- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.121
ezgim bunlar bernardonun ben başka markalarda da gördüm bu modeli, makinede bişey olacağını zannetmiyorum sonuçta karelerin de çıkık kenarları var ama yine de satıcıya sorarsın canımhandemm o tabaklarda cok guzel hangı markanın bunlar?bıde makınede kırılır catlar falan mı acaba kenaları
benım hemen odamı toplayıp banyo yapmam lazım 4de randevum war epılasyon bıde krem surmem gerekıyor nefret edıyorum epılasyona gıtmekten ama namussuz ıse yarıyo ya[/B]
sigara birakma öykümü anlatmistim ama neyse laelaelaelaelae
handecim senin gösterdigin modellerde cok güzeller ...
böyle sade takimlara bayiliyorum
yine evime biseyler alasim geldi yaaa
nerenin kizlar bu takimlar
ezgi ceyizi tamamlayana kadar bende baya bisey alacam heralde
selayım hakketen yaa başarın neydi bende unuttum :uhm:
handecik arada arkadaş olunca bende kaçırıyom
xzgim en çok 2.yi beğendim biraz daha bakınabilirsin
barbimm barbim gül ne olur:asigim:
nikoncan edi sekreteryası hoşgeldin:1hug:
bgn 15 te uyandım yaaaaaaklava:
aaaa dur dur selayım sigara öykün evet şimdi hatırladım helal valla
yataktan yeni kalkınca kafa davul oluyo
gelin hepiniz gelinnn
barbicik karşılıklı tüttürelim 2 gündür yanlız içiorum pek bi koyyo hüfs
Ben yatar pozisyonda selimde Benim uzerime yatar pozisyonda yerine koydugumda agliyor sipaaa
Kizlar keske birakabilseniz su sigarayi
10 sene kullandim selime hamile oldugum an biraktim ve birdaha icmedim oyle mutluyumki bunu basarabildigim icin .. Emzirirken canim istedi yani dogumdan sonra .. Dedim dayandin onsuzda oluyormus hic baslama 2,5 Seneden beride icmiyorum sacim kokmuyor ellerim kiyafetlerim kokmuyor daha ne isterim
hersey eskısınden dahada guzel olucak bebegım uzulme hıc
olur ama bu hafta cok yogunuz bı bugun ewdeyım
yarın beyaz esya bakmaya gıdıcez
persembe ıftara arkadaslarımıza gıdıcez
cumada bıze gelıcek
sonrasında bır gun ayarlıcam guzel kuzumm
kızlar hangısı daha guzel sızce yemek takımı
Tunaydinlar.
Hepinize guzel bir Gun diliyorum
Xzgim gecmis olsun canim
Tabaklar superler 1 ile 2 hosuma gitti en cok ne guzel seyler secip begeniyorsun masallah
Barbicim.gectimi agrin birazcik
kızlar nasılsınız, nabıyonuz opuyorumnanaktan ne zamandır ne var ne yok hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile
tutim gelmiş hiç haber vermiyorsunuz :mymeka: tutim pime şekerim nabıyon iyi misin işalla :asigim:
ezgim 2 nolu takıma bayıldım kaydirigubbakcemile2 alıp da pişman olursan bana göndert bayanssulusmile
aretliğim nunişim :dilcikar:
lüküs hayat lüküs hayat
biri 1 de kalkiyor erken kalktim diyor ayy yarilcam bayilcam
digeride saat 4 olmus nerdeyse
:roflol: :roflol: :roflol:
tuti bugun ugramadi döndümü acaba istanbula ?? ne karar verdiki
lüküs hayat lüküs hayat
biri 1 de kalkiyor erken kalktim diyor ayy yarilcam bayilcam
digeride saat 4 olmus nerdeyse
:roflol: :roflol: :roflol:
tuti bugun ugramadi döndümü acaba istanbula ?? ne karar verdiki
bunu yeni gördüm.. sen yeter ki
saçımı topladıydım ondan ağrıyodu heralde bidenem,accuk saldım dinlendirdim kafamı şimdi iyiyim..
