- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.421
ezgim dolabı ben de çok beğendim biz evlenirken baya uygun fiyatlı bişey almıştık ama bu bozulur bozulmaz ben de buzluğu altta olan ve sebzeliği üstte olan bişey istiyorum ya sebzeliği en alta yapmak hangi sivri akıllının fikriymiş ki acaba sürekli eğiliyoruz
xzgim evet buzdolabi cok önemli hem oranin buzluk olmasida iyi orayada eline gecen ufak tefegini koyarsin buzluk icin olanlari... benim burda kocaman bir buzlugum var ambar gibi eskisin büyle buzdolabi gibi olanlardan alacagiz, bize burda dahada cok gerekli buzluk eti falanda toptan kesip atiyoruz buzluga.
birde bir reklam var suüper fm de falan cikiyordu
kari koca cift birbirine buzdolabindaki birseyin yerini soruyordu ,askim peynir nerde flaan gibi, digeri cevap veriyor maydonosun saginda salataligin üst tarafinda falano yüzden ne kadar genis olursa o kadar iii
hayirli olsun tekrardan
iyi geceler kızlarr
ezgicim dolap çok güzelmiş
yalnız derindondurucu bölümünü çok kullanmıyorsan fazla gibi sanki
günlük bölüm daha çok kullanılıyor ne bileyim meyvesi sebzesi filan bi sürü yer kaplıyor.
gelin ama soz mu kaydirigubbakcemile2
bunu yapasim var
ezgıcım kızkardesım kına ayacı yapmıstı yapay bı cıcekten suslemıstı cok sık olmustu foto koyamıyorum resımlerı bumama zor cunkıııkızlar sız tecrubelısınız
smdı kına gecesınde neler yapılıyor kız tarafı napıor erkek tarafı napıyor?
kınaları neye koyuyosun kuruyemıslerı nereye koyuyosun
neler yapıyosun ne zaman kına yakılıo nasıl yakılıo kım yakıo
herseyı ama herseyı anlatın basından sonuna kadar
bılgılendırın
canım olcturmedım ama genıs mutfak ondan yana bır suphem yok,aldıgı kadarı yetsın bana bıtanemezgım valla ne guzel bulmussun bayıldım ayrıca hepımızde bırbırınden sıkızzzz yanııı
buzdalabın genı s gıbı baya yerınızde genıstır olctunuzmu evınde ezgıcım
bende bole buyuk aldım ama gorundugu kadar cok sey almıyo keske uzun alsaydım dıyorumm sımdılerde
selaycım yalnız degılsın kucuk reis varya annesı onu adamdan saymıyonmu..
hee bırde bu pastane pugacası her zmn yaparım cok guzel olur sıddetle tavsıye ederım bende yarın yapayı barııı aklıma dusurdun sıncıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?