- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.701
tamam tutım bıdahakıne gel ama lutfenn
barbım askım bısey dıcem sen ısten cıktıktan sonra napıcaksın bı ısın mı var?
ısten cıktıktan hemen sonra bulusalım napıcaksınkı ıftar vaktıne kadar
ben erken gelırım konusuruz bol bol bısuru vakıt kalır
ezgimmmmmm eve gelmem icap edebilir yarın söylerim bebeimmmm neden direk iş çıkışı gelemeyeceğimi , gelemezsem
neden kiii
tamam bebegım hanı magaza bakarız dedın ya bende bakmayalım dedm ya kendımı kotu hıssettım sonra ısten cıkıstan sonra tek basına kalma dıye bebegım sen bana haber verırsın gıtmezsen hemen ıs cıkısı bulusuruz guzel kuzummmmmm
ayy canım saçmalama niye kötü hissedesin , ben oralarda bekliceksen diye şeyettiimdi.. bir de şimdi oluşan durum o cümlemi yazarken yoktu.. fekat şuan eve dönmemi icap ettirecek bir durum olabilir, o yüzden kesin erken gelirim diyemicem kuşum.. olsun sen emin ellerdesin sercanın yanındasın dimiii bilmiyorumkismile
anam tuti yoklama almış ben de burdayım ben deeee
selayhusum benim de gönlüm sende kuzumhamarat hanım yine neler yaptın ev hanımı geldi demişsin
kızçeler de buluşuyo yarın hadi bakalım bize de fotoları gösterirsiniz artık onlara bakar iç geçirirz
yok bebegim ev modundayim is bulamiyorum yaa o yüzden öyle demistim
kizlar cok imrendim size insallah birgün kk hamamina bulusma resimlerimizi koyariz tam suratimizin üstüne kk ve kullanici isimlerini yazip
ben geldim ya bgn çok işim vardı giremedim kkya
selayım kkya bende zor giriyom hatta bi bakıyomki çıkış yapılmış
facedede öyle beni kabul etmiyolar sanırsamkaydirigubbakcemile3
emektar pcm çok bile dayandıkaydirigubbakcemile3
yarın büyük buluşma oluyo bol foto bekliyoz onagöre
selayım inş en kısa sürede bütün takımı toplayıp buluşma yaparız hemide nicklerimizi yazarak:enbuyukkk:
bgn hayatımda ilk defa ağdaya gittim komple ağda yaptırdım önce çok utandım sonra alıştım:roflol:
hemide manikür pedikürde yaptırdım bu konuda biraz cahilim ilk defa yaptırdımda:roflol:
rahatlığı gördüm ya artık hep giderim
selayım hemen yanına geliyom msnye :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?