- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.381
Uyumaya gittim Selim ayakta cin gibi uykuyu almis yilisip duruyor allahim neydi gunahim
Aman efendimmm sabah serifleriniz hayrolsuuun
Uyumayi deniyecegiz simdi ... Senin gunun aydin olsun bebegim
bebegım hayranım sana aslındaezgitomm fotoğraf makinenin beyazı var bende kuzummm ya, bak gördünmü sercan bilem anlamış bizim aynı zevklere sahip olduğumuzu kaydirigubbakcemile3
selayım günaydınnnnnnnnnnnnn=)))
herkeşlere hayırlı sahurlarr
Allahım yiyip içi yatıp 2 saat sonra uyanmakkkk beniiii bitiriyo ya off offf :2:
selam kızlarrr...
xzgim makinanı güle güle kullan pembiş pembişşş ..benim foto makinamda bodrumda elimden düşüp parçalanmıştı...kardeşim saolsun yenisini almış bana nikon pembesini bulamamış ama olsun...
bu gece yolcuyum aşkıma kurabiye yaptım susamlı... bişeyler daha yapıcam ama önce kuaföre gidip fön çektirmem lazım...
dert ettıgın seye bak ayburum varlıgın var ya o yeter :asigim:xzgim canım senin nikaha gelmeyi çok arzuluyodum yaaaaamafoldumbenmafoldumben
büyükihtimalle 1 kasımda gidicem benve internetim olıycak arada abimlerden girerim okadar son günlerinde yanında olamıycam mafoldumben
Allahtan tlf denilen işe yarıyan alet var
dısarı cıkıp bıseyler almak mı gulecegım ama halım yok be handemtünaydın herkesee, herkesler uyanmış ne güzel
ben de 11 de açtım yine gözümü uyumaya çalıştım ıı olmadı
off dışarı çıkmam gerekiyo ama çok sıcak yaa susuzluktan ölücem akşama kadar
selayhuscum yok ortalarda selimciğe rağmen uyanamadı heralde, çok uykusuz kaldı yazık
tuticim oh hazırlıklar da yapılmış ne güzel yolcusun akşama ha, çok iyi vakit geçirirsin inşallah
ayburum ne çok temizlik yapıyon kız hamarat hatun, oh gez bakalım haftasonu
barbim de çalışıyo uykulu uykulu kolay gelsin bebeğim
ezgim se napıyosun bugün ne ciciler alıcan evine
Kizlar 4 Saat uyudugumla duruyorum esim evde yatarim diye dusundum ama Selim butun oyuncaklarini benim yataga Transfer etti
Artik ramazandan sonra duzene gireriz
Tutim yolcusun oh evin icide mis gibi kokmustur
Ayburum misafirlerde cok kalacaklarmis yaa zor olayak Sana
Xzgiim erkencisin
Erken kalkan yol alir barbinin aldigi yollarin haddi hesabi yok
Kelibekim ugramamis
Gndy ogretmenim yok
Hanturks canim yenimi uyandim yoksa
sıgaramı ıctım bıraz kendıme geldım ama basım cok donuyor bırazcık mıdemdekıler erısın dusa gırıcem annemın en yakın arkadası ve esı gelıyor yarında sercan ıftara gelıcek ona bu aksam sarma sarıcam hihoyyyt hihoyyytselam kizlar aksam icin börek yaptim geldimcanim az ama iyi seyler istiyor
xzgim sigarami istiyor canin vah vah eskiden bende bir sigara bir su derdim allahtan o derdim yok artik ama cok zor coook
kizzz $okun hala kayipmi :roflol: :roflol:
yaa hep begendigim kiyafetlere sulaniyorsun bana gelmesi iyice aksiyacak ama bebegim ama ama ama
barbim hem o pantalonu 20 milyona almisin heec bisii
hem benim koyu skinny im var onun 2-3 acik tonu var , bu renk yok , ya banada aliyorsun yada onu gönderiyorsun .. üstündekide artik tanisma yildönümümüzde .. valla bugunkilerie cook sevdim
Ayburum nerelerdesin yinemi temizlik girdabinda boguluyorsun...
Kizlar pembe koltuk degismis olmus seffaf oda..
oylamada bu sefer ismimiz cismimiz yok
ankete daldim vayy ve su koskoca kaka da bir tek sevenimiz bile yokumus meger hehehe nasil dramatige bagladim
ben bır cok kez koltugun sadece kenarına ılıstım oturanlara yelpaze salladım
bızım totolar kucuk ıkımız bırlıkte sıgarız o koltıga
ahh selayhusum senın ısın zorda benımkısı kolay barbım yakın ewıne gırer calarım kıyafetlerını sonra sana yollarım yarısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?