Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tünaydın sabah şekerleri erkenlerden gelmişler bugün
ezgim daha uyanamadı heralde dün akşam da yoktu hiç
selayhusum hayrola ne kursuna gitcen kuzum, iş bulmadan mı bulunuyo orda kurslar bilmiyorumkismile
sırnaşık şey ahaha demekki aileler gece çalışıyo barbim, gece sorgusu da bir gelenek olsa gerek.
artık okumasınlar da zaten kaç yaşına gelmişsin kime ne dimi ama

sen mışıl mışıl uyurken onlar iş peşindeler , gece mesaisi :roflol:
valla benim anam değil bu saat, 60 yaşınada gelsem günnüğü başıboş gördüğü dakka açar , okur :roflol: öylede özel hayata saygısı vardır kendisinin :roflol:

nikommmmmmmm gelmiş hele şükürrrr ...
saol bacım gittimde geldim 4 gün geçmiş peeeeeeh 140 günde su gibi geçse...

barbiym annem şileye gidelim diye guguklu saat gibi ötüyor başımdada ondan dedim canım...

selayım bende dedim sana prxy ayarları ile alakalıdır diye malum benimde başıma hep geldiii...

hıı.. şilemi :1no2: aneye söyle annecim şile sevdamızı ertesi güne erteleyelim de :gitme:
ama olmuyorsada zorlayamazsın tabiki , neyse artık kısmet tutimm

140 gün senin gibi hasret olmaya, görüşememeye alışkın biri için su gibi geçer tutim yerimseniben

ayy buna cok güldüm , benimkilerde bu konuda cok saygililardir delikafadulden

handecim su an icin sadece randevu verdiler kurumdan 13 eylüle ozaman gidip konusacagim ,ise gitmeyenler icin vaya is bulamayanlar icin mesela bilgisayar , ekonomi o su bu vs.vs kurslar oluyor onlardan bisey olursa, muhasebe falan unuttuklarini tazelemek acisindan veya english

tutim gelmis hosgelmis, öyle proxy ayari demekle olmuyor nasil düzelteceksem söyle ayni kacak sitelere giren hackerler gibi hissediyorum kendimi.. ip siz sapsiz giriyorum

benim sorun hala hallolmadi

ay ne güzel kurslarmış ya, ne akıllı devlet görüonmu guclubacismile milleti işe yarar yapmak içün elinden geleni yapıyor :roflol:

hacker selay kötükedihüso

annenle annem ii kanka olurlar o zaman kanka sırnaşık şey

kelebegim gittim geldim canim ama sadece kayit yapildi daha ayin 13 üne kadar bekliyecegim

kizlar simdi size bisey sorcam benim kaslar böyle asagiya dogru uzuyor bunu forma sokmam icin ne yapmam gerekir ??
üsten mi almaliyim cok bicimsiz oldular yaa
makkajimin kusuruna bakmayin sabah elim titremis biraz 3 saat uyuyunca öyle oluyor

selaycım keske su sacını bırazcık kaldırsaymıssın kasın tam bellı degıll
yınede fıkrımı soylıyım bıraz ustten bıraz alttan alman lazım kendın alabılecekmısın???

selayhuscum benim de kaşlarım aynı böyle aşağı doğru iner hep kelebeğin dediği gibi az alttan az üstten alıp düzelt bide kaş fırçası kullan sürekli canım işe yarıyor

ayburum gelmiş hoşgelmiş......amin canım inşallahhh...
handem ewet cnm aynen içimdekieri döküyorum ona söyleyemediklerimi deftere yazıyorum bazı şeyleri içimde yaşarım bu yüzden....
ah bende hemen hemen hergun mektup yazardım kutuya atardım
burbişşşş yawrım benim annemin planları bitmez emme bir şekilde ayarlamaya çalışıcam...
tutım sen karsıda oturuyosun ama bızden daha rahat gelebılırsın taksıme
vapurla karakoye ordan tunelle 5 dakıkaya taksıme
ınsallah sıleye falan gıtmezsınız gorusuruz en sonunda

Handem bazen banada oluyor resimlere bakarke kotu icerik son anda farkediyorum

Ayburum cok sagol yazdiklarin icin canim sizlerde benim icib oylesiniz canimmm

Xzgimi ozledim gel bebegim gel
Barbim senin bitlerin kani bitti heralde sesin ???
dun aksam yemekten sonra sercanlarda kaldım
hıc yoktu oyle bır plan yoksa solerdım gecede gıremedım ama aklım hep sızdeydı

Valla kelebegim dustan ciktim titredim o kadar ama tuhaf bu ay icin .. Bende birazdan cikacagim is bulma kurumuna gidecegim ...
Bi sorayim kurs falan varmi? Hazir selimom krese basliyor bos durmuyayim evde
ne kursun dıcektın cevabını ogrendım,bugun burası cok sıcak ya cok pıstım usumeyı tercıh ederım wallahı
annenın bır anısını anlatmıstın ya barbım gorucu ısı olayı ordan sonra annenın yaptıklarına ve yapabılceklerıne sasırmam

bende smdı ewe geldım cok yorgun ve uykusuzum
besıktasa gıttık mutfak banyo ıslerı falan onlarla ugrastık
ayburum uzulme bebegım bayramdan sonra gunduz bulusuruz en handede gelmıs olur
selayhusumda gelıcek en yakın zamanda
kelebegım sende gelınce yıne bulusuruzzz

selayhusum benımde kaslarım hep asagıya dusuyor elımle duzeltıyorum sureklı
bıde bırazcık uzat bence kaslarını sonra kuafore gıt sekıl verdırt sonrada kendın cıkan yerlerden toplarsın

barbım smdı yarın kacta bulusuyoruz
hanı engınarda otururken caprazında bı kafe gostermıstım ya sana burasıda cok guzel dıye
oraya gıdelım cunku oranın yemeklerı daha guzel hemde terasta otururuz
ustumuzdede ısıklar var cok sekerler
yerın adını suan hatırlamıyorum yabancı bı ısımdı

barbim ayarlamaya çalışıcam balım...alıştım artık benimkini adanada yoğun çalışıyor 25 eylülde gelecek nasılsa diye avutuyorum...

selayhusum sen onarma işini yaptınmı mesela benim şiledeki internetimde wirelles bazen kopuyor siteye giremiyorum onar diye bir tuş var onarıp kendiliğinden düzeltiyor proxy ayarlarını felan...
@kaşlarına gelince bence aşağıdan yukarıdan azar azar al diyeceğim ama bence kuaföre git aldır hem düze sokarlar...

xzgim mutfak işlerinizide hallettiniz galiba hadi hayırlısı olsun canım...yavaş yavaş ev düzüyorsun ne güzel ne heyecanlı ya maaşallah sübhanallah...

toplanın ulem içtima alcem ???

barbiiiiiiiiiiiiiiiii
ayburrrrrrrrrrrrrrrrr
xzgiiiiiiiiiiiiiiiii
selayhussssssssssssssssss
kelebekkkkkkkkkkkkkkkkkk
hanturksssssssssssssssss
hayhayyyyyyyyyyyyyyyy
gnydnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nikoncannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
ezgimm tutimmm ve diğer gelmek isteyen çotanaklarrr.. enginarın karşısındaki ışıklı restoran benim için okeydirrrrrrrr alkisalkisalkis

ama saat konusunda kararsızım ifrara yakınmı buluşalım, yoksa ben işten 5te çıkıyorumda 5:30dan iftara kadar pasaj mağaza neyin mi gezelim :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…