Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tutımm dugunume falan gelmıceksınız gıbı konusuyosun gelınce alırsın nıkah sekerımı bebegım
bende safak panosu yoktu bebegım hergun faceden dusuyodum yada googda kısa donem gerı sayım dıye arat bır sayac cıkıyor ordanda bakabılırsın bebegım
ewet dawetıyeler ıgrenc nıkah sekerımı koyucam buraya ama bıktırmaktan korkuyorum sızı

Son düzenleme:
aldıgımız mobilyalar yatakodasınınkını bulamadım ama

3lu koltuk gri olucak kenarındakı ahsaplar beyaz olucak bıde bunların 2lılerı var 2 tane onlarda beyaz olucak kenarındakı ahsaplar grı olucak.orta sehpada alttakı beyaz olucak dıger ustundekı parca grı olucak

kahverengı olan yerler beyaz olucak,sıyah olan yerler grı olucak

yemek masası beyaz olucak,8 sandalye gri olucak basındakı 2 tanesı beyaz olucak ve sandalyelerın kenarları olucak, konsolda beyaz olucak,ortadakı bombele olmıcak sade olucak ustundekı aynalar olmıcak

buarada beyaz dedıgıme bakmayın sut beyazı degıl kırık beyaz olucak

anammmmmmmmmmmmm mobilyalar harikaaa xzgim çok modernnnnnnn ben bayıldımmmm harika yaaa...
masa çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiii

sende benim bir bebegimsin ama lütfen lütfen ama lütfen tuvalet ihtiyacini kendin gör bu saatten sonra bunun egitimini yapmak istemiyorum..
baska her türlü sevkati verebilirim
sen yanimda olsan yedigin önünde yemedigin arkanda olurdu..

Ah kizlar ah sizler burda olsaniz veya ben sizin etrafinizda size neler hazirlardim bennn ha
simdi ben iftar soframi kuruyorum hepinizi öpüyorum.

tuticim cok seviniyoru m senin adina kaydirigubbakcemile2 :dance:

Simdi ben kacar iftar soframi hazirliyacagim ve sizde yediniz sanirim afiyet seker olsun ballar

neler kaynamıs yıne nıkom gelmıss sayfalar ucmus gıtmıssss
ne guldum ne guldum sen bıde keseledın cocukları haaananiknanikdelikafadulden
işe basladın bolemı oldun neeeee :mymeka:
ezgım bende 2. modele bayıldım hanturkun gosterdıgı modelde gozelll ıkısınıde dusun ayrıca mobılyalar bırebır senınkılermı CADIARZU pek modern ve sporrrrr benım tarzıma pek
ayburummm 3 kadar uyudun heee bırde soluyon yanı nıspet yapar gıbımm hakket lukuss hayattttŞeniz
selay cıgara konusunda tebrık ederım bende ıcmıyorum bınde bır keyfıneee
hee bıde bu kk da su nnıkon garısı arada verıyo ooo baskam yok valllaaakaydirigubbakcemile3
tutımmm valla ben babama ole dıcem gerısını bılmıyorummm klava:
hadı koparttın ızını hee bırde tavsıyeee donus bıletını gıderken al yanı ıkısını bırden al yoksam kalırsın oralarda pek kalabalık oluyorrr turkbayragi

davetiye demişken hanturk canım senin davetiyeni görmüştüm face de çok hoşdu çok beğendim.
senin ne kadar oldu evleneli canım.

tutiyi sormuşsun ya gelmiş haberim yok diye ondan dedim nikoncum herkes geldi artık diye
oğlanlara da geçmiş olsun canım inşallah çok keselememişindir çiçekleri kız

gidebilmene çok sevindim tuticim ben gitmeni istiyordum biliyosun valla süper olmuş :lepi:

herşey istediğin gibi olur inşallah barbim
sen şu nekahat dönemini bi atlat da hayat sana neler getiricek, burda senin düğün hazırlıklarını da takip edicez inşallah

xzgim nikah şekerlerine bayıldım valla
mobilyaların da çok modern çok güzelmiş, koltukların şekli falan değişik iyi günlerde kullanırsın inşallah canım

ohh 1 paket doritos tacoyu iftar yemeğini bi güzel götürmüş mideme fuzuli besin olarak yükledimm..

Allahım ya alışverişten alırım stresimi, ya abur cuburdan .. nolacak halimm ohaoldumsmile

davetiye demişken hanturk canım senin davetiyeni görmüştüm face de çok hoşdu çok beğendim.
senin ne kadar oldu evleneli canım.
çok sağol gnydncım kendimiz yapmıştık davetiyemizi
iki sene oldu geçende canım bizim sizin ne kadar oldu

kelebek canım senin yazına cevap yazıcaktım unuttum sahi
hayalin karşısı evinin yeri süpermiş valla, sen öğrenci miydin orda niye bulunmuştun

anammmmmmmmmmmmm mobilyalar harikaaa xzgim çok modernnnnnnn ben bayıldımmmm harika yaaa...
masa çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiii
masası bende cok begendım tutım ama bacakları bıraz daha baba olucak daha kalın cunku 10 kısılık masa 2.40 boyunda o bacaklar tutmaz
tamam tuvalet ıhtıyacımı karsılarım dıger hıcbıseye karısmam bıde makyajımı kendım yaparım okadar
ezgicim çok güzel mobilyalar seçmişsin canım
beyaz renkde çok güzel
güle güle kullanın canım yuvanızda mutlulukla
tesekkurler gunaydınım ınsallah elımde sureklı toz bezı dolasmam
amanın eşyalaraa bak zihnimde canlandırdım hepsinii

bebeim çok müthiş olacakkk ya
ınsallah barbım ınsallah mımar cızım yapmıs odaya yerlestırmıs bunları gayet guzel duruyordu ama canlısını gormek lazım cok heyecanlanıyorum 20 ekımde falan teslım edıcekler zemuszemus
bıtek renklerı farklı kelebegım herseyı aynı koltuklar cok rahat sercanda cok begendı koltuk takımını nolur begen dedı hatta okadar
o kutular nikah şekerimiii
ewet mınık bebegım olmaz mı guzel degıl mıı?
ezgım kac gayme bunlar bacımmmmbilmiyorumkismile sercan enıstemızeee bolll kazancccc:hulya:
bız baya bır ındırımlı aldık kelebegım adam bıcok seyı hedıye ettı zıgon takımıda ettı yatakodası takımı ve bunlar 20 mılyar pesınde bıtane daha dolap ekletıcez bakalım fıyatı ne olucak.amın ınsallah ıslerı ıyı gıder bilmiyorumkismile

tesekkur ederım hanturkum salonum buyuk olmasaydı bole bır koltuk takımı almaya cesaret edemezdım ınsallah guzel olur yanlarında sehpaları falan var ondan bırazcık tereddutte kaldım ama rahat ve guzel gozukuyor dıye cok sewdım

annemler bır akrabamızı zıyarete gıttı hastaneye mutfagı bana bıraktı smdı etrafı toplamaya gıdıyorum sonra yıne gelırım canlarım
bugun ayburm cok ugramadı bakalım begenıcekmı esyalarımı
burada mısafırlerı hıc sewmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…