- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.721
Tunaydin yavrukuslarim
Bizde selimle bugun disari gidecegiz diye dusunuyorum biraz gezelim gorelim
Vay be... Buyuk bulusma hee vayy vavv
gunaydın fıstıklarım bugun bırazcık gec kalktım
lmaz: of resmen bır kış gunu yasıyoruz cok mutsuz oldum ne guzel gıyıcektım yazlık elbısemı acık topuklu ayakkabımı mı mafoldumben
sımdı kıs gıbı gıyınıcem mecbur ama olsun barbımle bulusucam lay lay lommm
bebegımm sende kıs gıbı gıyındım demıssın ama ustune bısey almadıysan getıreyım hırka falan dısarda oturucaz ya usuruz
bende ponponlu monponlu bi elbise giyerim demiştim xzgim ne yazık ki hayallerimiz suya düştü :gitme: neyseee bizbize olalımdaaa isterse kar yağsın
evet bebeğim saol üstüme hırka ve yağmurluk aldım, çokta üşürsek gireriz içeri yoksada buluruz kendimize sığınacak bir liman
ezgim ben 6-6,30 gibi gelicemmmm, sen oruçlu değilmişsin oturabiliriz biryerde
ooo buluşmaya sayılı saatler kaldı hatunlar
bakın gördünüzmü bgnki yağmur bizim sevinç gözyaşlarımız taaaa avrupadan gelip iç anadoludan geçip marmarada durdukaydirigubbakcemile3
bol bol eğlenceler size hava gerçekten çok soğuk ama burda biraz önce güneş açtı güzel muhabbetler size
barbim bayram geliyo ya ondan cicilendim yavv dünkü hatun nasıl pedikür yaptıysa tırnak etlerim çok acıo hala
burdada yağmur başladı kanka, dün sana felaket haberini akşamdan ilan etmiştim hatırlıosun dimiyağmır yağcak şimşek çakcak demiştimmm ahanda oldu laelaelaelaelae
sabah bi kalktım yataktan baktım donuyorum , bugün kış gibi giyindimde çıktım evden , malum ezgimle buluşmak için yollara düşcem, ve halk arasına karışcam eyvahedigeldismile o gün geldi işte bak selayımm -tatlicadiarzu- normal halkla aynı iett otobüslerinde aynı taksilerde aynı yollarda tanrımmm tanrımmmmmmmmmmm mafoldumbenmafoldumben
sIKI giyin üstünü bebegim hasta olma (anacsmili) bu barbicim icinde gecerligunaydın fıstıklarım bugun bırazcık gec kalktım
lmaz: oof resmen bır kış gunu yasıyoruz cok mutsuz oldum ne guzel gıyıcektım yazlık elbısemı acık topuklu ayakkabımı mı mafoldumben
sımdı kıs gıbı gıyınıcem mecbur ama olsun barbımle bulusucam lay lay lommm
bebegımm sende kıs gıbı gıyındım demıssın ama ustune bısey almadıysan getıreyım hırka falan dısarda oturucaz ya usuruz
ayburcanim tünaydin bebegim..ooo buluşmaya sayılı saatler kaldı hatunlar
bakın gördünüzmü bgnki yağmur bizim sevinç gözyaşlarımız taaaa avrupadan gelip iç anadoludan geçip marmarada durdukaydirigubbakcemile3
bol bol eğlenceler size hava gerçekten çok soğuk ama burda biraz önce güneş açtı güzel muhabbetler size
barbim bayram geliyo ya ondan cicilendim yavv dünkü hatun nasıl pedikür yaptıysa tırnak etlerim çok acıo hala
bılmıyorum kı hıc barbı bebegım ıstersen guneye gıderız sen secersın menulere gore mınık kuzumsempatiksalakcinniayy saçmalama aşkitomm , tabiki içersin zaten hiçbişey içesim yok yiyesim var acıktımm
bu arada menü nasıldır kuşum, hepsini herbişeyi yemek istiyorum şuan
olsun ayburum en azından ıstanbulda oturuyosun ve gunduzler bulusma ımkanımız varooo buluşmaya sayılı saatler kaldı hatunlar
ee naparsin bebegim her türk bu otobüse binmeliseninde günün coktan gelmisti
sIKI giyin üstünü bebegim hasta olma (anacsmili) bu barbicim icinde gecerli
ayburcanim tünaydin bebegim..
kizlar kk oluyor ..
kk benim ipimi banlamiso yüzden giremiyormusum valla yani bu kadar olur sebebini acikliyorum 75 den fazla baglanti yapmisim o yüzden olmus bu heralde ayni anda yaptim bu imkansiz geliyorda bisi de diyemiyorum yanlislikla insan 75 kez baglanabilirmi yaa
söyle olmus olabilir
selim deliler gibi basmistir delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama neyse halloludu sükür yani sevindim bende cok bundan sonra iponede de sayfayi acik birakmiyacagim(iponenin varmi derdin var )
bugun disariya cikmistim cizmeye benzer bisey aldim gündelik öylesine bisey burda yagmur basladi artik durmaz hic babetlerle kötü oluyor o yüzden, 1 bot birde eteklik cizme alasim var kismet
ee naparsin bebegim her türk bu otobüse binmeliseninde günün coktan gelmisti
sIKI giyin üstünü bebegim hasta olma (anacsmili) bu barbicim icinde gecerli
ayburcanim tünaydin bebegim..
kizlar kk oluyor ..
kk benim ipimi banlamiso yüzden giremiyormusum valla yani bu kadar olur sebebini acikliyorum 75 den fazla baglanti yapmisim o yüzden olmus bu heralde ayni anda yaptim bu imkansiz geliyorda bisi de diyemiyorum yanlislikla insan 75 kez baglanabilirmi yaa
söyle olmus olabilir
selim deliler gibi basmistir delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama neyse halloludu sükür yani sevindim bende cok bundan sonra iponede de sayfayi acik birakmiyacagim(iponenin varmi derdin var )
bugun disariya cikmistim cizmeye benzer bisey aldim gündelik öylesine bisey burda yagmur basladi artik durmaz hic babetlerle kötü oluyor o yüzden, 1 bot birde eteklik cizme alasim var kismet
bılmıyorum kı hıc barbı bebegım ıstersen guneye gıderız sen secersın menulere gore mınık kuzum
olsun ayburum en azından ıstanbulda oturuyosun ve gunduzler bulusma ımkanımız var
sen gıtmeden bulusucaz bızde ınanamıyorum manıkur falan yaptırmadgınıza hıc ama aslımnda ıyı bısey bebegım alısınca etler sureklı cıkıyor sempatiksalakcinni
ayy gercı dun metrocıty de bı kadın gordum cızme dıymıs uzerıne askılı badı sempatiksalakcinni
yuhh 75 baglantımı
walla selayhusum hava buz gıbıymıs zaten kazak tarzı bısey gıyıcem zaten hemencecık hasta oluyorum ben hatta olayı abartıp dızıme kadar cızmemı gıysem dıyorum ama gulunc duruma dusmek ıstemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?