Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kuzular nasılsınız
kafam kalkmıyo bugün ya 6 da anca uyudum 11 de uyandım o yüzden zombi gibiyim evde yemek yapmam gerekiyo 6 da a öğrencim gelecek offf

kızlar ya bu kpss yi iptal edecekler gibi gözüküyor oturup tekrar ders çalışmam lazım ama olsun hakkımızı geri alalım da
ayburcum sizinkiler ne diyor konuştunuz mu

harıka ya cok bal bu cocuk gormek ıstıyorumm

handem nıye 6 saat uyudunkı azıcık daha yatsaydın keskem zemuszemus

abimin askerlik kağıdı gedi bahcesehir uni gidiyodu bıraktı
sonra acıkogretıme gırdı onuda bıraktı tecılınıde kaldırdı askere gıdıyor 13 eylulde teslım oluyor manısa merkeze :gitme:
ev bıranda bosalıcak annemler ıcın hem abım gıdıyor hemde ben :sinifsinif:

xzgim allah kavuştursun canım uzun dönemmi gidicek ???

handecim kpss işi arap saçına döndü hakknızı versinler yeterkiii

handecim abimlerin son gelişmelerinden haberim yok
ama sınav tekrarlansa yeniden girerler heralde
xzgim demek bi şafak daha sayıcaz
evvel Allah sbininde şafağını yeriz
biz 4 kardeş iki sene arayla evlendik
2004e iki abim 1 ay arayla evlendi
5 ay sonra küçük abim nişanlandı 8 ay sonrada ben
2006dada ben ve abim evlendik 40 gün arayla zemuszemus

hayırlı iftarlar

evet uzun donem gıdıyor
Allah kabul etsın kızlar
babamlar pazartesı yazlıga gecelım bayramdan sonrada manısaya gecıp abımı teslım ederız dıyorlar :2:
barbım maılını beklıyorum

Canlarim iyi aksamlar ..
bugun cok yoruldum selime en sonunda pabuc bulabildik
cok yoruldum coooooook

xzgim allah kavustursun abinlede,, insallah sag salim gider gelir

yemekten sonra gelirim canlar

ezgim öğlen eşim geliyor yemeğe kalktım ona bişeyler hazırladım sonra da yattım ama uyuyamadım canım ya
abine hayırlı tezkereler kuşum allah kavuştursun kaç kardeşsiniz siz

tuticim sağol canım inşallah ya çok sıkıldık artık

ayburcum girerler ya girmezler mi kaç puan farkeder onlar da girer inşallah istedikleri yere artık insanların haklarını yemesinler ya

selayhusum eklemıcekmısın selımın papuclarınııı
mutlu oldumu kendımı sectı
handem 3 kardesız bıde kucuk kardesım var 4.sınıfa gecti

Canlarim iyi aksamlar ..
bugun cok yoruldum selime en sonunda pabuc bulabildik
cok yoruldum coooooook
noldu canım ya niye yoruldun bu kadar selimcik beğenmedi mi bi türlü ayakkabı
bütün ayakkabılara tek tek baktı mı yine yaa sıpa çok tatlı bi de yerine koyuyomuş bakınca
evde de bişeyi topladığında ödüllendir bence selayhusum potansiyel var demekki derli toplu olabilir kaydirigubbakcemile3

slm guzeller
burnumda tuttunuz valla
gıremedık malesef
ıkı gundur hastaney, alısverısss
dız kapagım agırıyordu aslaarım gucsuz kalmıs
hareketler verdiii bakalım ne olacak
gecmısı pek okuyamadım
ezgım Allah ahyırlısıyla gıdıp gelmek nasıp etsın ıns askerıızeeturkbayragi
ayburum gezmelere gıttı konustuk sesını duydum cok mesut oldummm:asigim:
selaycım oglus basladımı okula
barbı hanturks tutı sızler nedıyorsunuz umarım herkes ıyıdırrr

