- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.841
bende sahurumu yapayim yarin beni zorlu bir gün bekliyor alisverise cikacagim selimle
arabasinda oturmuyor cünküü..
bugun oda benimle nerdeyse bütün ayakkabilara bakti.. disarda bir özelligini kesfettim aldigi seyi geri götürüp ayni yere koyuyor ama evde dagitmayi seviyorbugun yasli teyzeler durmuslar onun bu hareketlerini izliyorlar kendi aralarindada ne kadar akilli herseyi geri yerine götürüyor diyorlardi dedim icimden siz bunu birde evde görün
ama bazen isgüzarligi evdede tutuyor mesala masa üzerindeki kirli kasigi alip cekmeceye koymak , veya benim actigim dolap kapagi veya cekmeceyi daha elim icindeyken $akkk diye kapatmaya calismak
birde bir özellik daha bunu evdede yapiyor kilim yollun vs bir ucu bükülse gecerken onu düzeltipte geciyor :1. idial koca adayi hehe
cenem düstü gece gece kaydirigubbakcemile3
kuzular nasılsınız
kafam kalkmıyo bugün ya 6 da anca uyudum 11 de uyandım o yüzden zombi gibiyim evde yemek yapmam gerekiyo 6 da a öğrencim gelecek offf
kızlar ya bu kpss yi iptal edecekler gibi gözüküyor oturup tekrar ders çalışmam lazım ama olsun hakkımızı geri alalım da
ayburcum sizinkiler ne diyor konuştunuz mu
harıka ya cok bal bu cocuk gormek ıstıyorumm
handem nıye 6 saat uyudunkı azıcık daha yatsaydın keskem zemuszemus
abimin askerlik kağıdı gedi bahcesehir uni gidiyodu bıraktı
sonra acıkogretıme gırdı onuda bıraktı tecılınıde kaldırdı askere gıdıyor 13 eylulde teslım oluyor manısa merkeze :gitme:
ev bıranda bosalıcak annemler ıcın hem abım gıdıyor hemde ben :sinifsinif:
noldu canım ya niye yoruldun bu kadar selimcik beğenmedi mi bi türlü ayakkabıCanlarim iyi aksamlar ..
bugun cok yoruldum selime en sonunda pabuc bulabildik
cok yoruldum coooooook
barbim fotolarınıza bayıldık burda hep beraber kuşum
handecim sende miskin tayfasındansın, bizim diğer karılar gibi he :jeyyar:
öyle valla canım ben de sürekli takip ediyorum eyleme falan da gittim anarşik oldum iyicekpss deki olayları hayretler içerisinde okuyorum bende vaLLa :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?