Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tutım ınsallah halledıcez daha model begendık sadece bebegım gelıp olcu almaları fıyat cıkarmaları gerekıyor
barbımm ben yarın oruc tutmamıcam baska zaman yapsak alısverısı bebegım olmazmı senın ıstedıgın saatte bulusalım benım ıcın hıc farketmez tutımın gelıcegı yok herhalde mafoldumben

ceyrek bulusmami var yoksa yarimmi
afiyet seker olsun size ballar ne güzel oturup yemek yiyeceksiniz sohbet edeceksiniz..

xzgim nasil gidiyor son durumlarin canim??? ne zaman gelip ölcü alacaklar ??

bılmıyorum kı selayhusum kadın haber verıcektı
ben daha oturacagım ewı hıc gormedım bılıyomusun
mutfagı ve salonu bılıyorum da dıger yerlerı hıc bılmıyorum
olcu almaya geldıklerınde ınsallah bende gorucem
bayramdan sonra cıkar kıracılar umarım
bgn ne gıydıne kıyafet eklıcem ama eklenmıcek kadar sade ve gomlegım kırıstı

tmm bebişim zaten maksat alışveriş değil, zaman geçirmekti o zaman yarın araşırızzz, saat konusunda sen sercanın yanında olacaksın galiba o yüzden sorun yok sanırım boshayallersmile

tutim senden nbr? buluşma için bilmiyorumkismile

selayhusum tabi ki yarım buluşma, canımızın yarıları yani sizler yoksunuz :1no2:

tamam barbım ama bende cok erken gıtmem yanı sercanın yanına
sen bana haber verırsın guzel kuzum sen oruc tutuyosun dımıı?

isim onerme zamanıymıs anket ıcın hepınızın ısmını yazdım
hatta ayburumun cıktıgını unutup onun bıle adını yazmısım tekrardan
tek bır ısım secme hakkım varmıs bu seferlık selayhusumu sectım cunku cok ısteklı

asklarim naber ev hanimi selay geldi
tutim sende gitte bulus kiz laflarsiniz ii olur valla

aybur nerdesin bebegim gemiyorsun sana yazmistim görüselim diye msn e gelince seslen emi..
hande hande hande gönlüm sende (tutiden kaptim siir yaziyorum ) nerdesin
gnyd yine yok

xzgim istekli degilim bebisim yanlis anlasilmami olduki sorularla zaten ugrasamam agir gelir

tutım bızı gormek ıstemıyor herhalde yoksam gelırdı
artık cok gec yavrusum adını yazdım ve topıkler acıcam sana oy verenlere rep dagıtıcam dıye slogonlar atıcam senı basa getırcem
off utumun yarısı daha duruyor bende devam etmeye gıdıyorum yarım saatte gelırımm

kızlar emin olun çok istiyorum ama annem bu ara kafayı salona taktı birde şileye inanın yetişemiyorum anneme duvar kağıdı bakalım diye başımın etini yiyor bir dahaki buluşmada söz gelicem annemiide tek bırakmak istemiyorum biraz sağlık problemi var tek gidemiyor bir yere...kansızlık olduğu için bazen bayılıyor...sizinle görüşmek için inanın bir dahaki buluşmada yanınızda olucam söz hatta bu görüşmeden sonra bi kaç gün yada 1 hafta sonra olsun...yada 2 hafta haftaya bayram çünkü ama siz buluşun yarın ben bir dahaki buluşmada yanınızdayım sözzzzzzz emin olun en çok ihtiyacım olduğu kişiler sizlersiniz şimdilik affınıza sığınıyorum....

anam tuti yoklama almış ben de burdayım ben deeee
selayhusum benim de gönlüm sende kuzum hamarat hanım yine neler yaptın ev hanımı geldi demişsin

kızçeler de buluşuyo yarın hadi bakalım bize de fotoları gösterirsiniz artık onlara bakar iç geçirirz

tamam tutım bıdahakıne gel ama lutfenn
barbım askım bısey dıcem sen ısten cıktıktan sonra napıcaksın bı ısın mı var?
ısten cıktıktan hemen sonra bulusalım napıcaksınkı ıftar vaktıne kadar
ben erken gelırım konusuruz bol bol bısuru vakıt kalır

ezgimmmmmm eve gelmem icap edebilir yarın söylerim bebeimmmm neden direk iş çıkışı gelemeyeceğimi , gelemezsem

neden kiii

ezgimmmmmm eve gelmem icap edebilir yarın söylerim bebeimmmm neden direk iş çıkışı gelemeyeceğimi , gelemezsem

neden kiii

tamam bebegım hanı magaza bakarız dedın ya bende bakmayalım dedm ya kendımı kotu hıssettım sonra ısten cıkıstan sonra tek basına kalma dıye bebegım sen bana haber verırsın gıtmezsen hemen ıs cıkısı bulusuruz guzel kuzummmmmm

ayy canım saçmalama niye kötü hissedesin , ben oralarda bekliceksen diye şeyettiimdi.. bir de şimdi oluşan durum o cümlemi yazarken yoktu.. fekat şuan eve dönmemi icap ettirecek bir durum olabilir, o yüzden kesin erken gelirim diyemicem kuşum.. olsun sen emin ellerdesin sercanın yanındasın dimiii bilmiyorumkismile

ewet bebegım sercanın ısyerınde beklerım ben ama hemen gel senın emın ellerıne geceyım muhabbetın belını kıralım
ben smdı dusa gırıyorum utu yaptım buharıyla yıkandım gercı ama durulanayım bıde

yok bebegim ev modundayim is bulamiyorum yaa o yüzden öyle demistim

kizlar cok imrendim size insallah birgün kk hamamina bulusma resimlerimizi koyariz tam suratimizin üstüne kk ve kullanici isimlerini yazip

ben geldim ya bgn çok işim vardı giremedim kkya
selayım kkya bende zor giriyom hatta bi bakıyomki çıkış yapılmış
facedede öyle beni kabul etmiyolar sanırsamkaydirigubbakcemile3
emektar pcm çok bile dayandıkaydirigubbakcemile3
yarın büyük buluşma oluyo bol foto bekliyoz onagöre
selayım inş en kısa sürede bütün takımı toplayıp buluşma yaparız hemide nicklerimizi yazarak:enbuyukkk:
bgn hayatımda ilk defa ağdaya gittim komple ağda yaptırdım önce çok utandım sonra alıştım:roflol:
hemide manikür pedikürde yaptırdım bu konuda biraz cahilim ilk defa yaptırdımda:roflol:
rahatlığı gördüm ya artık hep giderim
selayım hemen yanına geliyom msnye :asigim:

yok bebegim ev modundayim is bulamiyorum yaa o yüzden öyle demistim

kizlar cok imrendim size insallah birgün kk hamamina bulusma resimlerimizi koyariz tam suratimizin üstüne kk ve kullanici isimlerini yazip

ahh keske keske ozaman hemencecık gelse
buyuk bulusma olmuyor wallahı sadece 2 kısıyız hemde barbımle onceden gorusmustuk
sankı cok yakın bır dostumu uzun zamandır gormemısım gbı ona kavusmanın heyecanını hıssedıyorum
ayburum sana bır leptap lazım :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…