Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

xzgim evet buzdolabi cok önemli hem oranin buzluk olmasida iyi orayada eline gecen ufak tefegini koyarsin buzluk icin olanlari... benim burda kocaman bir buzlugum var ambar gibi eskisin büyle buzdolabi gibi olanlardan alacagiz, bize burda dahada cok gerekli buzluk eti falanda toptan kesip atiyoruz buzluga.

birde bir reklam var suüper fm de falan cikiyordu
kari koca cift birbirine buzdolabindaki birseyin yerini soruyordu ,askim peynir nerde flaan gibi, digeri cevap veriyor maydonosun saginda salataligin üst tarafinda falan o yüzden ne kadar genis olursa o kadar iii
hayirli olsun tekrardan

ezgim dolabı ben de çok beğendim biz evlenirken baya uygun fiyatlı bişey almıştık ama bu bozulur bozulmaz ben de buzluğu altta olan ve sebzeliği üstte olan bişey istiyorum ya sebzeliği en alta yapmak hangi sivri akıllının fikriymiş ki acaba sürekli eğiliyoruz

iyi geceler kızlarr

ezgicim dolap çok güzelmiş
yalnız derindondurucu bölümünü çok kullanmıyorsan fazla gibi sanki
günlük bölüm daha çok kullanılıyor ne bileyim meyvesi sebzesi filan bi sürü yer kaplıyor.

selayhusum poğaça çok güzel görünüyor yine döktürcen canım yarım
bize de kayınvalidemler gelicek yarın akşam ben de elmalı kurabiye yapayım diyorum

kizlar normal kücüklerin bir büyük versiyonu sanirsma bu
o kadar kücükmü olurki simdi bende kararsiz kaldim

canım normalde büyük bir dolap ama buzluk kısmı çok büyük olduğu için küçük kalmış sebzeliğin üst kısmına baksana

sagolun kızlar ewet ama resımde gorundugu gıbı degılkı ust kısmı baya buyuk 615 lt daha ne olsun derınlıgıde baya genıs,normal buzdolabı boyutlarından daha buyuk ılk basta bende oyle dusunmustum aslında
ben dolmanın sarısından cogunu sardım geldım dıgerlerını anneme bıraktım ellerım burus burus oldu :tomato:

bende baktim simdi tekrardan boyutu ice dogru burdan bakinca sebzelikten yukarisi banada kücük geldi ama demekki degilmi
xzgim kendin gördün ice dogru genis gidiyor ve icinede sindiyse iyi kullanmalar bebisim....

ezgim fotoğraftan göründüğü gibi olmaz tabi sen gördüysen içe doğru geniş üst kısım bana yeter diyosan tabiki kullanacak olan sensin canım
sen al biz gelince güzel güzel pastalar yap koy içine

ewet bebegım ıcı derın bır kıtaba baslamıstım 2 gunde bıtırdım asla unutulmaz dıye mary balogh yazarı ılk defa bu yazarın kıtabını okudum bestseller yazarıymıs cok guzel bır kıtap tavsıye ederımm

kızlar sız tecrubelısınız
smdı kına gecesınde neler yapılıyor kız tarafı napıor erkek tarafı napıyor?
kınaları neye koyuyosun kuruyemıslerı nereye koyuyosun
neler yapıyosun ne zaman kına yakılıo nasıl yakılıo kım yakıo
herseyı ama herseyı anlatın basından sonuna kadar
bılgılendırın

ezgım valla ne guzel bulmussun bayıldım ayrıca hepımızde bırbırınden sıkızzzz yanııı
buzdalabın genı s gıbı baya yerınızde genıstır olctunuzmu evınde ezgıcım
bende bole buyuk aldım ama gorundugu kadar cok sey almıyo keske uzun alsaydım dıyorumm sımdılerde
selaycım yalnız degılsın kucuk reis varya annesı onu adamdan saymıyonmu..
hee bırde bu pastane pugacası her zmn yaparım cok guzel olur sıddetle tavsıye ederım bende yarın yapayı barııı aklıma dusurdun sıncıkkk

bunu yapasim var

ezgıcım kızkardesım kına ayacı yapmıstı yapay bı cıcekten suslemıstı cok sık olmustu foto koyamıyorum resımlerı bumama zor cunkııı
netten arastırabılırsınn meselaaa

kelebegim hosgeldin bende facede bir tariften aldim ... insallah iyi olur normalde fena sayilmam hamur islerinde
birde bunda mahlep yaziyor o nedir nasil bir taddir ben hic kullanmadim katmasanizda olur diyor ??

xzgim kina gecesi hakkinda kizlar yorum yapsinlar ben tr de coktan beri kina gecesi görmedim
bizim burdaki hersey oraya göre birazdaha uyduruk oluyor ne yalan söyliyeyim ..

Barbim msj atmisin yeni gördüm bu saatten sonra cevap yazmiyorum bebisim... uyandirmiyayim seni
uyaninca görürsün heralde burdan yazdigimi

canım olcturmedım ama genıs mutfak ondan yana bır suphem yok,aldıgı kadarı yetsın bana bıtanem kına agacı ne kı bır arastırayım canım

selayhusum olsun sen yınede bıldıklerını anlat fazla soz goz cıkarmaz

selaycım mahlep güzel bi koku tat veriyor canım
ama katmasanda olur.

ezgicim kına gecesi şöyle oluyo genelde abiye bi kıyafet giyiyorsun oynanıyor eğleniliyor filan
sonra sonlara doğru bindallı giyip geliyorsun
seni ortaya oturtup yüzünü kırmızı bi tülbentle örtüyorlar sonra kına geliyor kızlar etrafında dönüp kınayı dolaştırıp yüksek yüksek tepelere kız vermesinler tarzı türkü filan söylüyorlar
sonra türkü bitince bir kişi kınayı yakmaya geliyor ama sen elini açmıyorsun
açmayınca kayınvaldene gelin elini açmıyor diyorlar
oda eline altın koyuyor sonra kınayı yakıyorlar
damat kucağına alıp seni götürüyor :)) (burası isteğe bağlı tabi )
ondan sonra çerezler ikramlar dağıtılıyor
tekrar çıkıp oynuyorsunuz filan
böyle oluyor gemnelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…