- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.161
askım ben senın ıcın cok dua edıyorum,cok guzel seyler yasıcaksın sen emınım..
nan selım olmak varmıs hayat ona guzel
hem cok tatlı herkes cok sewıyor
yedıgı onunde yemedıgı arkasında ıstedıgını yapabılır
ıstedıgı kadar uyuyabılır tuvalete bıle gıtmesıne gerek yok oh walla kıskandım bıan onu alsanaalsanasmile
tutiyi sormuşsun ya gelmiş haberim yok diye ondan dedim nikoncum herkes geldi artık diyetatilden gelince hepinizi karşıladım ya fisfisfis demek çok şey kaçırmamışım kaydirigubbakcemile5
moralleriniz nasıl önemli olan o, sıkmıyorsunuz kendinizi di mi cücellerimlmaz:
benim de oğularım su çiçeği geçirmiş hiç haberim yok akannehir
büyük oğlumu alerji tuttu heralde dedik küçüğe bulaştırmış şimdi onun dökmesini bekliyok kaydirigubbakcemile2
zamanında su çiçeği damlası vermişlerdi ondan hafif atlattılar zaar gamyoncuiremsu bir de doktor şaşırdı bu mevsimde olmaz ilginç dedi, baharda oluyormuş normalde :1rolleyes:
gidebilmene çok sevindim tuticim ben gitmeni istiyordum biliyosun valla süper olmuş :lepi:
selayım konuştum babamla gazete okuyordu baba dedim şöyle göz ucuyla baktı kesin bişey isteyeceksin dimi dedi...(gülermisin ağlarmısın) dinliyorum kızım dedi...
dedimki baba dedim biliyorsun neyi biliyorum dedi
biliyorsun benim bir erkek arkadaşım var dedim biliyorum eeeee dedi yoksa bu sefer marmarisemi gidiceksiniz dedi ama varya gazeteye bakıyor konuşurken babam dedimki hayır baba benim erkek arkadaşım askerde şuan dedim allah kavuştursun napim dedi onun bu cuma yemin töreni var dedim eee diyor sanamı yemin etcek orduya yemin etcek dedi ne olmuş dedi ben yemin törenine gitmek istiyorum dedi işte o an gazeteyi bıraktı nerde dedi kastamonuda dedim hey maaşallah dedi tek hayatta yollamam dedi ya annenle git yada gitme otur evinde dedi sonra annemle konuştuk kastamonuda benim annemin arkadaşının evleri var arkadaşı kastamonudaymış annemle beraber kastamonuya gidicez ben aşkımın törenine gidicem annem arkadaşına gidicek akşam yemin töreninden sonra istanbula dönücez inşallah yarın otobüs biletini bulabilirsem ulusoydan alıcam...
bende havadisler böyle...
herşey istediğin gibi olur inşallah barbimezgim evet işte çıktım eve geldimmm, iftarı bekliorummm
ne güzel yazmışsın, buraa her anımıza şahit oluoruzzz.. galiba en son ben gülcem ama inşallah gülücem..
hep hayırlı haberler verelim inşallah burada
çok sağol gnydncım kendimiz yapmıştık davetiyemizidavetiye demişken hanturk canım senin davetiyeni görmüştüm face de çok hoşdu çok beğendim.
senin ne kadar oldu evleneli canım.
doritoslu tostmuu, doritoslu bageti bilirim, salatayı da bilirim .. tostu ilk defa duydum bilmiyorumkismile
masası bende cok begendım tutım ama bacakları bıraz daha baba olucak daha kalın cunku 10 kısılık masa 2.40 boyunda o bacaklar tutmazanammmmmmmmmmmmm mobilyalar harikaaa xzgim çok modernnnnnnn ben bayıldımmmm harika yaaa...
masa çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiii
tamam tuvalet ıhtıyacımı karsılarım dıger hıcbıseye karısmam bıde makyajımı kendım yaparım okadarsende benim bir bebegimsin ama lütfen lütfen ama lütfen tuvalet ihtiyacini kendin gör bu saatten sonra bunun egitimini yapmak istemiyorum..
baska her türlü sevkati verebilirim
sen yanimda olsan yedigin önünde yemedigin arkanda olurdu..
