Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayhusum ben de aynı şeyi dicektim acaba fark etmeden siteyi engellemiş olabilir misin sadece neden kk ya giremeyesin ki bende bi serdara sorıyım bakalım

Evet handem tuhaf olanda bu sanirim yaa sinir oodugum yani sadece kk olmuyor engellenmis de degil baktim acaba degisik birxsekildrmi bakmam gerek bilemedim (

handecim ışığın yanıyor burdamısın bilmiyorum ama nasılsın canım ???
selayım msn ye geleyimdemişsin fakat ben mutfaktaydım görmedim msn yazdığını zaten kapalıydı msn kusura bakma gülüm...

Sorun degil tutim zaten yemege kalktim simdi gildim

Kazene dun ozel msj attim ama hala bir cevap alamadim

Dun geceden beride bogazim agriyor yavrular

Bizim iftarcilar gelemiyorlar afiyet sekerler olsun ne yedilet acaba.
Bende dun ilk defa firinda tavuklu patlican rulo yaptim uzerlerini susledim goze cok hitab etti guurur duydum kendimle kih kih kih

hahah selayım çok alemsin ya kendile gurur duydum demişsin kesin çok güzel olmuştur ımhhh bayılıırm patlıcana bende ellerine sağlık caanım...

tuticim bi ara bakıp çıkmıştım seni görmemişim canım ben iyiyim sen nasılsın konuşuyo musunuz askerinle
selayhusum ellerine sağlık tavuğu da patlıcanı da çok severim duymamıştım hiç eminim çok güzel olmuştur ellerine sağlık canım
barbim sen nasılsın tatlım temizlik mi yaptırdı annen tatil gününde ah bu anneler hiç bi fırsatı kaçırmazlar

Oyyy barbim gelmis hosgelmis , ama malesef.canom oda bilmii
Geldigin gobi gittinmi ah acimasiz annesi barbimin

Xzgim hala yok ortalikta ???
Tuti bi care bul bacim .. Kesin selim yapti biseyler
Handem degisik seyler denemeyi cok seviyorum . Bunuda oktay ustadan aldim . Birde ben kirmizi et yemedigim icin bazen caresiz kalyorum . Mesela karniyarik yapiyorum ama sirf esim icin .. Okadar tek kisi icin ugrasmak zor oluyor ne yalan soyliyeyim ...

handecim teşekkür ederim tatlım askerim teslim oldu birliğine uyumuştur uyumadan önce aradı beni =)
barbim temizlik yapmışsın ellerine sağlık...
selayım selim kesin kilitledi siteyi elleri heç dumiy maaşallah...

günlük yazmam lazım hayatta en nefret ettiğim şeydir günlük yazmak normalde ama nedense çok içimden geliyor bu ara yazmak...benimki askere gittiği günden beri yazıyorum...aradığı saatleri bir bir yazıp not ediyorum içimdeki deli aşığı durduramıyorumm...

tutim çok güzel haberlerle dönmüşsün içindeki deli aşık hiç bitmesin olurmu
selayım inş sorunsuzca kkya bağlanabiliyosundur tavuklu patlıcan rulo harika bir lezzete benziyodur
barbim saçlarda değişiklik yapmışın sana herşey yakışıyo
handeminde misafiri varmış benim gibi
xzgm bgn beni aradı sercan enişteden çarşamba günkü iftara davet etti sağolsun eşime söyledim ama geç saat olduğu için izin vermedi bayram sonrası biraraya geliriz inş xzgim saç rengini anlayamadım ama kesimine bayıldım
bgn misafirlerimi uğurladım çok yoğun ama eğlenceli 3 gün geçirdim

selayhusum burda arkadaşım vardı sonra taşındılar o da senin gibi kırmızı et yemiyor eşi de etsiz yemek yemiyor ondan biliyorum canım çok zor her gün iki kişiye ayrı yemek hazırlıyor, sen yine beyaz et yiyiyosun heralde o onu da yemiyor. mümkün olduğunca ortak yemekler bulup yapmak gerekiyo heralde
tutim iyi yapıyosun canım duyguların taşıyo demekki içini dökmek istiyosun yaz rahatla
barbim yorgunluktan yığıldı heralde en azından haftasonu iyice dinlenmişsindir inşallah yarın çok zorlanmazsın canım ya
ezgim iftardaydı dimi daha gelemedi buralara
ayburumun da misafirleri gitmedi heralde daha o da uğramıyo

Son düzenleme:
ayburum yok derken gelmiş hoşgeldin canım
evet misafirim vardı benim de canım gidince kötü oluyo dimi ev bomboş kalıveriyo
bayram sonrası ben de gelirim hep birlikte buluşuruz inşallah canım

Ayburumda gelmis rahata erdin demi bebegim
Ben hala kk ypnunden eremedim boylede kalir heralde

Kahbe felek hayattan zevk almami istemedi nasil dramatige bagladim

Tuti icini dokmek guzel canim insallah cok kalin bir kitap olmadan kavusacaksiniz...:

Handem bende tavugu cok sevmiyorum ama mecbur kaliyor insan iste neyapacaksin...
Ay yaptigim seylerin resmini bile ekliyemiyorum ne kadar Aci

ayburum gelmiş hoşgelmiş......amin canım inşallahhh...
handem ewet cnm aynen içimdekieri döküyorum ona söyleyemediklerimi deftere yazıyorum bazı şeyleri içimde yaşarım bu yüzden....

ahaha yok yığılıp kalmadım henüz, enerj, depoladım carte dor ekmek kadayıflı dondurma çıkartmış, ondan yedim söylemesi ayıp bitim kanlandı

ayburum ezgimm benden önce davranmış canım ya, bende seni arayacaktım yarın misafirlerinin gitmesini bekliyordum.. hmmm kociğin izin vermedi demek :sinifsinif: o zaman hande bayramdam sonra gelirse hep birlikte toplaşırız inşallahhh :Saruboceq:
tutim günlük işini bende çok düşünüyorum ama aklıma hep şu gelir ya birgün ölür gidersem polisler arkamdan özel eşyamı karıştırırlarsa tüm özelimi okurlar, annem okur babam okur özelim mözelim kalmaz müge anlıya falan çıkarım diye yazmak istemiyorum

tut,m sen naptın canım iftar işini gel gel gellll litfennnn, taksimden sizin o tarafa dolmuş falan var benim bildiğim

selayımm ayy nolcek bu kk işi ya, kazenden cevap gelmedimi bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…