Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

olum sıcaklardan isilik oldu kaşıyınca bazıları su topladı sandık :mymeka::roflol::1closedeyes:
ben de habire rahatlasınlar, ferahlasınlar diye havuz yapıyorum, yıkıyorum, hele bi keselememi görsen :roflol:öyle su çiçeği gibi sulu sulu değildi, tek tük oldu, ateş metaş huzursuzluk hiç bişi yoktu zaten her sene sivrisinekler hep kuzularımı ısırır :hulya: öle işte atlattık sessizce sempatiksalakcinni işin kötüsü bi kaç gün yemeğe gittik, arkadaşlarla buluştuk ve yarısı hamileydi:tomato: umarım onlara bulaşmamıştır :1no2:
şimdi, aleçüm selam derse ne diyim sempatiksalakcinni barbim hiç takmıyo belli olmuyor mu diyim :1closedeyes:

xzgim ben epilasyona giderken hiç krem sürmüyodum
demekki dayanıklıyım
ama devamını getirmedim 4 kere gittim
her seferınde sevıyesını yukseltıyor bebegım ve benım cok hassas cıldım
olup olup dırılıyorum resmen bugun bıraz daha uysaldım brova aldım hemıde

lüküs hayat lüküs hayat
biri 1 de kalkiyor erken kalktim diyor ayy yarilcam bayilcam
digeride saat 4 olmus nerdeyse
:roflol: :roflol: :roflol:

tuti bugun ugramadi döndümü acaba istanbula ?? ne karar verdiki
off tam hayalım gece otur gunduz yat
hazır calısmıyorum okulda yok daha ewlenmedımde keyfımde gozun var bılıyorum

a.s.a.s.a.s.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cıcekler kalmadı barı bır opucuk kapayım hosgeldın ablacımmmmm opuyorumnanaktan
zaten ben hayatta o saatlere kadar yatamam, no problem :içelim:

ahım şahım bi gelişme yok cnm, selayımın kafasını şişiriyim maksat

ya ben o gelısmelerı bırak olayları bıle bılmıyorum :umursamaz:
tum sucum msne gırememek mı :sinifsinif:

bazıları ceketı elıne alınca bıle olur ınsalllah kızı olur efecıge bır kardes gelır
darısı bızım basımıza sempatiksalakcinni
tatlı sey sen hangı semtte oturuyorsunnnnn

benımkısı varda noluyor daha bı kere cıcek aldı bu zamana kadar oda nısan cıcegımı unuttugu ıcın ewlendıgımızde ılk ewe geldıgınde getırcegınden umutluyum yok ondada olmazsa cok fena cemkırıcem

nikoo ne iyi ettinde uğradın
bi geldin hepiciğimizi meydan dayağına sokuverdin
kuzucuklara çok geçmiş olsun
selayım sendede yüksek espiri potansiyeli görüyom helebide şu smilinle
ben eve temizlikçi almamki kendi işimi kendim yapanlardanım sadece ev taşımalarda alıyom
xzgim geçen hafta fiyat aldık lazede peşin 1.100 taksitli 1.400 dü
bravoda almışın ohh negüzel
aşkitoma bendende kocaman maşşallah rabbim bide bukleli kızçesini kucağına verir inş:Saruboceq:
barbim her lafı illede aşk acısına getircen bi sopada bendenklava:
xzgim barbimle ilgili tüm gelişmeleri selayım biliyo
bende kıyıdan köşeden ne biliyosam :1hug:

hay senin sanmana :roflol::roflol:
havuzda kaydırakda varmıydı bacım delikafadulden göbek taşı falanda yaptınmı banyoya? keşke yapsaydın daa ii keselerdin çiçek bahçesine dönmüş minik kuzuları :roflol:
bana kalırsa bu ara sen hiç bi hamişin gözüne görükme :roflol:

onu görünce deki barbim diyoki ben onun anasını danasını sülalesiniiiiiiiii, bayramda bayramlaşmaya bekliyorum diyor dee :mymeka::mymeka:klava:

aybuşum dervişin fikri neyse zikri o olmazmı kankitom.. ?? kalkıpta amerikanın dış politikasının ülkemiz üzerindekileri etkilerinin lafını yapıcak halim yok her iki kelimemde bir kaydirigubbakcemile3

ezgimm çoh uzun hikaye buluşunca ancak, aybuşum seninde bildiklerin yeter gerisi teferruar şeyler.. bildiklerinin etrafında gelişen şeyler falan seloşuma günlerdir anlattığım..

ah benim alisim ahh benim gönlümün fahri psikologuu ben sana annatmammı selayhusum

tamam barbıtomm gorustugumuzde anlatırsın yada selaydan ogrenırım ben
smdı bırazcık forumlara dalayım bakalım ne var ne yok

ben geldim canlar istanbuldayım...
xzgimmmmmmmmmm kesinlikle 2 diyorum tabak takımında...
o damla modellerini bende beğeniyorum handem çok güzel yaa ama 3 tane yemek takımım oldu onuda alırsam çok olucak...
nikom ben geldim ohooooooooooooooooooooooooooo heç bi mesaj bilem yollamamışsın =(

selayım konuştum babamla gazete okuyordu baba dedim şöyle göz ucuyla baktı kesin bişey isteyeceksin dimi dedi...(gülermisin ağlarmısın) dinliyorum kızım dedi...
dedimki baba dedim biliyorsun neyi biliyorum dedi
biliyorsun benim bir erkek arkadaşım var dedim biliyorum eeeee dedi yoksa bu sefer marmarisemi gidiceksiniz dedi ama varya gazeteye bakıyor konuşurken babam dedimki hayır baba benim erkek arkadaşım askerde şuan dedim allah kavuştursun napim dedi onun bu cuma yemin töreni var dedim eee diyor sanamı yemin etcek orduya yemin etcek dedi ne olmuş dedi ben yemin törenine gitmek istiyorum dedi işte o an gazeteyi bıraktı nerde dedi kastamonuda dedim hey maaşallah dedi tek hayatta yollamam dedi ya annenle git yada gitme otur evinde dedi sonra annemle konuştuk kastamonuda benim annemin arkadaşının evleri var arkadaşı kastamonudaymış annemle beraber kastamonuya gidicez ben aşkımın törenine gidicem annem arkadaşına gidicek akşam yemin töreninden sonra istanbula dönücez inşallah yarın otobüs biletini bulabilirsem ulusoydan alıcam...
bende havadisler böyle...

