Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

amannn onlardan gelcek yorum hiç gelmesin , kıyafetten anlayan yorum yapıyor zati bizlere hıhh :dilcikar: :roflol:

selayım kuzenimdeyimde u aşkam onda bulaşık makinesi yok tatlım bugün işten çıktım yimekleride ben yaptım iftar bulaşıklarınıda ben yıkadım onada sahur kaldı :roflol:
selimimin minicik ayaklarımı gircek şimdik bu papilerin içine, yumuduk yumuduk ayacıklarıı.. kreş yollarında selimcik alamanca öğrencek naynnn dicek naynnnnn :roflol:

handem susma tabiki sustukça sıra sana gelir :enbuyukkk: ne diom ben be zaten sıra sana gelmişti o yüzden gittin eyleme kafamçokkarıştı

selayım bende hıc gıtmek ıstemıyorum ama durumlar ne gosterıcek bılmıyorum
babaannemlerde kalmak zorunda kalıcam oylede..
gule gule gıysın cıcıslerını ama o corap benzerı seyı almakla ıyı etmıssın
okulda onu gıyer sıcacık tutar ayaklarını
yaza dogruda yazlık alırsın
barbım resımlerı beklıyorum ama gelmedı

Hiims barbim oh sahurda rahatsin demek bende artik mola
Yarin vuracagim kendimi sokaklara artik gezecegim. Ama araba olmadigi gunlerde zorlaniyorum canlar

Ezgim nutellali pidem benim her aksam bende yiyorum senide aniyorum

Bugun canim tatli istedi bende aksam icin kakaolu biskuvili pasta yaptim onu yiyorum

Tutim hemen telasa kapili yeme kendini oosen ulasamadigin hergun boyle moral bozuklugu yasiyacaksan cok zorlanirsin

Kelebegim pazartesi basliyoruz ilk gunumuz umarim iyi olur her ikimiz icinde bende is aramaya yogunlasirim artik

Handem evet canim kendi koyup kendilerine yapilANlara vakit ayirip diger hicbirkisiye yapmayanlardan bahsediyorum . Bana olmadigi icin degil hicbirkinseye yapmiyorlar oyle oluncada insanin yorum yaoasi gelmiyor ..

evet selayım sahurda rahatım , hatta kalkıp yimek yemek istemiorum belki tatlı yer yatarım.. Allahım bu gidişle şeker hastası olucam gibime geliyor.. insan tel kadayıfla oruç açar bisküvi pastasıyla sahur edermi eyvahedigeldismile

ezgimmm hemen atttım soryy soryyy :kedi:

bide resımlerıne yorum yapmayanlara hıc yorum yapmayanlarda var
sahsen ben nıcke gore degıl begenmedıgım hıc kımseye yorum yapmıyorum

eder valla benımde cok kan sekerım dusuyor
ama ben tatlı cok sewmedıgım ıcın caya attıgım 6 sekerle seker ıhtıyacımı karsılıyorum hangı maıle attın barbıtom askıtom

dün yeni aldığın maile atıcam bebeim yanlız yükleme uzun sürdüğü için klasörle birlikte gönderdim zipleyip.. onuu açarsınn ..
uff çok yavaş sürüyor yüklenmesi ama bu aralar bizim internette bişey var feysteki vidyoları bil çok yavaş açıyor donuyor hep ..

6 şekermiii lmaz:

Neeeeeee. 6 sekermi ayy seker iciyorsun sen resmen cok kotu
2 bardakta 12 sekermi yandi sercan

ama ınce bellı bardaga degıl
normal ınsanlar 2 seker kullanabılırler ama benı ancak 6 kesıyor
tamam bebegım zıpı nasıl acıcagımıda ogret ama bana :kedi:

sercan 600 litreyle uğraşırken 12 şekeri görmez heralde ezgim dimi :roflol: :roflol:

ne yazıkki dosya boyutu fazla didi göndermedi , yarın iş yerinden denicem ezgikuşum ya... buranın interneti çok tırt olmiyi olmiyiiiiiiiiii :çok üzgünüm:

Xzgim tam turkce ne yazildigini bilmiyorum ama iki kere tiklayinca orda Cikan dosyayi masa ustune al
Veya sag tusa bastiginda 3. Veya 4.sikta buraya ac gibi bisey demesi gerek onu yapiyorsun

ona cok kızdım ama oyle bısekılde anlattıkı kendımı kotu hıssettım
sankı ben hıc bıseyden memnun olmayan gozu yukseklerde bırıymısım gıbı
onume konulan 2 secenek vardı ıkısının arasında karar vermeye calısıyordum sonucta
kendı basıma baska bısey secmemıstım
bugun gıdıp beyazesyaları almıs zemuszemus
olur tabı bebegım opuyorumnanaktan

geldimm geldim.
selimin papileri okul icinmi selay?
cok ciciler..

bende efeye bayram icin ayakkabi aldim.. pa$aya normal ayakkabilar olmuyor. illa adidas ve ya nike giyimesi lazim.. anca onlarin burunlari oluyor. genis ve dombik ayaklari var maymunun..
baticaz ama bu gididsle :))

barbim öperim topram, kocenmi foto? bekleyem mi?

ay annemde fincanda cay icince 5 tane seker atiyo yhaa.. kadin 58 kilo..
ben 5 sekerli icsem kac kilo olurum bilmiyorum :)
cay icsem yarayacak.. düsünemiyorum bileee-tatlicadiarzu-

Askitom kresde giyinmesi icin bebisim onlar bende nike gordum haftaya alasim var

Olsun kiz onlarin minik ayaklari cok degerli
Efenin ayaklari dombikse oo seliminkiler :roflol:

kalbini ferah tut barbim bisi olmaz :))

selay canim lacivert mi nikelar beyaz mi..
beyaz vardi burnu lacivert, onda aklim kaldi sonra lacivertleri aldim.
havalar bozuyor, beyaz cabuk kirlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…