Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

aa çok iyimiş cnm fiyatı ben burda bi yere sordum 1.200 dedi komple abowww...neyseee artk evlenince kocem yaptırır bana hahahah...
kızlar ya özledim sizi bugün salak gibiyim yatıorum kalkıyorum falan hababam yiyorum belimi ölçtüm eskiden belim 36 idi şimdi 38 olmuşum direk kilo vermem lazım taylan bile aşkım sen kilo almışsın dior ay sinirim bozuldu o beğendi dolgun halimi ama ben sevmedim kendimi ama hala daha yiyorum belkide regl dönemim yaklaştı ondan su birikmiştir vücdumda 55 kg şuan of off
:gitme:

ooo cok olmusun 55 kilo :) , benimde bu aralar göbek cikiyor 50 kesin oldum. artik aksam 9 -10 dan sonra yemesem iyi olur heralde , ee artik bide metapolizma bir ya$tan sonra eskisi gibi calismiyor demek :)
kizlar bende bugun rahat giremiyorum benimki evde..
kendime tuzlu cekirdek aldim oturup onu yiyecegim cit cit...
xzgiiim nerelerdeki acep....
barbide ne yiyor onu merak ediyorum :) ay isiginda bogaza karsidir belkide

ay tutimm ne çok kilo almışsın öyle,takma bunları:)
evet bende inanamadım çok uzuca geldi,hemencecik başladım bende:)
tutii çal kalbimi diye bir program var şimdi gördüm orda tuğce diye bir kız var,senin bgn ne giydine koydugun kot elbise varya aynısını giymiş,saclarıda aynı senin gibi,senmisin kız yoksa o:))
selayhusum keske gelebilsen rahat rahat

anaaaaaaaaaa zxgim allah ciddimisin kız yok vallah ben değilim ben olsam adanalım basar orayı herkese bir porsiyon adana kebap yedirir sonra bakar icabına ordakilerin benimde canıma okur wallahi...

selayım ohhhhhhhhhhhhh ye sen çiğdemleri çit çit yarasın sivilce yapmasın sonra...
diyene bak bende bugün doritosun yeni çıkardığı cipslerden aldım şu haydarili-hadi gari olandan ayyyyyyyyy manyak bişey kızlar deneyin....

barbim aya karşımboğaza karşımı bilemeyeceğüm ama sevgilisine karşı olduğu kesin romantika takılıyorlardır şimcik onlar mum ışığında kebap yiyorlardır yada balukkkkk

kiz xzgi demin bende gördüm o sarisini benimde ayni sey aklimdan gecti
tutiii bizi ekip oralarami gittin kiz

selayhusumda aynı seyı gecırmıs ıcınden umarım senın adanalıda gorup aynı seyı dusunmez ahhaha:)
selayhusum bozma mıdenı sonra

ya su dondurmaya yaz kis dayanamiyorum sonra dokunuyor yedim artik napiiim .... birazdan giderim kizlar hazir firsatim varken takiliyorum size biraz
xzgim profil resmin ne kadar havali..
tuti o kiz güzel degildi ama sen daha güzelsin

kızlar bugün kk da bir topikte bir arkadaş bir konudan bahsetti,kadın burda konu açmış kimse inanmamış,dün bir programa çıkmış kadın hikayesini anlatmış,çok kötü bir hikaye sizle paylaşıyım dedim.kadın 2 senelik evliymiş 9 aylıkta hamileymiş bu yılbaşı gecesi izmit'te teyzesinin evinde toplanmışlar bütün akrabalar,içkiler falan içilmiş,eğlenilmiş neyse sonra herkes gitmiş bunlar teyzesinin evinde kalmışlar istanbulda oturdukları için evde teyzesi,teyzesinin eşi ve kuzeni varmış,kuzeninide on senedir hiç görmemiş kadının kocasıda ilk defa görmüş kuzenini hatta,kuzeni nişanlancakmış nişanlısını görmeye gelmiş oraya,neyse gece kadın kalmış gece saat 4 falanmış yani bakmış kocası yanında yok balkonamı çıktı acaba diye ararken kuzeniyle odada çırılçıplak yakalamış bunları 9 aylıkta hamile o sırada..kısacasını anlatıyorum,sonra adam namaza falan baslamıs vs kadın bunu affetmiş.bende araştırdım dün ki programı izledim kadının konuşmalarını falan..ne kadar kötü diyecek bir sey bulamıyorum..

