Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tesekkur ederım ballı kurabıyem sımardım :kedi:
enıste beye dedıklerımı ılettın dımı canlı gormenın yolu o

Hee hee keza yaa nasil yakisiyor agzima bu laf bi arada sesli soylerim sana

Xzgim istedigin zaman ara ben cok mutlu olurum mesajda atabilirsin
Barbi hande tuti yavrucanlar sizlerde
bol bol ararım mesaj atarım tatlı kusum ama cok kıskancsın hıc selımıme vermıyosun telefonu alsanaalsanasmile

handemm bızım neden telefonlarımız bırbırımızde yok :2:
hemen sana ozel mesaj atıyorummm

ASkitom hosgeldin canim bizler idare ediyoruz senden naber

Kizlar haka olmuyor kk laptoptan sinir oldum yaa (

Denedim askitom herseyii ama hicbir ise yaramiyor ... Googledede yardim bulamadim bakalim yarin internet sirketini ariyacagim ne diyecekler ???

Yattiniz heralde kizlar cook optum sizleri

Ezgim selim yanimdaydi guluyordu ben tebessum ettikce
Enistenede soyledim siz delisiniz diyor :)) beni ciddiye almiyor

Kusun kurban
Sahurumu yeyip yatacagim bendecanim senide opeyim diger kizcelerimi opmustum zaten birdaha opuyorumm

Son düzenleme:
Yattiniz heralde kizlar cook optum sizleri

Ezgim selim yanimdaydi guluyordu ben tebessum ettikce
Enistenede soyledim siz delisiniz diyor :)) beni ciddiye almiyor
guclubacismile neden almıyomus kı
gelmıcegınıze gorusemıcegımıze mı ınanıyor
yanılıyor :umursamaz:
buarada tunaydınlar guzel bır gun dılıyorum selımtomla sıze
okula nezanman baslıyor selımım

kimse yok muuuu????? ben geldim:)

hosgeldın o saatte olmamız bıraz zor ama bak bu saatte varız hosgeldın

tünaydın herkeşlereeee
30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun

benim misafirlerim sabah 7 de datçaya doğru yola çıktılar yine kaldık aşkımlan başbaşa bugün gezmeye çıkıcaz bi de balkona şemsiyeyle şu rejisör sandalyesi midir nedir ondan bakıcaz

ezgimin nosunu aaaldım ilk fırsatta arıcam, selayhusumu da arıcam opuyorumnanaktan

bu arada saçımı boyayamadık bi kaç gün beklemem gerekiyor önemli bir ayrıntıyı unutmuşum

ohhh kocanla basbasa ne guzel
bol bol gezın eglenın handemm
bızde bu aksam yıne ıftara gıdıyoruz
bu sene yıne ıyı
gecen sene nerdeyse hergun ıftara gıdıyoduk
bu aksamda kılyosa gıdıyoruz

Selam kizlar...
Xzgim handem hellov hellov neediniz
Ezgim hayat sana ne guzel ye ic gul eglen dostum
Handem sanada ii gezmeler canim . Benim baglantimdaki sorun nedir halA bilinemiyor cok uyuz oldum ya. Cook
Ne etcrm bilmiyorum

selamun hello bayanlar...
selayhus senin netteki problemi ben çözeceğim dur bakayıbir araştırayım...
xzgim benim gözümden kaçmış saç kesimin ve rengin çok yakışmış güle güle kullan canım...
handem şemsiyeniz ve rejisörmüdür nedir bende bilmiyorum ama alırsanı zgüle güle kullanın...
barbim kara bahtım deyyon ya heç yakışmıyor sana öyle laflar ıhhhh duymiycam bir daha beterin beteri var gülüm ya allah muhafazaa....
ayburcuğumun misafirleri hala gitmedi galibaaa...
hayhay bebeği buldu bizi unuttu
kelebek desen uçtu kırlaraaaaaaaaaaaaaa
nikon vardı birde ah ahhh çok istediğim bir profesyonel makinaydı kendisi ama onun insan versiyonu vardı oda artık bizi sevmiyor ki gelmiyor....
birde tuti vardı =( bugün biraz hüzünlüyüm saat 4 de birliğine teslim oldu aşkım içim buruk oldu bir anda aman neyse bitirsin biran önce yeterki...

oyhhh ölüyorumm yaaaaaaaa... iyi ki birgün tatilim vardı anam temizlikle değerlendirdi bu boş günümü alsanaalsanasmile sıcakta çekilmiyor valla oruçlu oruçlu :2:
herkesin zafer bayramı kutlu olsun kızlarrrr turkbayragi
tutimm napim şansıma küsüm biliosun son günlerde :1no2:
aferin kendini böyle teselli et işte, askerlik senin için bir son değil bir başlangıç buyrunnnnnnnnn
gece kuşu hoşgeldin vereliniortak
selayhusum kaçırmışım seni , gittin sandımdı :sm_confused:
ezgim bizde annemin arkadaşına gidicez sultanahmet tarafına iftara, güzel oluyor iftarda insanlarla olmak bence :smiley-cool:

selayım bu internette çerez denilen bişey varmış onları temizlemek gerekiyormuş...
birde ip nosu ile alaklı olabilir...birde acep yanlışlıkla siteyimi engelledin bir tek kk ya giremiyorum dedin de ondan şey ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…