Ah kizlar ah sizler burda olsaniz veya ben sizin etrafinizda size neler hazirlardim bennn ha
simdi ben iftar soframi kuruyorum hepinizi öpüyorum.
tuticim cok seviniyoru m senin adina kaydirigubbakcemile2 :dance:
Simdi ben kacar iftar soframi hazirliyacagim ve sizde yediniz sanirim afiyet seker olsun ballar
tesekkurler gunaydınım ınsallah elımde sureklı toz bezı dolasmamezgicim çok güzel mobilyalar seçmişsin canım
beyaz renkde çok güzel
güle güle kullanın canım yuvanızda mutlulukla
ınsallah barbım ınsallah mımar cızım yapmıs odaya yerlestırmıs bunları gayet guzel duruyordu ama canlısını gormek lazım cok heyecanlanıyorum 20 ekımde falan teslım edıcekler zemuszemusamanın eşyalaraa bak zihnimde canlandırdım hepsinii
bebeim çok müthiş olacakkk ya
bıtek renklerı farklı kelebegım herseyı aynı koltuklar cok rahat sercanda cok begendı koltuk takımını nolur begen dedı hatta okadarneler kaynamıs yıne nıkom gelmıss sayfalar ucmus gıtmıssss
ne guldum ne guldum sen bıde keseledın cocukları haaananiknanikdelikafadulden
işe basladın bolemı oldun neeeee :mymeka:
ezgım bende 2. modele bayıldım hanturkun gosterdıgı modelde gozelll ıkısınıde dusun ayrıca mobılyalar bırebır senınkılermı CADIARZU pek modern ve sporrrrr benım tarzıma pek
ayburummm 3 kadar uyudun heee bırde soluyon yanı nıspet yapar gıbımm hakket lukuss hayattttŞeniz
selay cıgara konusunda tebrık ederım bende ıcmıyorum bınde bır keyfıneee
hee bıde bu kk da su nnıkon garısı arada verıyo ooo baskam yok valllaaakaydirigubbakcemile3
tutımmm valla ben babama ole dıcem gerısını bılmıyorummmklava:
hadı koparttın ızınıhee bırde tavsıyeee donus bıletını gıderken al yanı ıkısını bırden al yoksam kalırsın oralarda pek kalabalık oluyorrr turkbayragi
ewet mınık bebegım olmaz mı guzel degıl mıı?o kutular nikah şekerimiii
bız baya bır ındırımlı aldık kelebegım adam bıcok seyı hedıye ettı zıgon takımıda ettı yatakodası takımı ve bunlar 20 mılyar pesınde bıtane daha dolap ekletıcez bakalım fıyatı ne olucak.amın ınsallah ıslerı ıyı gıder bilmiyorumkismileezgım kac gayme bunlar bacımmmmbilmiyorumkismile sercan enıstemızeee bolll kazancccc:hulya:
tutiyi sormuşsun ya gelmiş haberim yok diye ondan dedim nikoncum herkes geldi artık diye
oğlanlara da geçmiş olsun canım inşallah çok keselememişindir çiçekleri kız
gidebilmene çok sevindim tuticim ben gitmeni istiyordum biliyosun valla süper olmuş :lepi:
herşey istediğin gibi olur inşallah barbim
sen şu nekahat dönemini bi atlat da hayat sana neler getiricek, burda senin düğün hazırlıklarını da takip edicez inşallah
xzgim nikah şekerlerine bayıldım valla
mobilyaların da çok modern çok güzelmiş, koltukların şekli falan değişik iyi günlerde kullanırsın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?