Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

askıtom olsun yakısır pasaya
napıyım seker ıhtıyacımı ordan karsılıyorum bende okadarını cok gormeyın bana
ya selayhusum dun buzdolabından konu acıldıda 2 secenek vardı bıtanesı 3 kapılı ustten 2 kapısı var
buzluguda altta bır kapısı var
bıtanesıde 4 kapılı bende dedım kı 3 kapılısının ust kısmı cok genıs ama buzlugu guzel degıl
dıgerınınde buzlugu cok guzel sercan 4 kapılı olanı cok begendı onu al dıyordu bende karar vermeye calısıyordum buzlukla beraber 700 lıtre buzdolabının hacmı dalga gecıyordu benımle yetmıyor 700 lıtre dıye bende kızdım ona

ben buzdolabi oldugunu anladimda.. ya deilse diye bilmislik taslamak istemedim:)))
hangisi icine siniyorsa onu al cnm.. bakma kimsenin lafina.

benim yatak odami babamlar aldi. yatagimi alirken bin tane laf isittim babamdan :)) ne o öle sünnet yatagi gibi dedi :)) almam ben bunu fln dedi. ama israr ettim..
halen yatagimi cokk seviyorum, hepsini degistirmeye raziyim mobilyalarimin ama yatagimi degismem :)

oyy benım pıtırcık ayaklım bacaklarda tombık tombıkk
barbım guzel kuzum benım
bende suratım cok asık cıksaymısım

bılıyorum canım onuda ben sectım
bıde cok onemlı beyaz esyalar sonucta dandık bısey almıyosunkı bıkac sene sonra begenmedım degıstıreyım dıyesın ben bu buzdolabını ınan gıttıgı yere kadar kullanıcam kı en az 10 yıl gıder ama sercan kotu nıyetlı soylemesede takılsada bana kızdım ıste yınede kaydirigubbakcemile3

ay ayacıklara bak bostan patlıcanı gibiii maaşallah yerim yaa...
resim gördüm sanki bizim çotanakların maaşallah yaa nazar değecek silin...
xzgim dolabıınız hayırlı olsun canmmm
aşkitoooo çok merak ettim kız yatağını baban sünnet yatağı demiş ya :)))
selayım cıx öyle olmuyor işte ne yazık ki benimkinin sesini 1 gün duymasam afakanlar basıy beniii neydik ne olduk yawwwwwwwwwwww....

anam barbiden emir gelmiş geldim komutanım 236 tuti burdaaaaaaaaaaaaaaaaa tabur-bölük-takım emrinize hazırdır komutanum.......

zannımca bu 600 litre buzdolabı hacmi olmalı
xzgim 6 şeker naynn 6 şeker bizde var zero şekerlmaz:
selayım selimimin akkabıları hayırlı olsun okulada gidermişzemuszemus
kelebeğim bgn gidemedik festivale kocik çok yorgunmuş
aşkitom banada su yarıyo
tutim çok telaşlanma ulaşırsın enişteme
barbim avatarını beğenmedim yaaaaa
handecim kpss belası bakalım nasıl çözümlencek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…