- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.681
sırnaşık şey ahaha demekki aileler gece çalışıyo barbim, gece sorgusu da bir gelenek olsa gerek.ahaha o benim başıma çok geldi handem sempatiksalakcinni birde eskiden annem telefonumu çok karıştırırdı birgece mesajlarımı okumuştu zebellah gibi gecenin bi körü dikilmişlerdi başıma uykumdan kaldırıp
konuş diye sorguya başlamışlardı babamla
o günlerden kalma bir korku oluşmuş içimde, zaten şuan günlüğe yazdıklarımı okumaya kalpleri dayanmaz heraldeeskiden ali bana tost aldı, veli bana selam verdi diyordum onun için cinayet masası gibi sorguya çekilliyordum :roflol::roflol:
tünaydın sabah şekerleri erkenlerden gelmişler bugün
ezgim daha uyanamadı heralde dün akşam da yoktu hiç
selayhusum hayrola ne kursuna gitcen kuzum, iş bulmadan mı bulunuyo orda kurslar bilmiyorumkismile
sırnaşık şey ahaha demekki aileler gece çalışıyo barbim, gece sorgusu da bir gelenek olsa gerek.
artık okumasınlar da zaten kaç yaşına gelmişsin kime ne dimi ama
nikommmmmmmm gelmiş hele şükürrrr ...
saol bacım gittimde geldim 4 gün geçmiş peeeeeeh 140 günde su gibi geçse...
barbiym annem şileye gidelim diye guguklu saat gibi ötüyor başımdada ondan dedim canım...
selayım bende dedim sana prxy ayarları ile alakalıdır diye malum benimde başıma hep geldiii...
sen mışıl mışıl uyurken onlar iş peşindeler , gece mesaisi :roflol:
valla benim anam değil bu saat, 60 yaşınada gelsem günnüğü başıboş gördüğü dakka açar , okur :roflol: öylede özel hayata saygısı vardır kendisinin :roflol:
ah bende hemen hemen hergun mektup yazardım kutuya atardımayburum gelmiş hoşgelmiş......amin canım inşallahhh...
handem ewet cnm aynen içimdekieri döküyorum ona söyleyemediklerimi deftere yazıyorum bazı şeyleri içimde yaşarım bu yüzden....
tutım sen karsıda oturuyosun ama bızden daha rahat gelebılırsın taksımeburbişşşş yawrım benim annemin planları bitmez emme bir şekilde ayarlamaya çalışıcam...
dun aksam yemekten sonra sercanlarda kaldımHandem bazen banada oluyor resimlere bakarke kotu icerik son anda farkediyorum
Ayburum cok sagol yazdiklarin icin canim sizlerde benim icib oylesiniz canimmm
Xzgimi ozledim gel bebegim gel
Barbim senin bitlerin kani bitti heralde sesin ???
ne kursun dıcektın cevabını ogrendım,bugun burası cok sıcak ya cok pıstım usumeyı tercıh ederım wallahıValla kelebegim dustan ciktim titredim o kadar ama tuhaf bu ay icin .. Bende birazdan cikacagim is bulma kurumuna gidecegim ...
Bi sorayim kurs falan varmi? Hazir selimom krese basliyor bos durmuyayim evde
sen mışıl mışıl uyurken onlar iş peşindeler , gece mesaisi :roflol:
valla benim anam değil bu saat, 60 yaşınada gelsem günnüğü başıboş gördüğü dakka açar , okur :roflol: öylede özel hayata saygısı vardır kendisinin :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?