tutımm bebegımmm bu cok guzel bır haber askım
kastamonuna annenle gıdıceksın yemın torenıne ıse tek basına
harıka oldu bu harıka tadından yenmez bu haberın cok mutlu oldum

benım asker yolumu bekledık
sımdı tutımınkınde
sımdı benı ewlendırıcez hepberaber secıyoruz bı nevı onemlı seylerı
sonra sıra tutıme gelıcek
barbımde oyle beraber ewlenıcez hazırlanıcaz bunu dusunmek bıle cok guzel

xzgimmm hayırlısı ile herşey güzel olucak inşallah hepimiz için...
çok umutluyum bu konuda...sen önce hayırlısı ile bir evlende herşey gönlünce güzel olsun inşallah...
bu arada gelinlik prowalarına başladınmı ben bayağdır geri kaldım...
bu arada bu sitede bir bayan arkadaş ile tanıştım onun nişanlısı ile benimki aynı yerde aynı koğuşta aynı bölükte askerlik yapıyorlarmış üstelik tanışıyorlarmış =)

ayy ne güzel baba
kendi babami hayal ettim kafami kirardi ayircada , dizlerini kir otur bolümünde dizlerimi kirmama yardim ederdi valla ederdi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
tuticim bu güzel haber sevindim senin adina
cevap yazmadan gecemedim

xzgim cikmisin daldigin yerlerden askim

ben gidiyorum pizza yapmaya buyrun aksama bana gelin..
isteyene kola isteyene ayirannnn kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile

inşallah canım evet ilkine gittim bayramdan sonra 2cisine gidicem ama bu sefer gelin takımımla ayakkabı ıc camasırı vs.. sımdı beyaz esya ve mutfak dolaplarını secmem lazım bu 15 gun ıcınde davetıye ve nıkah sekerıde var.davetıye secmek cok zor sacma sapan seyler var hep nıkah sekerım aklımda ama ınsallah tuzlu degıldır,banyo dolabımıda bugun buldum modelını.ewım bır yerlessın paylasıcam burda..
safak bekleme topıklerı cok guzel,kendını daha ıyı hıssedıyosun askerlık konusunda ayrıca bu da cok buyuk sans bırbırınızden haber alırsınız tutımm

pızza pızza dedınız agzımın suyu aktı
ama gulmezsenız ıtıraf edıyorum ben cok yemek secerım ya pızzayıda sadece
kup kıyma mozerella peynırı ve mısırla yıyorum
dalıp dalıp cıkıyorum bebegım
barbım sen ısten cıktın ewe mı geldın?
bu mısafırlerden hoslanmıyorum

ezgim evet işte çıktım eve geldimmm, iftarı bekliorummm

ne güzel yazmışsın, buraa her anımıza şahit oluoruzzz.. galiba en son ben gülcem ama inşallah gülücem..

hep hayırlı haberler verelim inşallah burada

ee ne demisler son gülen iyi gülermis bekle sira sanada gelecek..
gelecekte birgün gelecek ..
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
xzgim benim kadar yemek sectigini düsünmüyorum cok pis secerim

benimkinin üzerinde domates, biber ve sogan var üzerinede sadece beyaz peynir severim ,kasar sevmem..
hus un üzerine ekstradan sucuk ve kasar rendeleri olacak
selimde hangini severse onu yiyecek

askım ben senın ıcın cok dua edıyorum,cok guzel seyler yasıcaksın sen emınım..

nan selım olmak varmıs hayat ona guzel
hem cok tatlı herkes cok sewıyor
yedıgı onunde yemedıgı arkasında ıstedıgını yapabılır
ıstedıgı kadar uyuyabılır tuvalete bıle gıtmesıne gerek yok oh walla kıskandım bıan onu alsanaalsanasmile

xzgim canım çok tatlı telaşlar bu evlilik işi rabbim her istediğini yoluna koyar inşallah canım..
sorma davetiyeler saçma sapan ben çok sade bir şey istiyorum grafiker olduğum için kendim tasarlamak istiyorum davetiyemi ama bakalım vakit bulabilirmiyim...(fol yok yumurta yok ama =))
nikah şekerinden bende istiyorum xzgimmmmmm...

selayım saol bebem babam normalde izin vermez ama anneme ben şiledeyken annem azcık çıtlatmış babama bu yemin töreni davasını babam sahi kızımız evlenecekmi bu çocukla demiş gözleri dolmuş babamın sanırım bu yüzden kıramıyor beni...

barbim işallah sende çok mutlu olucaksın buna inanıyorum sadece biraz zaman o kadar herşey gönlünce bol ve temiz olsun canım...

xzgim sende kısa dönem bekledin enişteyi bişey sorcam bu 155 gün yani kısa dönem için şafak tablosu varmı sende varsa bana yollarmısın ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…