- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.141
olum sıcaklardan isilik oldu kaşıyınca bazıları su topladı sandık :mymeka::roflol::1closedeyes:-su çiçeği çıkarmış ve haberin yok öylemi :roflol::roflol:
sen nerde yaşıosun Alla sen yoksa artıkın mönitorun içinemi girdin.:roflol: kk ve pilgisyar bağımlılığın bu safhayamı celdi daa guclubacismile
hımm pizza cokacimcoook Allahhhh delikafaduldendelikafadulden
bnm moralleri biliosun, hiç sıkmıom kendimi lülülülülülü onuda biliosun -tatlicadiarzu- he he öyle dimi görürsen söylersin dimi :a015:
her seferınde sevıyesını yukseltıyor bebegım ve benım cok hassas cıldımxzgim ben epilasyona giderken hiç krem sürmüyodum
demekki dayanıklıyım
ama devamını getirmedim 4 kere gittim
lüküs hayat lüküs hayat
biri 1 de kalkiyor erken kalktim diyor ayy yarilcam bayilcam
digeride saat 4 olmus nerdeyse
:roflol: :roflol: :roflol:
tuti bugun ugramadi döndümü acaba istanbula ?? ne karar verdiki
cıcekler kalmadı barı bır opucuk kapayım hosgeldın ablacımmmmm opuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya ben o gelısmelerı bırak olayları bıle bılmıyorum :umursamaz:zaten ben hayatta o saatlere kadar yatamam, no problem :içelim:
ahım şahım bi gelişme yok cnm, selayımın kafasını şişiriyim maksat
bazıları ceketı elıne alınca bıle olurhööööööö :1shok: yorumum çıkmış sositososito sistem kapalı dimişti bağa oysakizemuszemus
hoşbuldum çıtır bebek kaydirigubbakcemile5 estağfirullah uğramamak ne demek :kedi:
yeni işime maşallah de kız :mymeka: kötü olsa bile söyler miyim patron duyar mazallah sempatiksalakcinni
Allahtan süper bi patronum var yoksa yapılcak iş deyilparam ancak mendil almaya yetiyo işte düşün :roflol:
şşşşh aşkito golu tutturmuş sempatiksalakcinni artık ceketi kocanın üstüne nasıl attısasempatiksalakcinni
kız olursa bi de sen tecrübe et bakalım neler olacak ha:dance:
aşkitonun hamile olduğunu öğrendim tüylerim diken diken oldu maşallah ya, umarım gönlüne göre olur :Saruboceq: darısı diğer kızların başına kaydirigubbakcemile5
hoşbuldum canyoldaşım :1hug: yuh çüs saat 3e kadar uyumuş :1shok: insan iftar vaktine yakın kalkardı bu kadar erkenden ayakta işin ne :mymeka: yürü yatana dön bakim :mymeka:
tamam canım 11818den nikoncan olarak ev adresimi al bekliyorum prensesim a.s.
yok böyle içime sinmez sen getir daha iyi aklinialirimsmile pijamaları da, bende kalırsın bi tur giyersin olma mı sırnaşık şey
tatilden gelince hepinizi karşıladım ya fisfisfis demek çok şey kaçırmamışım kaydirigubbakcemile5
moralleriniz nasıl önemli olan o, sıkmıyorsunuz kendinizi di mi cücellerimlmaz:
benim de oğularım su çiçeği geçirmiş hiç haberim yok akannehir
büyük oğlumu alerji tuttu heralde dedik küçüğe bulaştırmış şimdi onun dökmesini bekliyok kaydirigubbakcemile2
zamanında su çiçeği damlası vermişlerdi ondan hafif atlattılar zaar gamyoncuiremsu bir de doktor şaşırdı bu mevsimde olmaz ilginç dedi, baharda oluyormuş normalde :1rolleyes:
bugün herif yemeğe yok ben de kardeşimle pizza partisi yapıcam buyrun gelin kızlar :dance:
sizsiz boğazımdan geçmez lüffen ama :1closedeyes: hele de selayım ölümü görme gel bak :1closedeyes:
hoşgördün, bıyır şöyle sağdan geçte yanma sırnaşık şey
çıkmaz ayın son perşembesi kendime gelcem ben, acandama baktım o gün misaitim naniknanik
napam be yaaaa napam, sen hiç aşk acısı çektinmi olummm , duygusuz :sinifsinif::sinifsinif:
ablamda çiçek getirmese artıkın çiçek alacak yollıcak bi secvdalım bilem yok , yok işte yokkk :bbo: mafoldumbenmafoldumben
olum sıcaklardan isilik oldu kaşıyınca bazıları su topladı sandık :mymeka::roflol::1closedeyes:
ben de habire rahatlasınlar, ferahlasınlar diye havuz yapıyorum, yıkıyorum, hele bi keselememi görsen :roflol:öyle su çiçeği gibi sulu sulu değildi, tek tük oldu, ateş metaş huzursuzluk hiç bişi yoktu zaten her sene sivrisinekler hep kuzularımı ısırır :hulya: öle işte atlattık sessizce sempatiksalakcinni işin kötüsü bi kaç gün yemeğe gittik, arkadaşlarla buluştuk ve yarısı hamileydi:tomato: umarım onlara bulaşmamıştır :1no2:
şimdi, aleçüm selam derse ne diyim sempatiksalakcinni barbim hiç takmıyo belli olmuyor mu diyim :1closedeyes:
ben geldim canlar istanbuldayım...