pff ne yoğun bi gündü bugün ya kafamçokkarıştı gelişmeler var msnde yazarım sengözlerimebaksanab
pehhh karılara bak ya 3 te kalkıolarr , nerdeyse benim mesaim bitcek alsanaalsanasmile
gülüyorum bak :1rolleyes:
aynı haleti ruhiye içinde okuyorum bu karıların dediklerini selayhusum
benimde aklııma tutiş geldi, bugün istanbula dönüyor ama askerine gidiyormu bilmiyorumkismile
ahh hemde ne lüküs hayat selayım
valla kocik aramazsa yine uyurdum herl:kedi::kedi:
cuma günü teyzemler geliyo 2 günlüğüne temizlik yapmam lazım ama nerde
ikndiye anca uyanıyomeyvahedigeldismile
daha öğleni namazını kılmadım bende gidipnamazımı kılayım belki bide cam silerim
pcyi kapatıcam bu sefer yoksa başından kalkmıyomlmaz:
tutiyi bende çok merak ettim akşama haber eder inş:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hoşbulduk güzeller güzelimŞenizAllah kabul etsin ayburum, hadi koş camını kapını sil
temizliğini yap, kokucaksınız be bilgisayar başında, herifler aççç bilaççç,, karılar kk derdinde, çocuklar ağlaşıoo sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ablammm hoşgeldinnnn a.s.a.s.
en ön sıradan ablamız gelmişa.s.a.s.
a.s.:sinifsinif:a.s.
kk nın en meraklı üyesi slm eder ablacım:1hug:
ne güzel pembe koltukta soru yağmuruna tutuyodum senikaydirigubbakcemile3
barbim geç kalkmak hiçte iyi bişey değil yaa
başım davul gibi
gelişmeleri çok merak ettim acil çıkmam gerek lakin ikindi okuncak nerdeyse
arada bende bonemi sıkı bağlayınca başım çok ağırır gevşetince rahatlarım
hööööööö :1shok: yorumum çıkmış sositososito sistem kapalı dimişti bağa oysakizemuszemusooooooooooo kimler gelmis kimler , nikoncan siz buralara ugrarmiydiniz hanfendi alsanaalsanasmile
hosgeldin bebek yeni isin nasil memnunmusun :)) yogunmu geciyor sekreteriyada islerin bakiiim iyi maas veriyormu danrica afroditi sana
hoşbuldum canyoldaşım :1hug: yuh çüs saat 3e kadar uyumuş :1shok: insan iftar vaktine yakın kalkardı bu kadar erkenden ayakta işin ne :mymeka: yürü yatana dön bakim :mymeka:selayım hakketen yaa başarın neydi bende unuttum :uhm:
xzgim en çok 2.yi beğendim biraz daha bakınabilirsin
tamam canım 11818den nikoncan olarak ev adresimi al bekliyorum prensesim a.s.nıkonum sen pısman olmadanda sana yollarım
senın canın sagolsunn
hep gel ıhmal etme bızı gelırkende o super tshırtlerınden hedıye getır
pıjama takımıda olur
ya ben emla krem kullanıodum ya ordakı doktor bana dedıkı epılasyondakı yanı
baska bır krem onerıcem sana heryerıne surebılırsın kapatmanada gerek yok dıye
acıyı azaltıo neyse surdum onu heryerım yanıyo yanması gectı bazı yerlernde acayıp usuyorum suanda serınlık etkısımı var bılmıyorum ama tırtır tıtrıyorum resmen
tatilden gelince hepinizi karşıladım ya fisfisfis demek çok şey kaçırmamışım kaydirigubbakcemile5ezgim bunlar bernardonun ben başka markalarda da gördüm bu modeli, makinede bişey olacağını zannetmiyorum sonuçta karelerin de çıkık kenarları var ama yine de satıcıya sorarsın canım
nikoncum nerelerdesin kız hoşgeldin, tatile giden herkesler döndü canım hepiciğimiz buralardayız sen de gel özletme kendini
hı arete hoşbuldum o zaman :1rolleyes:nuniş öldü ahrette bekliyo seniiiiii :sinifsinif::sinifsinif:
