- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.081
hanturk memleketlımmm
de bakımm
eskısehırın neresındensın
ben coook severııımmm cok guzel anılarım var ordaaaa
sımdı ne serındırrr
hehee biz de kapattık ev telini aybuşum en iyisi boşver dünya kadar fatura yolluyollaa bayanssulusmileselayım bgn erkenden uyu azad ediyoz seni
dün hiç uyumadın
kelebeğim benim ev tlfnum yok ne yazıkki
ahh şu kk hayatıma girdiğinden beri ev tlfnum olmasını çok istedim
selayım var
sende artık arayabiliyon
akasiam var
kocik iftarı dışarda yedi bir sürü şey yemiş mide altüst şimdi çekyatta uyuyo garibim
tutiii barbime katılıyom bakırköyyyy
ayy çok teşekkür ederim gnydncım :kedi: ben dikemiyorum malesef annemin makine aski olduğu için öğrenemedim bi türlü, burdanın kalıplarından kesip birleştiriyorum annem dikiyor ayrıntıları falan hallediyorhanturkcum ne güzel olmuş elbisen geçen ki kıyafetinde öyle güzeldi sen mi dikiyorsun canım
En sevdiğin şarkı yalansa hayatının filmi hayatsa
Bi de hayatın tümüyle yalansa karşılaşmamız an meselesi
Hayatının kitabı mutluluksa sardunyaları mırıldanıyorsan
Deniz görmeden yaşayamıyorsan sen eşittir ben demektir..
çok güzel yaaa
gnydın senın ıkızlerın mı vardı yoksam karıstırıyormuyum tatlımmm???
anaaam eskişehirli misin sen dee, biz vişnelikdeyiz canım yani ailem orda, hiç serin değilmiş valla çok sıcakmış halbuki bu aralar serinlerdi dimi
hehee biz de kapattık ev telini aybuşum en iyisi boşver dünya kadar fatura yolluyollaa bayanssulusmile
ayy çok teşekkür ederim gnydncım :kedi: ben dikemiyorum malesef annemin makine aski olduğu için öğrenemedim bi türlü, burdanın kalıplarından kesip birleştiriyorum annem dikiyor ayrıntıları falan hallediyor
canım bişey dicem sana face de fotolarını hatta profilini dışarıya kilitle bilgilerin çalınmasın mazallah
canım baya bişeyler söylüyor ama hani öyle 2 kelimeden oluşan cümlelergnydcim ipek konusmaya basladimi ??
]
Oyyy xzgim gelmis bende ozel mesaj atacaktim sana ozelim benim
Gnydcim bizde oyle ayni tek tuk kelimelerle idare ediyoruz Baba gitti falan... Henuz tuvalet egitimine baslamadim ama en kisa zamanda dusunuyorum. 2 hafta sonrada krese basliyacak yabAnci Dili ben evde tam olarak konusmadim egitmenler once Ana dilini kavrasin Dediler.. Bazen ben arkadaslarimla konusurken falan duyyuyor bazende tv de , cok heycanliyim onun icin...
yok bebegım burnuma agzıma su kacmıyor kulaklarıma kacıyomu bılmıyorum ama ondanda bozulmaz herhaldebu arada ezgi sen oruçluyken banyoyamı giriyorsun, kulağına burnuna su kaçmıyomu bilmiyorumkismile
bazı yerlerıne gercekten kahkahalarla guldumekşi sözlükten
Türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dolunayda epilasyon yapıp, üzerine bir de çişlerini sürerlerse tüylerinden kurtulabileceklerine inanan ve bunu deneyen bir sürü kadının üyesi olduğu, türlü saçmalıkla kendi içinde kaynayıp duran site.
bu kadınlara her şeyi yaptırabilirsiniz. deneyin, bir şey uydurun, bir şey vaadedin, ne kadar saçma olursa olsun deneyen bir sürü kadın çıkacaktır.
aynı zamanda, üzerinden çok rahat para kazanılabilecek bir sitedir. şöyle ki... siteye üye olun. yurtdışında yaşayan bir tanıdığın, orda bulduğu bi ürünle, bütün tüylerinden ya da selülitlerinden kurtulduğunu, göğüslerini dikleştirdiğini vs büyük bir heyecanla anlatın. ürünü sipariş ettiğinizi söyleyin. ürün geldi, deniyorum, şu kadar gün oldu, şimdiden değişiklik var vs gibi güncel mesajlar atmayı ihmal etmeyin. ürüne fiyat koyarken de elinizi korkak alıştırmayın. onlar çoktan gözden çıkardılar zaten parayı.
hadi bir kısmını tenzih edelim tamam ama üyelerinin dünyaları o kadar küçük ki, çeyiz fotoğraflarını sergiledikleri sayfalarca başlık var. inanamadım. düğünüme şu kadar kaldı, şu kadar zamandır evliyiz falan gibi sayaçlar koymuşlar bir de. koca bulunca da bitmiyor ki dertleri. hayat zor gerçekten de.
hayır hayır askım tabıkıde bozulmamıstır bebegım opuyorumnanaktanyaa kizlar disimle findik kiriyordum selim icin sanki kücücük kabuk bogazima gitti gibime geldi , bilerek yapilan bisey degil bozulmuyor degilmi bu gibi durumlarda he ??
tutım daha acemılıkte ya o yuzden arayamıyodur ıcını ferah tutmaya calıs bebegım opuyorumnanaktanben geldim hala ses yok benimkinden arasada konuşsam yarın istanbula dönüyorum ailece gidip gitmeme işini konuşucaz birde...
20 saattir ssini duymuyorum bu benim canımı acıtıyor...
ınsallah olucak kı askerden gelıcek nısanlancaksınız ewlenıceksınız sonrada oglusun olucak selımtomla kavga edıcekler oyuncak kavgasıbende severim aybikkkkk turkuaz kahve uyumunu ah ahhhhhhhhhhhhhh acaba bizimde evimiz olcakmı küçük ama sevimli içi aşk kokan
bu benım olsunnnnnnnnn nolur nolur benım olsun bilmiyorumkismile
Bende sofraya oturmadan once du's aldim hemencecik , kofte kizartmistim o kokuylada oturamazdim
Kelibekk hosgeldin canim
Neymis bakirkoymus.. Ben istanbuldayken kimse bakirkoy demedi gungoren demislerdi hep
sirf ikisi olunca bende deverim , bende gelebilirmiyim sempatiksalakcinni
bende severim aybikkkkk turkuaz kahve uyumunu ah ahhhhhhhhhhhhhh acaba bizimde evimiz olcakmı küçük ama sevimli içi aşk kokan
ciğaramı tüttürüp geliommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?