Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

operız tabı selayhusum ama boyle uzaktan bakıcagına bence
enısteyı kandırma yollarına basla aklinialirimsmile

xzgim benim leptabım olursa halimi düşünemiyomkaydirigubbakcemile3
24 saat açık olur hiç yataktan çıkmam heralkaydirigubbakcemile3

bugun erken yatacagim canlarim erken dedigimde saat 2 olmus
dün sadece 3 saat uyudum cok uykum var

xzgim bu kolay olsa hemen yapardim ama cok zorluyor beni kihkihkih

tünaydın millet bugün büyük günnn :teytey:

selayım herkese bol bol öpcük göndercesssssŞeniz ayburum hayırdır bacım ne hazırlığı yaptın o kadar bakim süs püs falan ne :jeyyar: ezgimle bugün foto çekices bol bol ama buralara kormuyuz bilemicem sempatiksalakcinni :dilcikar:

Tunaydin yavrukuslarim
Bizde selimle bugun disari gidecegiz diye dusunuyorum biraz gezelim gorelim

Vay be... Buyuk bulusma hee vayy vavv

Tunaydin yavrukuslarim
Bizde selimle bugun disari gidecegiz diye dusunuyorum biraz gezelim gorelim

Vay be... Buyuk bulusma hee vayy vavv

burdada yağmur başladı kanka, dün sana felaket haberini akşamdan ilan etmiştim hatırlıosun dimi yağmır yağcak şimşek çakcak demiştimmm ahanda oldu laelaelaelaelae

sabah bi kalktım yataktan baktım donuyorum , bugün kış gibi giyindimde çıktım evden , malum ezgimle buluşmak için yollara düşcem, ve halk arasına karışcam eyvahedigeldismile o gün geldi işte bak selayımm -tatlicadiarzu- normal halkla aynı iett otobüslerinde aynı taksilerde aynı yollarda tanrımmm tanrımmmmmmmmmmm mafoldumbenmafoldumben

gunaydın fıstıklarım bugun bırazcık gec kalktım
lmaz: of resmen bır kış gunu yasıyoruz cok mutsuz oldum ne guzel gıyıcektım yazlık elbısemı acık topuklu ayakkabımı mı mafoldumben
sımdı kıs gıbı gıyınıcem mecbur ama olsun barbımle bulusucam lay lay lommm
bebegımm sende kıs gıbı gıyındım demıssın ama ustune bısey almadıysan getıreyım hırka falan dısarda oturucaz ya usuruz

bende ponponlu monponlu bi elbise giyerim demiştim xzgim ne yazık ki hayallerimiz suya düştü :gitme: neyseee bizbize olalımdaaa isterse kar yağsın
evet bebeğim saol üstüme hırka ve yağmurluk aldım, çokta üşürsek gireriz içeri yoksada buluruz kendimize sığınacak bir liman

ezgim ben 6-6,30 gibi gelicemmmm, sen oruçlu değilmişsin oturabiliriz biryerde

ewett ewet bebegım zemuszemus zemuszemus
yok askım ben oruclu degılım ıftara kadar beklerım ama karsında hıc bısey ıcememkı :umursamaz:

sempatiksalakcinniayy saçmalama aşkitomm , tabiki içersin zaten hiçbişey içesim yok yiyesim var acıktımm

bu arada menü nasıldır kuşum, hepsini herbişeyi yemek istiyorum şuan

ooo buluşmaya sayılı saatler kaldı hatunlar
bakın gördünüzmü bgnki yağmur bizim sevinç gözyaşlarımız taaaa avrupadan gelip iç anadoludan geçip marmarada durdukaydirigubbakcemile3
bol bol eğlenceler size hava gerçekten çok soğuk ama burda biraz önce güneş açtı güzel muhabbetler size
barbim bayram geliyo ya ondan cicilendim yavv dünkü hatun nasıl pedikür yaptıysa tırnak etlerim çok acıo hala

hahaha ne güzel bir benzetme bu ayburum.. teşekkür ederiz keyifli bir akşam geçireceğimiz için heyecanlıyız pıt pıt atıyor kalpciklerimiz
hmm ben hiç hayatımda manikür pedikür yaptırmadım ayburummm çok cahilim bu konuda :kedi::kedi: ihtiyaç duymadım .. ama birgün sırf meraktan yaptıracağım bayanssulusmile

ee naparsin bebegim her türk bu otobüse binmeli seninde günün coktan gelmisti
sIKI giyin üstünü bebegim hasta olma (anacsmili) bu barbicim icinde gecerli

ayburcanim tünaydin bebegim..

