- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.181
ezgım mobılyaların hepsımı 20 mılyar tuttu ___???ıyı gunlerde cucuklerınleee kullan ınsss
ohh masallah nıce sekız yıllara bıtanem
ewet onlar ve yatakodası cok mu olmus kı? tv unıtesı cok para tutuyor ya :dilcikar:
xzgim hepsini agiz tadi ile kullanmak nasip olsun..
bana göstermistin ve bende cok begenmistim... bir kez daha söylüyorum hepisi de cok zevkli seyler ... insallah gözle görme sansimda olacak hepsi bitip gelince evinde kesin cok güzel duracak
ayburum heralde saat 3 de uyandigi icin daha ayilamadi
esarbini günes gözlügünü yidiiim nerdesin sen ???
seker kutularinda süper ... xzgim
davetiyeleri neden koymuyorsun sectinmi kiii??
kizlar felaket yedim felaket ama felaket
selayyy şekerrrr:umursamaz:
sen baa slm virmee
hayır bebegım hala bosalmadı bosaldıgı anda tadılata gırıp esyalar gelıcek ınsallah bayramdan sonra cıkarlar,en guzel yerı yerlestırmek olucak ozaman dans ederımmezgitomm güzel tabikii, ben ne olduklarını anlamadım ilk bakışta ondan sordum...
20 ekim yaşasınn.. hemen çek koyy kuşum .. oturucağınız ev boştamı şuan??
xzgim hepsini agiz tadi ile kullanmak nasip olsun..
bana göstermistin ve bende cok begenmistim... bir kez daha söylüyorum hepisi de cok zevkli seyler ... insallah gözle görme sansimda olacak hepsi bitip gelince evinde kesin cok güzel duracak
ayburum heralde saat 3 de uyandigi icin daha ayilamadi
esarbini günes gözlügünü yidiiim nerdesin sen ???
seker kutularinda süper ... xzgim
davetiyeleri neden koymuyorsun sectinmi kiii??
kizlar felaket yedim felaket ama felaket
aaaa tutım sen sımdı benımkısı gıbı safak cızelgesınden mı bahsedıyosun
fıyatlardan haberım yokk sekerr
ama hepsı cok cucelll bosver sen fıyatları bıkerem oluyor bole selylerrryerimseniben
gnydın canımm sana bır sır vereyımmı :1closedeyes:ben sımdıkı eskımıs donemı daha cok sevıyorum ılk yıllara donmek ıstemezdım bolee herssey rayına oturuyor bıdemmmkaydirigubbakcemile2
maşallah ne güzel canım allah nice nice seneler ayırmasın sizinıce seneleree kızlarrr:lepi: ben eskıdım yanınızda mafoldumben
benımde 8 sene olduuu
kendi evine alıyosun bebeğim boşver en iyisi olsun bu arada salonun büyükse bence de oltuklar çok iyi dururohh masallah nıce sekız yıllara bıtanem
ewet onlar ve yatakodası cok mu olmus kı? tv unıtesı cok para tutuyor ya :dilcikar:
:roflol: sen sahurda bana maşallah demiştin dimi sırnaşık şey oh oh yarasın barbimeben felaket üstüne felakettt
tıkabassa yimeğimi yedim bardak bardak su ve fanta
üstüne 1 paket doritos taco
1 bardak çay ve koca bir dilim kakolu bisküvi pastasınıda şuan itibariyel götürdümm patlıorummmmmm delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?