Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

iyigeceler kızlarr
geçimişe şöyle bi baktım da
ezgicim mevlütünüzü Allah kabul etsin, umarım güzel geçmiştir
selayım tv keyfinde bi h.sonu geçirmişsin anlaşılan, aile saadeti desene:)
tuğçem merak ettim çokk noldu ne bitti, hayrolsun inşallah???

kızlar dün hiçte öyle sandığınız gibi romantik bir akşam yemee değildi, yediğimiz
burger kingde yedik aksine, benim ki hastası steakhouse falan, bende çok seviorunm:)
bugünde aşkımın abisi, benim en yakın arkadaşlarımdan biriyle çıkıyor hepbirlikteydik
bowlinge gittik orda yenildil onlara 10 sayı farkla:)
yenilen pehlivan güreşe doymaz misali sonra hadi dedik langırt oynıyalım, çocuklar gibiydik:)
onlardan ayrılıp ataköyde bi çaybahçesi var orda türk kahvesi içtik ve eve geldimm h.sonum böyleydi yani
detay detay anlattım işte sempatiksalakcinni

ohhh haftasonunun güzel geçmesine çok sevindim barbim,sizde yokmu söz,nişan?kuzum gitmişmiydi askere? benim ilgimi daha çok o çekiyor,çünkü çeken bilir,inşallah gitmiştir:)

uyandım geldim kabuslar rüyamdan bile çıkmıyor aman amannnnnnnn...
herkeslere cünaydun...
bugün pek bir pozitifim dünya umrumda değil sanki...
barbiş ne güzel hafta sonu geçirmişsin öyle...
benimki bütün hafta yeğenine baktı...bende cumartesi-pazar evdeydim tabe...
selayım,xzgim dün gece konuşamadım sizinlede migrenim tuttu yattım hemen tam daldım bip bip mesaj geldi baktım benimki aşkım uyuyormusun demiş bende rüyadayım gelicem dedim cumaya gittim gelcem gibi oldu biraz =))))))))))))))

offfffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff
hava güzel alışveriş yapasım var benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ohhh haftasonunun güzel geçmesine çok sevindim barbim,sizde yokmu söz,nişan?kuzum gitmişmiydi askere? benim ilgimi daha çok o çekiyor,çünkü çeken bilir,inşallah gitmiştir:)

hayır aşkım aralıkta gitcek :gitme:, gelince inşallah boshayallersmile

günaydın tutiş, kabuslarının nedenini çok merak edeyrum şahsenn bilmiyorumkismile

pozitif olmana çok sevindim, çık alışveriş yap diycem ama herşey ateş pahası yeni sezon ya klava:

günaydın minik kuzucuklarım benim:)
tutimm buram buram enerji kokuyorsun ya:)
barbim inşallah hayırlısıyla gider de gelir kısa donem mi yapıcak?

günaydın canım
evet kısa dönem yapcakk , umarım yakın biryere düşerde iki haftada bir giderim yanına
bunun için dua ediyoruz şuan :Saruboceq:

canlarim günaydim ... biraz kötü bir gece gecirdim ben selim hep mizlandi uyumakla uyumamanin arasi birseydik bütün gece boyunca ... sabah erkenden doktoru aradim randevu aldim ögle sonu götürecegim insallah biran önce düzelir nesi varsa yavrusumun..

tutim ohhh böyle canli olmana sevindim git yap alisviris :) sonrada gel bize göster neler aldiysan bizde senle bir sevinek.
baribicim seninde haftasonuna masallah diiiiecek yok insallah hep böyle olur..
xzgicigim diger topikteki yazdiklarini demin okudum inan böyle yapmana üzülüyorum sende biliyorsun iyi olacagini allah baska dert vermesin haline sükret canim o kocakarilarin kendi ayibi insanin rahatsizligini kendilerine dedikodu malzemeleri yapmalari senin duyacagini bile bile...ama dedigim gibi öyle cok derdi olan insan varki ve iyilesmeyecek hastaliklar , sen en kisa zamanda eski formuna döneceksin bunu senle beraber bekliyoruz bizde canim

yok selayhusum eskisi gibi takmıyorum zaten kafama,umursamıyorum da..sinirlerimin bozulmasına istesemde engel olamam ama gerçekten takmıyorum kafama,en zor dönemleri yaşadım ben sona çok yaklaştım

canlarim sizinle esimin fotograf cekme felsefesini paylasmak istiyorum biraz neseniz yerine gelsin... bu fotografta amac aslinda beni karelemekti :)))

yok canim burasi dubrovnik, hirvatistanda gemiyle giderken ordada durmustu gemimiz
egerki ezel izliyorsan hani dayinin kizinin bir sahnesi vardi teyfo ile birlikte pesinden bir katil kovaliyordu iste orasi ...

selayhusum selime geçmiş olsun demeyi unuttum,umarım önemli bir şeyi yoktur,bakalım doktor ne diyecekcek?
olsun en azından küçükte olsa gözüküyorsun:) hiç olmayabilirdin de:)

sagol xzgim... bakalim ne diyecek doktor
kizlar böyle birsürü resim... gemiye geri döndügümde kriz gelmisti küstüm :)
allahtan küsmüsüm.. ertesi gün venedik teydik ve bütün resimlerin ortasindaydim

bunlari görmüstüm bende cok komikler

kızlar kusura bakmayın çok ihmal ediyorum sizi hazırlandım bende birazdan çıkıcam bnmkiyle buluşucaz...size bir bakayım dedim...
selayhusum selim için çok geçmiş olsun umarım bişeycik çıkmaz bahardan dolayı üşütmüştür yavruşum...
barbim vallahi dediğin doğru yeni sezon çıktı herşey maaşallah uçmuştur...
xzgim bebem pozitifim agresifim neşeliyim garip bir duygu içindeyim regl olcam ya ondan kaynaklanıyor ...

benim yerimede gezin,havada güzel doya doya aşk yaşayın:)))
ee selayhusum akıllanmıstır kuslukten sonra:))
bende sevdım o karekaturlerıııı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…