- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.601
tamam ozaman carsamba gunu yapalım bebegım tutım sende ayarlamaya calıs carsamba sana uyar mı? goruselım cok mutlu olalım senı dınlemek ıcın sabırsızlanıyorum barbım konulara cok uzak kaldım :kedi:ayhh tuutim gelmiş, okudum ve okudukça yüzümde güller bi açtı bi açtı sorma .. çok çok çook sevindim bebişim.. Kayınvalidenin iyi olmasına da kat be kat sevindim, anlatıığın herşey peri masalı gibi gelişmi, hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun .. ohh be zemuszemusopuyorumnanaktan
ezgimm salı hariç hergün misaitim çarşamba olur perşembe olur fark etmez canım.. tımam biz iftarımızı edelim sercanda kaffe içmeye gelir sonra, ayyy tutiş gel sendetaksim sana müsait bi yer
kesın cok guzel olmustur barbım karamel rengını cok sewıyorum ben oncekı sacım hatta bal kopugude golgeler atılınca dahada harıka olur guzel barbımkuaföre 11de gittim 16:30 da çıktım , istediğim renge ne yazıkki kavuşamadım ama olsun karamel kumral gibi bir renk çıktı ortaya, kaynaklarımında boyunu kestirdim daha doğal oldu.. 2 gündür kuaföre yaşıyorum nerdeyse , çalışanlar falan bana baya bir alışmışlardı arkamdan ağlıcaklardı çıkarken nerdeyse dermişim
evet onu sorucaktım selayhusum neden gelmedı kı bugun kesın gelırdı eyvahedigeldismileselayhusum nirdesin kız böğün hiç uğramadın bakem buraklava:
aybuşumda misafirlerle cebelleşiyo zaar :1rolleyes:
alperde ıyı handem ılac kullanıyor bademcıklerı sısmıs onun bense daha ıyıyım zemuszemus tesekkur ederım bebegım bıde gun ısıgında cekıldıgımde koyarımselam kıslaar benim misafirlerim hala bizdeler yarın sabah gidicekler
ezgim nasıl oldun iyileştin mi canım kardeşin nasıl daha iyidir inşallah
saçının kesimi çok güzel olmuş ama resimde renk çok belli olmamış ışıkta bi resmini de koy görelim bebeğim
tutim hoşgeldin yazdıklarını okuyunca çok sevindim canım ben demiştim ama dimi :dance: sevdiğin kişiden ailesini az çok anlarsın ve anlattıklarına göre de sana karşı çok iyi olacaklarından emindim canım çok çok güzel olmuş
selayhusum sen nerelerdesin, eski makinadan bişey çıkmadı ya yeni makina aldık canım koyduğum son iki resmi onunla çektim hatta
yaa ne güzel iftar mı yapacaksınız ben de gelmek istiyoruuum, bayram öncesi gelecektik güya istanbula ama olamıcak galiba bilmiyorumkismile
ayhh tuutim gelmiş, okudum ve okudukça yüzümde güller bi açtı bi açtı sorma .. çok çok çook sevindim bebişim.. Kayınvalidenin iyi olmasına da kat be kat sevindim, anlatıığın herşey peri masalı gibi gelişmi, hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun .. ohh be zemuszemusopuyorumnanaktan
ezgimm salı hariç hergün misaitim çarşamba olur perşembe olur fark etmez canım.. tımam biz iftarımızı edelim sercanda kaffe içmeye gelir sonra, ayyy tutiş gel sendetaksim sana müsait bi yer
selam kıslaar benim misafirlerim hala bizdeler yarın sabah gidicekler
ezgim nasıl oldun iyileştin mi canım kardeşin nasıl daha iyidir inşallah
saçının kesimi çok güzel olmuş ama resimde renk çok belli olmamış ışıkta bi resmini de koy görelim bebeğim
tutim hoşgeldin yazdıklarını okuyunca çok sevindim canım ben demiştim ama dimi :dance: sevdiğin kişiden ailesini az çok anlarsın ve anlattıklarına göre de sana karşı çok iyi olacaklarından emindim canım çok çok güzel olmuş
selayhusum sen nerelerdesin, eski makinadan bişey çıkmadı ya yeni makina aldık canım koyduğum son iki resmi onunla çektim hatta
hadı ordan senın gıbı guzellıkten ne kara yazı olur ne kor talıh sadece bu bır donem sonra gecıcek guzel bebegımezgitom taam annatcam herbişeyi , kara yazımı kör talihimi mafoldumben mafoldumben
Kizlar sorun bizim internet hattinda bir tek kkya baglanmiyor
Simdi 3g den denedim oluyor gecmisi falan okuyamadim
Ezgim cok sasirttin benisoktaydim senle konusurken
alperde ıyı handem ılac kullanıyor bademcıklerı sısmıs onun bense daha ıyıyım zemuszemus tesekkur ederım bebegım bıde gun ısıgında cekıldıgımde koyarım
ozaman bayramdan sonra gelın handem o zamanda senın ıstanbula gelmen serefıne bulusuruz olmaz mı olumunekankayizsmile
handem saol cnm ewet facede bana bayağ bir yardımcı oldun çk teşekkür ederim canım...
keşke sende istanbul'a gelsen inşallah bayramdan sonra gelirsin...
yaa çok istiyorum sizi görmeyi, inşallah bayramdan önce olmazsa sonra mutlaka bi fırsatını bulup gelicem ama kimseden bahane istemiyorum haa hepiniz gelinhandecimmm keşke gelebilsen,:sinifsinif: tutimmm çarşamba bekliyoruzz o zamannn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?