kızlarrr yopyoğun bir günün ardından sizlerleyimm. geçmişi tek tek okudum ama inanın alıntılıcak güç yok bende, kaç tanesini seçmişim hangisine cevap yazıcam ben o kadar akıllı deilim karıştırırım bunları birbirine dedi hepsini sildim sempatiksalakcinni

evetttt evet dün ezgimle çokk güzel bir akşam geçirdik iyi niyetleriniz güzel temennileriniz için sağolun.. gönül isterdiki bir yuvarlak masa kuralım galataya karşı çoluk çocuk hepimiz toplaşalım.. ne yazık ki şuan şartlar el vermiyor.. en yakın zamanda Allahtan dileğim o buluşmaya kavuşmamız... :asigim:

selayımmm selimim çok tatlı neler yapmış öyle ya :roflol:

ezgim atıorum bebem resimleriii

ayburum sen o kadar dokunaklı şeyler yazmışsınki ağlatcaktın beni vücdansuz :roflol:

kelebekcimm geçmişlerr ola a.s.

tutişş şafağa devam turkbayragi

handecim sende miskin tayfasındansın, bizim diğer karılar gibi he :jeyyar:

sabahtan beri bende huri gibiyim...benimkinden ses yok ben aradım askeriyeyi koca askeriyede bulamıyorlar benimkini sanki yer yarıldı içine girdi...

ezgitom abeyinde askere gidiyor he, hey Allahım bu sene gördüğüm kadar evlilik, askere gitme ve ne yazık ki ölüm olayı başka hiç bi sene görmemişimdir.. ne yoğun bi seneydi ya .. seneydi diyorum sanki bitti

aşkittooooo ayrabolunun kızçesi, bu gece gelirsen sana suratımı göstertirim bebişimmm, onun haricinde koymuom ben ajan çokkk

xzgim hemen ekledim bebegimpapilerimiz bunlar ,digeri ise coraplari ama onlarda pabuc gibiler altlari kalin hosuma gitti onuda aldim .. sendemi gideceksin canim yazliga peki ?? dügün öncesi islerin cok var yani o yüzden ?? bide ayri kalmak istemiyorum

handem 6 saat bana göre cok uyku kiz
ben dün 5 de yattim 8.30 da kaltim sonra bütün gün disardaydik selimle kosturduk bide karnim agriyordu yarin oruc olmam artik heralde zamanim gelmistir

kelebegim cok gecmis olsun canim bende merak etmistim
ayburum ne ediyorsun canim keyiflerin nasil

barbi bulasiklarla senmi ilgileniyorsun hamarat pembis barbi
oraya sirf resim ekleyip kendine gelen yorumlara her birine cevap yazip digerlerini es gecenleri (gözünün ucuylada görünüyordur az cok cünkü yani) kiniyorum

kizlar elbiseyi gidip gördüm bugun ama sadece L beden vardi baska bir yerde varmis S i yarin gidip üzerimde deniyecegim icime sinerse alacagim fiyatinda 80 -90 milyon arasinda biseydi bu elbise icin iyi diye düsündüm fikirlerinize acigim

tutim nerelerde ugramadimi bugun

handecim sende miskin tayfasındansın, bizim diğer karılar gibi he :jeyyar:
barbim fotolarınıza bayıldık burda hep beraber kuşum
hee miskin oldum yaa oruçlu ve uykusuz olunca öyle oluyorum yaa bide çalışırken insan kendini zorluyo bi şekilde de evde çoluk yok çocuk yok napıyım :gitme:

kpss deki olayları hayretler içerisinde okuyorum bende vaLLa :2:
öyle valla canım ben de sürekli takip ediyorum eyleme falan da gittim anarşik oldum iyice

selayhusum o köpüşlü akkabıları çorapları yerim ben ya kreşe mi gitcek bunlarla selimcik allahııım opuyorumnanaktan
6 saat diil kız 5 saat uyudum :kedi:
resim koyup kimseye yorum yapmayanları diyosun dimi ben de sinir oluyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…