kizlar kk oluyor ..
kk benim ipimi banlamis o yüzden giremiyormusum valla yani bu kadar olur sebebini acikliyorum 75 den fazla baglanti yapmisim o yüzden olmus bu heralde ayni anda yaptim bu imkansiz geliyorda bisi de diyemiyorum yanlislikla insan 75 kez baglanabilirmi yaa

söyle olmus olabilir
selim deliler gibi basmistir delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ama neyse halloludu sükür yani sevindim bende cok bundan sonra iponede de sayfayi acik birakmiyacagim (iponenin varmi derdin var )

bugun disariya cikmistim cizmeye benzer bisey aldim gündelik öylesine bisey burda yagmur basladi artik durmaz hic babetlerle kötü oluyor o yüzden, 1 bot birde eteklik cizme alasim var kismet

sempatiksalakcinniayy saçmalama aşkitomm , tabiki içersin zaten hiçbişey içesim yok yiyesim var acıktımm

bu arada menü nasıldır kuşum, hepsini herbişeyi yemek istiyorum şuan
bılmıyorum kı hıc barbı bebegım ıstersen guneye gıderız sen secersın menulere gore mınık kuzum
olsun ayburum en azından ıstanbulda oturuyosun ve gunduzler bulusma ımkanımız var
sen gıtmeden bulusucaz bızde ınanamıyorum manıkur falan yaptırmadgınıza hıc ama aslımnda ıyı bısey bebegım alısınca etler sureklı cıkıyor sempatiksalakcinni
ayy gercı dun metrocıty de bı kadın gordum cızme dıymıs uzerıne askılı badı sempatiksalakcinni

yuhh 75 baglantımı
walla selayhusum hava buz gıbıymıs zaten kazak tarzı bısey gıyıcem zaten hemencecık hasta oluyorum ben hatta olayı abartıp dızıme kadar cızmemı gıysem dıyorum ama gulunc duruma dusmek ıstemem

artık tabanvayım resmen, bekle beni istanbul halkı geliorumm aranıza :gitme::gitme:
75 bağlantı aynı anda nasıl açılır yaaa :1shok: selimim bunu becerdiyse tebrik ediyorum tontişimii :lepi: kazen mi cevap verdi sana ?? CADIARZU
iphone deil o bikerem ayfon sempatiksalakcinni
hadi eklesene delikafadulden

hmm ben mutlaka yicek bişi bulurum aşkitom
evet sıkı giyinelim selayhus annemiz kızmasın bize ezgii gamyoncuiremsu :ecrin_bebek:

barbim bende ilk defa yaptırdım manikür pedikür bidahada yaptırmam zaten
selayım maşşallah 75 bağlantı haaa iyi iş çıkarmışsınız yeni çizmelerinde hayılı olsun
xzgim millet badi altına çizme giymiş sen giyebilirsin bgn hava serin olur akşam bayram üstü hastalanmayın

cizmelerim asagida durun alip geleyim selimin arabasinin altina koymustum ve ekliyeyim bebegim

barbisim curly verdi cevabi böyle bir durum olursa yine acariz dedi

xzgim giyin cizmeni hava yagmurlu neolcekki bebegim,

bir kirmizi yarasam vardi onu lacivertle kombin yap demistiniz bende bugun öyle yaptim bakabilirsiniz

iste kizlar biraz parlak durmus ama rengi parlak degil öyle mat istiyordum zaten.

birde kemersizi vardi cok asiri basit duruyordu bunu aldim bende zaten gündelik sipsak giyiyorsun sabahlari krese falan giderken hemencecik giyerim :dance:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…