- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.201
bende kiradayım selayhusum aynen en uygun fiyatlı beğendiğimiz ne varsa onu aldık hatta çoğu şeyi kendimiz yaptıkmümkün olduğunca borca girmemeye çalışıyoruz ki para biriktirip ev alalım :Saruboceq:
sekerin gurban olsun saaaa
ben hepinize icimden veriyorum bebiskom , bazen mesaj yazarken bi konuya deginip sonra cok önemli baska bir arkadasi unutabiliyorum buda malum yasliliktansempatiksalakcinnisempatiksalakcinni yoksa senide cok sevireeem
bende saa kayfe yaptım bıyırr:içelim: canımın ıcııı
barbi ben o tacodan hic yemedim giiii
aklima geldi dünkü yaptigim tavuk gögsunden var halaaaaaaaaaaaaaa aman allahim nasil sevindim ilerleyen saatler icin
kahve icecegim simdide tek kötü aliskanligim bu
ben bıse anlmadım kıss barbı kafamçokkarıştı hazıran gecesının evınemı yerlesıyor yoksa ezgımmsempatiksalakcinnihahahahaha geçen haziran gecesini izledimmm
o tuvaleti falan gördüm sahi ezgitom ora değişmemiş kız , ben uydurmuşum deişti diyee
nasıl dans etmiştimm hehehehe kaydirigubbakcemile3
inşallahh çıkarlar hemen geniş geniş yerleşirsinn
hee beyenemedımmı gısssalsanaalsanasmile hevesımın kırıyosunnn:gitme:seloşum yeşil kaplı olanı işte.. kesin yemişsindirr
kelebenk tostunu yapcakmış doritosun delikafadulden
evet gnydımmm:lepi:öyle canım her dönemin kendine has bir güzelliği tadı oluyor.
maşallah ne güzel canım allah nice nice seneler ayırmasın sizi
kendi evine alıyosun bebeğim boşver en iyisi olsun bu arada salonun büyükse bence de oltuklar çok iyi durur
:roflol: sen sahurda bana maşallah demiştin dimi sırnaşık şey oh oh yarasın barbime[/QUOTE
heimiz icin ınsss hanturkcummm
çok "bal"dın elını belıme koyup hem yuruyup hem dans etmıstınhahahahaha geçen haziran gecesini izledimmm
o tuvaleti falan gördüm sahi ezgitom ora değişmemiş kız , ben uydurmuşum deişti diyee
nasıl dans etmiştimm hehehehe kaydirigubbakcemile3
inşallahh çıkarlar hemen geniş geniş yerleşirsinn
o hngsydı bebegım en son kı dugunde kafam ole ıyıdıkı en son zıplıodum ve hız acı hıssetmıyodumayy önce bir düsündüm ne dansi diye sonra senin dans edipte bacagini incittigin aklima geldi yine xzgim
tutim daispath e baktim senin icin ama askere uyan birseyler yoktu canim yaabaska bir yerlerede bakayim istersen.. hemencecik yapiliyor normalde..
bilmem barbim yedimmi yemedimmi
gnyd, hanturks selam olsun kizlar
kelibekkk , kelibeekkk sana sesleniyorum nereye gittin .. bak demin unuttugum selami yine veriyorum
ceza verdim kendime her mesajda selam vercem al bana al bana alsanaalsanasmile
Demi hanturksüm kendi evi
bende istiyordum cok güzel esyalar ama kiradayim burda ... o yüzden ucuza kactim birazcik..
ilerde kendi evimi yaptirdigimda insallah kafama göre alabilecegim..
tez zamanda hali almam gerekiyor kizlar benimde
kahverengi renk bakayim bende birkac model sizinle paylasirim artik..
canim kahve hali konusunda mecbur gibi biseyim cünkü oglum berbat ediyor haliyi hergün elimde bez dolaniyorum ve böyle olmuyor artik canima tak ettiçok "bal"dın elını belıme koyup hem yuruyup hem dans etmıstın
o hngsydı bebegım en son kı dugunde kafam ole ıyıdıkı en son zıplıodum ve hız acı hıssetmıyodum
kahverengı alma koyusundan hıc sewmıorum mobılyada :kedi:
bn sana yrdmcı olurum bebegımm
bnde manıkur yapıorm tek elım suda sırnaşık şey
ılkkez coglu msj yazdımmm hheheh basardımmm
ama selaycım senınkını ara sıkıstırmısım ıdare et bacım benııı :roflol:
bul bakalım ne yazmısımmmkaydirigubbakcemile3neysem ıdare edın benııı
hee becermisin :1: bumu becermek laa hani nirde bana yazdigin cevap hani hani 3 kere selam verdim[/QUOTE .!.:bak selaycım ne guzel guldurdum senııı sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinniama bulamamıssın
sana kayfe ıkram ettıydım oysakıı:içelim: buyır bunu ıcelım
evet biz de kredi almayı düşünüyoruz canım ama ödemeler için benim işe girmem gerekiyor onu bekliyoruz o arada da peşinatı mümkün olduğunca biriktirmeye çalışıyoruz işte ama dediğin gibi çok zor birikiyo para ne kadar kazanırsan o kadar gidiyor malesefcanım bizde evlendiğimizde kiradaydık baktık para biriktirilmiyor
kredi çektik bankadan öyle aldık evi maaşın yarısına yakın oraya gidiyor(
neyse 2 senemiz kaldı ipek okula başlamadan bitecek inşallah
gözlüklü basi yazmali ne kiz ??
haziran gecesi olayini bende bilmiyorum maselef
kelebegim beraber olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?