xzgimmmmmmmmmm kesinlikle 2 diyorum tabak takımında...
o damla modellerini bende beğeniyorum handem çok güzel yaa ama 3 tane yemek takımım oldu onuda alırsam çok olucak...
nikom ben geldim ohooooooooooooooooooooooooooo heç bi mesaj bilem yollamamışsın =(
selayım konuştum babamla gazete okuyordu baba dedim şöyle göz ucuyla baktı kesin bişey isteyeceksin dimi dedi...(gülermisin ağlarmısın) dinliyorum kızım dedi...
dedimki baba dedim biliyorsun neyi biliyorum dedi
biliyorsun benim bir erkek arkadaşım var dedim biliyorum eeeee dedi yoksa bu sefer marmarisemi gidiceksiniz dedi ama varya gazeteye bakıyor konuşurken babam dedimki hayır baba benim erkek arkadaşım askerde şuan dedim allah kavuştursun napim dedi onun bu cuma yemin töreni var dedim eee diyor sanamı yemin etcek orduya yemin etcek dedi ne olmuş dedi ben yemin törenine gitmek istiyorum dedi işte o an gazeteyi bıraktı nerde dedi kastamonuda dedim hey maaşallah dedi tek hayatta yollamam dedi ya annenle git yada gitme otur evinde dedi sonra annemle konuştuk kastamonuda benim annemin arkadaşının evleri var arkadaşı kastamonudaymış annemle beraber kastamonuya gidicez ben aşkımın törenine gidicem annem arkadaşına gidicek akşam yemin töreninden sonra istanbula dönücez inşallah yarın otobüs biletini bulabilirsem ulusoydan alıcam...
bende havadisler böyle...
xzgimmm hayırlısı ile herşey güzel olucak inşallah hepimiz için...
çok umutluyum bu konuda...sen önce hayırlısı ile bir evlende herşey gönlünce güzel olsun inşallah...
bu arada gelinlik prowalarına başladınmı ben bayağdır geri kaldım...
bu arada bu sitede bir bayan arkadaş ile tanıştım onun nişanlısı ile benimki aynı yerde aynı koğuşta aynı bölükte askerlik yapıyorlarmış üstelik tanışıyorlarmış =)
ezgim evet işte çıktım eve geldimmm, iftarı bekliorummm
ne güzel yazmışsın, buraa her anımıza şahit oluoruzzz.. galiba en son ben gülcem ama inşallah gülücem..
hep hayırlı haberler verelim inşallah burada
askım ben senın ıcın cok dua edıyorum,cok guzel seyler yasıcaksın sen emınım..ezgim evet işte çıktım eve geldimmm, iftarı bekliorummm
ne güzel yazmışsın, buraa her anımıza şahit oluoruzzz.. galiba en son ben gülcem ama inşallah gülücem..
hep hayırlı haberler verelim inşallah burada
ee ne demisler son gülen iyi gülermis bekle sira sanada gelecek..
gelecekte birgün gelecek ..
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
xzgim benim kadar yemek sectigini düsünmüyorumcok pis secerim
benimkinin üzerinde domates, biber ve sogan var üzerinede sadece beyaz peynir severim ,kasar sevmem..
hus un üzerine ekstradan sucuk ve kasar rendeleri olacak
selimde hangini severse onu yiyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?