanirsam

tutim neeiiindin

xzgim fazla yemeseydin etleri cöker mideye kizzz

narcisus85 sende gel katil hep girdigini görüyorum hic konusmadin ama bir selam ver artik

kim söylüyor bebek bunu ben niye bilmiyorum

gnydın senın ıkızlerın mı vardı yoksam karıstırıyormuyum tatlımmm???

yok canım bitanecik kızım var benim

biliyorum canım ben kendim gizlememiştim profilimi
saflık işte benim ki hiç aklıma getirmiyorum çalınır filan diye :))
kilitleyeyim bende
saol canım

gnydcim ipek konusmaya basladimi ??

]
canım baya bişeyler söylüyor ama hani öyle 2 kelimeden oluşan cümleler
anne gitti. güle güle baba. gibi.
sürekli şarkı söylüyorum ona bıraktığım yerden sonrasını söylemeye çalışıyor geveliyor bişeyler.
kutu kutu penseyi tam değil çat pat söylüyor.
komşu komşu hu tekerlemesinde ben sordukça dili döndüğünce cevap veriyor.
2 ile 4 ü unutarak 10 a kadar sayıyo

sen başladınmı canım tuvalet eğitimine
bizimki çişini filan söylemiyor bende başlasammı başlamasammı tereddütdeyim
hazır evdeyken başlasam öğretsemmi diyorum ama

Oyyy xzgim gelmis bende ozel mesaj atacaktim sana ozelim benim

Gnydcim bizde oyle ayni tek tuk kelimelerle idare ediyoruz Baba gitti falan... Henuz tuvalet egitimine baslamadim ama en kisa zamanda dusunuyorum. 2 hafta sonrada krese basliyacak yabAnci Dili ben evde tam olarak konusmadim egitmenler once Ana dilini kavrasin Dediler.. Bazen ben arkadaslarimla konusurken falan duyyuyor bazende tv de , cok heycanliyim onun icin...

çocukların heyecanı hiç bitmiyor diymi :))
çok zor anne olmak ama öylede güzel ki
yeni bişeyler öğrendiğinde veya bişeye çok sevindiğinde gözlerim doluveriyor benim.
selimoş çok tatlı maşallah gözlerdende belli afacan akıllı
kreşte kucaklardan inmez o bu sevimlilikle :))
oh ne güzel 2 dili olucak daha kücükken

bu arada ezgi sen oruçluyken banyoyamı giriyorsun, kulağına burnuna su kaçmıyomu bilmiyorumkismile
yok bebegım burnuma agzıma su kacmıyor kulaklarıma kacıyomu bılmıyorum ama ondanda bozulmaz herhalde
bazı yerlerıne gercekten kahkahalarla guldum
yaa kizlar disimle findik kiriyordum selim icin sanki kücücük kabuk bogazima gitti gibime geldi , bilerek yapilan bisey degil bozulmuyor degilmi bu gibi durumlarda he ??
hayır hayır askım tabıkıde bozulmamıstır bebegım opuyorumnanaktan
ben geldim hala ses yok benimkinden arasada konuşsam yarın istanbula dönüyorum ailece gidip gitmeme işini konuşucaz birde...
20 saattir ssini duymuyorum bu benim canımı acıtıyor...
tutım daha acemılıkte ya o yuzden arayamıyodur ıcını ferah tutmaya calıs bebegım opuyorumnanaktan
bende severim aybikkkkk turkuaz kahve uyumunu ah ahhhhhhhhhhhhhh acaba bizimde evimiz olcakmı küçük ama sevimli içi aşk kokan
ınsallah olucak kı askerden gelıcek nısanlancaksınız ewlenıceksınız sonrada oglusun olucak selımtomla kavga edıcekler oyuncak kavgası
bu benım olsunnnnnnnnn nolur nolur benım olsun bilmiyorumkismile
Bende sofraya oturmadan once du's aldim hemencecik , kofte kizartmistim o kokuylada oturamazdim
Kelibekk hosgeldin canim

Neymis bakirkoymus.. Ben istanbuldayken kimse bakirkoy demedi gungoren demislerdi hep

sana gungoren dıyenlerın ben taaaaaa aklına tukureyım

cok adısınız sız ya ben yokken cok yazısıyosunuz okumaya cok zorlanıyorum
bende yemekten geldım mıdem cok bulanıyor cok yedım
sagolsun annem oyle guzel bır menu hazırlamıskı
sarma patlıcan mezesı pıde ve mangal yemekten 3 aylık hamıle kadar sıstım
sızlerıde ozledım :kedi:

Ben uyardim xzgim seni hatta 2-3 mesaj once yazdim cok yeme diye buyuk sozu dinle birazciik

Gnyd evet canim yaa.... Bu aralar buyuk bir sorunumuz var kizlar Selim babasi evde oldugu gunler yatmiyor uykusuzluktan mahfoluyor ama uyumuyor . Hus evde yokken sorun yok. Ne yapacagim ??

Boynumdaki Agrida depresti Offffs

ben akıllanmam ya bebegım
gııtttım pıde arası nutella yedım yedımde yedım yedımde yedımmm
huzurluyum yınede
kanal d de kanıt dıye bır program var ızlıyomusun bebegım cok guzel

Ben yatar pozisyonda selimde Benim uzerime yatar pozisyonda yerine koydugumda agliyor sipaaa

Kizlar keske birakabilseniz su sigarayi
10 sene kullandim selime hamile oldugum an biraktim ve birdaha icmedim oyle mutluyumki bunu basarabildigim icin .. Emzirirken canim istedi yani dogumdan sonra .. Dedim dayandin onsuzda oluyormus hic baslama 2,5 Seneden beride icmiyorum sacim kokmuyor ellerim kiyafetlerim kokmuyor daha ne isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…