Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ezgım mobılyaların hepsımı 20 mılyar mı tuttu ___???ıyı gunlerde cucuklerınleee kullan ınsss
bende eccuk gıdeyım bakım yapayım kendıme canım sıkıldı sımdıkkk...sankım heruff bılemm yokkk

Son düzenleme:
xzgim hepsini agiz tadi ile kullanmak nasip olsun..
bana göstermistin ve bende cok begenmistim... bir kez daha söylüyorum hepisi de cok zevkli seyler ... insallah gözle görme sansimda olacak hepsi bitip gelince evinde kesin cok güzel duracak

ayburum heralde saat 3 de uyandigi icin daha ayilamadi
esarbini günes gözlügünü yidiiim nerdesin sen ???

seker kutularinda süper ... xzgim
davetiyeleri neden koymuyorsun sectinmi kiii??

kizlar felaket yedim felaket ama felaket

ohh masallah nıce sekız yıllara bıtanem
ewet onlar ve yatakodası cok mu olmus kı? tv unıtesı cok para tutuyor ya :dilcikar:

fıyatlardan haberım yokk sekerr
ama hepsı cok cucelll bosver sen fıyatları bıkerem oluyor bole selylerrryerimseniben
gnydın canımm sana bır sır vereyımmı :1closedeyes:ben sımdıkı eskımıs donemı daha cok sevıyorum ılk yıllara donmek ıstemezdım bolee herssey rayına oturuyor bıdemmmkaydirigubbakcemile2

ben felaket üstüne felakettt

tıkabassa yimeğimi yedim bardak bardak su ve fanta
üstüne 1 paket doritos taco
1 bardak çay ve koca bir dilim kakolu bisküvi pastasınıda şuan itibariyel götürdümm patlıorummmmmm delikafaduldendelikafadulden

selayyy şekerrrr:umursamaz:
sen baa slm virmee

sekerin gurban olsun saaaa
ben hepinize icimden veriyorum bebiskom , bazen mesaj yazarken bi konuya deginip sonra cok önemli baska bir arkadasi unutabiliyorum buda malum yasliliktan sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni yoksa senide cok sevireeem

barbi ben o tacodan hic yemedim giiii

aklima geldi dünkü yaptigim tavuk gögsunden var halaaaaaaaaaaaaaa aman allahim nasil sevindim ilerleyen saatler icin
kahve icecegim simdide tek kötü aliskanligim bu

kelebeğim yarın gidiş ve dönüş biletlerimizi alıcaz evet =)

ohh barbiii maaşallah dldurmuşsun depoyu =)))

selayım afiyet olsun pizzalarınız...

hanturks canım allaha çok şükür gidiyorum =)

bende deminden beri şafak çizelgesi yapıyorum yapbilirsem olcakta =)))

ezgitomm güzel tabikii, ben ne olduklarını anlamadım ilk bakışta ondan sordum...

20 ekim yaşasınn.. hemen çek koyy kuşum .. oturucağınız ev boştamı şuan??
hayır bebegım hala bosalmadı bosaldıgı anda tadılata gırıp esyalar gelıcek ınsallah bayramdan sonra cıkarlar,en guzel yerı yerlestırmek olucak ozaman dans ederımm ayy aklıma geldı tuvalete yururken nasıl dans etmıstın

davetıyelerı secmedım daha bebegım o yuzden onuda secınce koymaz olurmuyum hıc

hahahahaha geçen haziran gecesini izledimmm
o tuvaleti falan gördüm sahi ezgitom ora değişmemiş kız , ben uydurmuşum deişti diyee

nasıl dans etmiştimm hehehehe kaydirigubbakcemile3

inşallahh çıkarlar hemen geniş geniş yerleşirsinn

ayy önce bir düsündüm ne dansi diye sonra senin dans edipte bacagini incittigin aklima geldi yine xzgim

tutim daispath e baktim senin icin ama askere uyan birseyler yoktu canim yaa baska bir yerlerede bakayim istersen.. hemencecik yapiliyor normalde..

bilmem barbim yedimmi yemedimmi

gnyd, hanturks selam olsun kizlar

kelibekkk , kelibeekkk sana sesleniyorum nereye gittin .. bak demin unuttugum selami yine veriyorum
ceza verdim kendime her mesajda selam vercem al bana al bana alsanaalsanasmile

öyle canım her dönemin kendine has bir güzelliği tadı oluyor.

nıce seneleree kızlarrr:lepi: ben eskıdım yanınızda mafoldumben
benımde 8 sene olduuu
maşallah ne güzel canım allah nice nice seneler ayırmasın sizi

ohh masallah nıce sekız yıllara bıtanem
ewet onlar ve yatakodası cok mu olmus kı? tv unıtesı cok para tutuyor ya :dilcikar:
kendi evine alıyosun bebeğim boşver en iyisi olsun bu arada salonun büyükse bence de oltuklar çok iyi durur

:roflol: sen sahurda bana maşallah demiştin dimi sırnaşık şey oh oh yarasın barbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…