Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yaa ne güzel iftar mı yapacaksınız ben de gelmek istiyoruuum, bayram öncesi gelecektik güya istanbula ama olamıcak galiba bilmiyorumkismile

tamam ozaman carsamba gunu yapalım bebegım tutım sende ayarlamaya calıs carsamba sana uyar mı? goruselım cok mutlu olalım senı dınlemek ıcın sabırsızlanıyorum barbım konulara cok uzak kaldım :kedi:
kesın cok guzel olmustur barbım karamel rengını cok sewıyorum ben oncekı sacım hatta bal kopugude golgeler atılınca dahada harıka olur guzel barbım
selayhusum nirdesin kız böğün hiç uğramadın bakem bura klava:

aybuşumda misafirlerle cebelleşiyo zaar :1rolleyes:
evet onu sorucaktım selayhusum neden gelmedı kı bugun kesın gelırdı eyvahedigeldismile
alperde ıyı handem ılac kullanıyor bademcıklerı sısmıs onun bense daha ıyıyım zemuszemus tesekkur ederım bebegım bıde gun ısıgında cekıldıgımde koyarım
yaa ne güzel iftar mı yapacaksınız ben de gelmek istiyoruuum, bayram öncesi gelecektik güya istanbula ama olamıcak galiba bilmiyorumkismile

ozaman bayramdan sonra gelın handem o zamanda senın ıstanbula gelmen serefıne bulusuruz olmaz mı olumunekankayizsmile

barbimmmm çok saol canım darısı inşallah bir günde senin başına ...iftar için yanınıza uçmaya çalışacağım canım benim...

handem saol cnm ewet facede bana bayağ bir yardımcı oldun çk teşekkür ederim canım...
keşke sende istanbul'a gelsen inşallah bayramdan sonra gelirsin...

selayım niye gelmedi yaaaaayburcumda misafirleri ile ilgileniyor heralde...

barbişim koptum senin bakkal amca şarkına un helvasına bende bayılırım...
kastamonu'nun çekme helvası meşhurmuş benimkinin annesi almış bize...onu yiyim bareeee un helvası niyetine
...

kızlar bu rep puanları ne işimize yarıyor 400 falan olmus puanım ama ne ısı yaradıgını bılmıyorum
bıde cezalarda kesıyorlar galıba

selayhusu aradım o dun geceden berı gıremıyormus nedense sayfa acılmıyormus
oda kk bakımdan sanmıs ınsallah acılırda gelır bakalım begencekmı saclarımı

Kizlar sorun bizim internet hattinda bir tek kkya baglanmiyor
Simdi 3g den denedim oluyor gecmisi falan okuyamadim
Ezgim cok sasirttin beni soktaydim senle konusurken

ezgitom taam annatcam herbişeyi , kara yazımı kör talihimi mafoldumben mafoldumben
hadı ordan senın gıbı guzellıkten ne kara yazı olur ne kor talıh sadece bu bır donem sonra gecıcek guzel bebegım
Kizlar sorun bizim internet hattinda bir tek kkya baglanmiyor
Simdi 3g den denedim oluyor gecmisi falan okuyamadim
Ezgim cok sasirttin beni soktaydim senle konusurken

bu nasıl bı ıs yaw modemı acıp kapatsaydın bıl acıp kapatsaydın selayhusumm
saclarımı goremedın mı
ben odamı topluyorum kıyafet dolabı oyle dagınıkkı ıcıne gırsem kendımı bulamam
neden sasırdınkı bebegım hep arıcaktım kısmet buguneymıs

bizimkiler maç izliyo ben de buraya kaçtım beşiktaş maçı bitti eses maçı başladı

handem saol cnm ewet facede bana bayağ bir yardımcı oldun çk teşekkür ederim canım...
keşke sende istanbul'a gelsen inşallah bayramdan sonra gelirsin...
handecimmm keşke gelebilsen,:sinifsinif: tutimmm çarşamba bekliyoruzz o zamannn.
yaa çok istiyorum sizi görmeyi, inşallah bayramdan önce olmazsa sonra mutlaka bi fırsatını bulup gelicem ama kimseden bahane istemiyorum haa hepiniz gelin klava:

Son düzenleme:
Xzgim gecmise gidip bakim saclarina kesimi cok hos duruyor bende o sekil kestirmistim eskilerde hemde defalarca ... Canli gormeyi cook isterdim . Rengini actiginda belli ama ev icinde cekilen fotolarda oyle duriyor genelde . Zaten yuzun guzel yakismayan sac dusunmuyorum sana

Barbim bende ozledim kiz sanki bir yanim eksikti

Tutimlemsn de gorustuk burdanda opeyim

Handem misafirlerini gondermisin canim bizimde mac keyfimiz var simdi

Kelebek nerdesin ugramamisin yavru

Gnyd ogretmenim artikbokullarda acilir yakinda seninde stresin olur

Ayburum gel artik

Nikoncancanimdan bahsetsemmi ugramiyor burAya Orda bir nikon var uzakta gelmesede gormesede o nikon bizim nikonumuzdur. ,, hayhay keza oyle

ezgim analar kızlarının tahtını yaparmışta bahtını yapamazmış , benimkide o hesap talihli olmak şans işi Allahım çirkin bahtı ver yarabbim hepiciğimize :roflol: :roflol:

handecim mutlaka beKLİYOruz ben şahsen gelirim sözüm söz

Hee hee keza yaa nasil yakisiyor agzima bu laf bi arada sesli soylerim sana

Xzgim istedigin zaman ara ben cok mutlu olurum mesajda atabilirsin
Barbi hande tuti yavrucanlar sizlerde

selayhusum misafirlerim gitmedi daha yarın sabah gidecekler, maç keyfini ailecek yapıyorlar ailecek beşiktaşlı olaraktan
aklımdasın canım ya bi mesaj atıp deneme yapıcam ama yurt dışına açık mı bilmiyorum ki benim tel sen de istediğin zaman arayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…