- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.401
hosgeldin bebek .. harareti hicbirsey gecirmiyor valla bende 5 dakika sonra acacagim nasil mutluyum bir bilsen , yalnizim bide istedigim gibi yeyip icecegim yalnizim derken selim burdanapıyosun sekerlerr
ezgım makınen pek guzel pembışş pempişşş
guzel gunlerınız hep cek oldumu fıstıgımmm
selaycım ben bugun yıne dıssardaydımmm ama olucektım artık susuzluktanmecbur olmadıkca cıkmıyorum ama fatura ıslerı vardı mecburenn
ayrıca pızza yedın cay ıcseydınde hararet yapmasaydı sekerr
aybur cevrım dısıı yıneee sempatiksalakcinni
heyy cık dısarı sidikliii bu sidikli burayı gizliden takip etmeyi sevıyo heraldeekaydirigubbakcemile
afiyet olsun canim , disari mecbur olmadikca cikmiyorum orasi dahada bir sicaktir yaaselam kızlar
bakıyorum barbinin kıyafetler paylaşılıyo bugünküne ben de göz koydum valla
selayhusum yedim değil daha çok içtim dirildim canım, bugün dışarı da çıkınca çok susadım yaa
hanturkum delı gıbı su ıctını tahmın edıyorum aynı perfonmansı selayımdanda bekledım
ben smdı bır sıgara ıcıp gelıcem ve sırf selayhusumu anmak ıcın pas sarksıını dınlıcem bagıra bagırada solerdım ama smdı rezıl olmaya gerek yok
ezgi hahahahahahah :roflol: :roflol: :roflol:
süper olmuşş kızım, çatlaksın sen ya :roflol:
ama bana nie tuvalet giydirmedin, bilmiomusun ben kaşla göz arasında giyinir yine kokoş kokoş dolaşırım heeeeee :dilcikar: :roflol:
laelaelaelaelae laelaelaelaelae
bu ne laan , nedir bu ...
tesettürlü arkadaslari bile benden daha acik yapmisin
allahim delirdi xzgim dügüne ceyrek kala :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: ezgim naptın kız çok güldüm hee
ben bu halde sizin düğünde şarkı bile söylerim
cabuk gel ayburum misafirler gelmeden .. sonra zaten giremiyeceksinhatunlar ben geldim
xzgim düğününde öyle olmayı çok isterdim amma şapkanın altında bonede olsun saçımız görünmesin
bu arada erzuruma gitcem erzincan değil
misafirlerim yolda sahura gelcekler şimdi gidip tavuk göğsü yapcam aklım sizde
hepinizi çok seviyom
işlerimi bitirip gelcem
tımam ezgim giydir benide ,, bende güzel olayımbelki düğününde kısmetim çıkar, biliyorsun öyle hayırlı ortamlarda genelde gözler gelinlik çağa gelmiş bekar kız arar hahahaha=)))))
selayımm onlar sokak poğaçasımı
ayburum özlicem :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?