kıskandım vallaha,kuşumm ben kahvaltımı ettim geldim offline gözüküyorsun diye bir şey yazmadım sana,annem bana o amc tencerelerinden sipariş verdi teyzeme şimdi kampanya yapmışlar set halinde bir sürü hediyeside var ama ben resimlerini dahi göremedim çok merak ediyorum,özelliklerini biliyorum biraz,buharında pişiriyormuş,çok kısa sürede yapıyormuş falan diye ama tiplerini çok merak ettim
tutimm için açılsın diye sana pembişle yazdım,benim ahh dışarı çıkıp neler neler yapasım var da:) yarın sercanın amcasının kızının mevlutu var,yeni bebeği doğdu karşıda oturuyor hatta önceden ataşehir deydi şimdi nereye taşındı bilmiyorum daha yeni taşındılar,onlara gidicem iki değişik insan yüzü görücem,hasret kaldım :ecrin_bebek:
epilasyona gelince bizim evin orda gidiyorum kampanya yapmıslardı peşine 600 du komple bacak,koltuk altı ve genıtal ben yuz mılyon daha verdım gobek ve gogusude kattım ama peşin alıyorlar parayı ilk seansta,taksite girince fiyat baya bir ucuyor,hala kampanyası kaldı mı bilmiyorum birde yanında başka bir yer daha var orasıyla sürekli rekabetteler