oh çiçeklerin biri barbime, biri ayburuma gitti biri de bana kaldı opuyorumnanaktan oh selay hanıma yok :dilcikar:a.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Size bir selam vereyim dedim
Eşim geldi Barçman kaçarsempatiksalakcinni
tatilden gelince hepinizi karşıladım ya fisfisfis demek çok şey kaçırmamışım kaydirigubbakcemile5
moralleriniz nasıl önemli olan o, sıkmıyorsunuz kendinizi di mi cücellerimlmaz:
benim de oğularım su çiçeği geçirmiş hiç haberim yok akannehir
büyük oğlumu alerji tuttu heralde dedik küçüğe bulaştırmış şimdi onun dökmesini bekliyok kaydirigubbakcemile2
zamanında su çiçeği damlası vermişlerdi ondan hafif atlattılar zaar gamyoncuiremsu bir de doktor şaşırdı bu mevsimde olmaz ilginç dedi, baharda oluyormuş normalde :1rolleyes:
bugün herif yemeğe yok ben de kardeşimle pizza partisi yapıcam buyrun gelin kızlar :dance:
sizsiz boğazımdan geçmez lüffen ama :1closedeyes: hele de selayım ölümü görme gel bak :1closedeyes:
hı arete hoşbuldum o zaman :1rolleyes:
sen dalga mı geçiyon benlen :mymeka: anladık şimdi dalga denizde olur dicen bayan bilmiş :mymeka:
sen ne zaman kendine gelicen ha :mymeka: seni böyle görünce üzülüyorum :mymeka: zaten yüzünü gören cennetlik :umursamaz: neşeni bulana ise köşk hediye ediyorlar kaydirigubbakcemile
oh çiçeklerin biri barbime, biri ayburuma gitti biri de bana kaldı opuyorumnanaktan oh selay hanıma yok :dilcikar:
nasılsın ablacım dicem ama gitmişsin
ablam hos geldin ama cabuk gittin yine gel ... kocikine söyle böyle tam sohbetin ortasinda gelmesin birdaha bu seferlik bisi demiyoruza.s.a.s.a.s.
bebegim sen bir temizlikci tut en iyisi sen kk da vakit gecirirken o ev islerini halletsin yorma kendini bu kadar
ahh hemde ne lüküs hayat selayım
valla kocik aramazsa yine uyurdum herl:kedi::kedi:
cuma günü teyzemler geliyo 2 günlüğüne temizlik yapmam lazım ama nerde
ikndiye anca uyanıyomeyvahedigeldismile
daha öğleni namazını kılmadım bende gidipnamazımı kılayım belki bide cam silerim
pcyi kapatıcam bu sefer yoksa başından kalkmıyomlmaz:
tutiyi bende çok merak ettim akşama haber eder inş:Saruboceq:
hic sisme olurmu bebiskom zevkle anlat, hem dün ün yerini kapamamiz gerek acilenzaten ben hayatta o saatlere kadar yatamam, no problem :içelim:
ahım şahım bi gelişme yok cnm, selayımın kafasını şişiriyim maksat
hööööööö :1shok: yorumum çıkmış sositososito sistem kapalı dimişti bağa oysakizemuszemus
hoşbuldum çıtır bebek kaydirigubbakcemile5 estağfirullah uğramamak ne demek :kedi:
yeni işime maşallah de kız :mymeka: kötü olsa bile söyler miyim patron duyar mazallah sempatiksalakcinni
Allahtan süper bi patronum var yoksa yapılcak iş deyilparam ancak mendil almaya yetiyo işte düşün :roflol:
şşşşh aşkito golu tutturmuş sempatiksalakcinni artık ceketi kocanın üstüne nasıl attısasempatiksalakcinni
kız olursa bi de sen tecrübe et bakalım neler olacak ha:dance:
aşkitonun hamile olduğunu öğrendim tüylerim diken diken oldu maşallah ya, umarım gönlüne göre olur :Saruboceq: darısı diğer kızların başına kaydirigubbakcemile5
bugün herif yemeğe yok ben de kardeşimle pizza partisi yapıcam buyrun gelin kızlar :dance:
sizsiz boğazımdan geçmez lüffen ama :1closedeyes: hele de selayım ölümü görme gel bak :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?