- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
kıskandım vallaha,kuşumm ben kahvaltımı ettim geldim offline gözüküyorsun diye bir şey yazmadım sana,annem bana o amc tencerelerinden sipariş verdi teyzeme şimdi kampanya yapmışlar set halinde bir sürü hediyeside var ama ben resimlerini dahi göremedim çok merak ediyorum,özelliklerini biliyorum biraz,buharında pişiriyormuş,çok kısa sürede yapıyormuş falan diye ama tiplerini çok merak ettim
tutimm için açılsın diye sana pembişle yazdım,benim ahh dışarı çıkıp neler neler yapasım var da:) yarın sercanın amcasının kızının mevlutu var,yeni bebeği doğdu karşıda oturuyor hatta önceden ataşehir deydi şimdi nereye taşındı bilmiyorum daha yeni taşındılar,onlara gidicem iki değişik insan yüzü görücem,hasret kaldım :ecrin_bebek:
epilasyona gelince bizim evin orda gidiyorum kampanya yapmıslardı peşine 600 du komple bacak,koltuk altı ve genıtal ben yuz mılyon daha verdım gobek ve gogusude kattım ama peşin alıyorlar parayı ilk seansta,taksite girince fiyat baya bir ucuyor,hala kampanyası kaldı mı bilmiyorum birde yanında başka bir yer daha var orasıyla sürekli rekabetteler
ay tutimm ne çok kilo almışsın öyle,takma bunları:)
evet bende inanamadım çok uzuca geldi,hemencecik başladım bende:)
tutii çal kalbimi diye bir program var şimdi gördüm orda tuğce diye bir kız var,senin bgn ne giydine koydugun kot elbise varya aynısını giymiş,saclarıda aynı senin gibi,senmisin kız yoksa o:))
selayhusum keske gelebilsen rahat rahat
kiz xzgi demin bende gördüm o sarisini benimde ayni sey aklimdan gecti
tutiii bizi ekip oralarami gittin kiz
selayhusumda aynı seyı gecırmıs ıcınden umarım senın adanalıda gorup aynı seyı dusunmez ahhaha:)
selayhusum bozma mıdenı sonra
ya su dondurmaya yaz kis dayanamiyorum sonra dokunuyor yedim artik napiiim .... birazdan giderim kizlar hazir firsatim varken takiliyorum size biraz
xzgim profil resmin ne kadar havali..
tuti o kiz güzel degildi ama sen daha güzelsin
kızlar bugün kk da bir topikte bir arkadaş bir konudan bahsetti,kadın burda konu açmış kimse inanmamış,dün bir programa çıkmış kadın hikayesini anlatmış,çok kötü bir hikaye sizle paylaşıyım dedim.kadın 2 senelik evliymiş 9 aylıkta hamileymiş bu yılbaşı gecesi izmit'te teyzesinin evinde toplanmışlar bütün akrabalar,içkiler falan içilmiş,eğlenilmiş neyse sonra herkes gitmiş bunlar teyzesinin evinde kalmışlar istanbulda oturdukları için evde teyzesi,teyzesinin eşi ve kuzeni varmış,kuzeninide on senedir hiç görmemiş kadının kocasıda ilk defa görmüş kuzenini hatta,kuzeni nişanlancakmış nişanlısını görmeye gelmiş oraya,neyse gece kadın kalmış gece saat 4 falanmış yani bakmış kocası yanında yok balkonamı çıktı acaba diye ararken kuzeniyle odada çırılçıplak yakalamış bunları 9 aylıkta hamile o sırada..kısacasını anlatıyorum,sonra adam namaza falan baslamıs vs kadın bunu affetmiş.bende araştırdım dün ki programı izledim kadının konuşmalarını falan..ne kadar kötü diyecek bir sey bulamıyorum..
barbie 2 gündür bizi sallıyor valla:)
ohh afiyet bal şeker olsun kuzucum
girmeyin dram moduna,bende girersem beni kimse çıkaramaz:)
bugun yolda gelirken karşıdan arabada annem,kayınvalidem,görümcem vardi sizden,kurduğumuz arkadaşlıktan bahsettim birde selimcikten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?