ayy igrenc bir olay bugun topikte görmüstüm kkdan birisi kanal d de diye cok berbat bisey ya insanin tüyleri ürperiyor basa verme yarabbim

Amin Allah kimsenin başına vermesin
tesekkur ederım kuzucumm ozaman saclarım kızıldı yanı 3 sene önce falan bir ara yapmıştım.
yarın dısarı cıkıcam ya azıcık suslenıyım dedım oje falan surdum,saclarımada duzlestırıcı yapıyım erken gıdıcez fon cektırmeye vakıt olmayabılır.
bende cok sevıyorum dondurmayı,canımda simdi cok cektı valla:)
diğer pc den gir sende kk ya kuzum,mahrum bırakma kendınden

kiz xzgi demin bende gördüm o sarisini benimde ayni sey aklimdan gecti
tutiii bizi ekip oralarami gittin kiz

hahaha yok hayatım ben değildim ben dün hep evdeydim ıce tea limon içiyordum o sırada hehehehe

selayhusumda aynı seyı gecırmıs ıcınden umarım senın adanalıda gorup aynı seyı dusunmez ahhaha:)
selayhusum bozma mıdenı sonra

hahaha adanalım görmemiştir kuzum görse hemen arardı senmisin o diyeee

ya su dondurmaya yaz kis dayanamiyorum sonra dokunuyor yedim artik napiiim .... birazdan giderim kizlar hazir firsatim varken takiliyorum size biraz
xzgim profil resmin ne kadar havali..
tuti o kiz güzel degildi ama sen daha güzelsin

ay canımmm teşekkür ederim o senin güzelliğin ehehehopuyorumnanaktan

ay şaşırmadım biliyormusun böyle geniş mideli insanlarda var böööööööööööööööööööğk midem kalktı...yazık kadına ya 9 aylık hamile birde ben olsam asla affetmezdim büyük konuşmayayım ama ben aşırı kinciyimdir ne kadar sevsemde bitiririm heleki arada böle aldatılmak varsa aman allahım şam babası gelse affetmem...:umursamaz:

kizlar iyi pazarlar hepinizi bol bol öptüm kucakladim.... bugun siradan bir pazar evdeyim tv günü ilan ettim bugunu yaprak dökümünün son 6 bölümünü izlememistim onlari izliyecegim :)) aslinda bogdu beni bu dizi ama 3 yil emek ettim izledim simdi 5-10 bölüm izlemessem ayip olur ...
birde hamur yogurdum pizza yapcam

ben çok kötüyüm kızlar sinirden odamdaki aynayı kırdım bizimkilerde şileye gitti şimdi mide kramplarım başladı

hayırdır tutim ne oldu? yoksunda burda,hala birbirimizin numaralarını alamadık valla..bende şimdi girdim eve

selayhusum yaprak dökümü hala devam ediyor mu? vah vahh:) adamcağız hala kalpten gitmedi mi:) ohh pizza yapıcaksın demekki hamarat kızım benim evler yakın olsa iyi beslerdin bizi:)

ediyor canim ediyor iste izlemiyordum aylardan beri emek ettim artik
pizzam oldu canim yakin olsak hepinizle paylasirdim tutiyede teklif ettim..
barbi zaten karnini disarilarda doyuruyor ..

bende yaprakdökümünden birazda kendimden olsa gerek dram modundayim

barbie 2 gündür bizi sallıyor valla:)
ohh afiyet bal şeker olsun kuzucum
girmeyin dram moduna,bende girersem beni kimse çıkaramaz:)
bugun yolda gelirken karşıdan arabada annem,kayınvalidem,görümcem vardi sizden,kurduğumuz arkadaşlıktan bahsettim birde selimcikten:)

insallah gün gelecek ve canli da görüsecegiz canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…