Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayy ben meyvelere bayılırım,meyveyle besleniyorum zaten o yüzden kilolarca yiyebilirim:)
geçmiş olsn askım buarada dikkat et kendinee.
o yazıyı ben yazdım kuzucum sercan her zaman nete giremiyor ki ben yazdıklarımın başında sercan diye etiketliyorum o yüzden onun adıda çıkıyor,ilk başta benim adım olanlar benim yazdıklarım.en son cumartesi günü girdi bana bunları yazmış
Beden bakımından şuan ondan ayrıyım ama, bedensiz ve cansız ikimiz de bir nûruz. Ey arayan kişi! ıster onu gör, ister beni. Ben O’yum, O da ben..

yine onun bana yazdıklarından;
bitti denen yerden başlamak,gözlerini açmak yeniden..17 mayıs..az kaldı canım karım HERŞEYıM..

Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun?
Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek.
Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun?
''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.
Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne bi...liyor musun?
Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek. Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek...
Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun?
Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak. Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak.

seni herşeyden çok,tarifi olmayan bi sevgiyle seviyorum Ezgim,HERŞEYıM...

Ağaçların gölgelediği,gökyüzünün kucakladığı,meleklerin önünde eğildiği,zamanın durduramadığı,ölümün bile öldüremediği sonsuzluk yolcusudur bizim aşkımız..

Son düzenleme:
ayy dur son bi kaç tane daha yazayım,napim şuan onları okuyup,mutlu olabiliyorum.

Şu günlerde en iyi anladığım sey su ki sen olduğun için hayat var,yaşamak var..sen varsan benim bi anlamım var..öylesine özledim ki seni..öylesine seviyorum ki..
anladım ki zaman sen olduğun için geçiyormuş..sensiz zaman kavramının kayboldğunu gördüm..kaybolduğumu gördüm..nefes almanın bile bi anlamı olmadığını gördüm.....
ezgim en çok seni sonsuz bi sevgiyle sevdiğimi gördüm..güzel bebeğim herşeyim seninle tanışmak hayatımın en doğru kararıymış onu gördüm..birini gerçekten özlemek ne demkmiş onu gördüm..

sabret bebeğim,herşeyim..Allah`tan başka kimsenin seni benden ayıramicagı gunler yakında sabret..sen sabret ki ben dayanabiliyim sensizliğe..bu dünyada beni seni özleminden baska hiç bişe yoramaz..hiçbişe sen yanımdaysan kötü olamaz..yeterki sen iyi ol mutlu ol ve hep benim ol..ömrümü,geleceğimi,aldığım nefesi önüne se...rdim..sensin benm için yaşamak..sensin herşeyi bi gülüşüyle güzelleştiren..sensin canıma can katan..
Tanrının bana verdiği en büyük nimet gözlerine defalarca bakabilmek..
seni canımdan,herşeyden çok seviyorum..herşey SENSıN...

ayyy bana bisi oliii ..
aglamak istiyorum aglamak ne asklar var yaa
xzgim hayran kaldim vallahi

baribicim cook gecmis olsun canim ye meyveleri tekk tekk cabucak atlat

yavrum yok cnm kızmadım kızarmıyım hiç haklısın ben hatalıydım selayhusumlada konuştuk siz yokken msn de ben haksızım yani reglden dolayı daldım bende bir güzel ona bu arada maaşallah enişteyle facelerde duwardan duwara yazışıonuzmu bakayım allah bozmasın cnm...iyiki varsınız...

anacım iki dakka yanlız koydukk hemen didişmişsiniz
adanalıya bak heleyok kiloymuş yok öksürükmüş yok bilmem ne
dövecem ben onu tutimm

sende hastaymışsın tatlım çok geçmiş olsun bol bol meyve ye dicem enişte ilacını kapmış getirmiş helal olsun...napim anam hassan anıma denk geldi 01 adanadan girdim 81 düzce'den çıktım hahaha

yok yoook bu sefer tutim dayaklik sempatiksalakcinni

ebet kuzum sen haklısın ben dayaklığımmmmmm ne diyorsan o güzeller güzeli anne

sende hastaymışsın tatlım çok geçmiş olsun bol bol meyve ye dicem enişte ilacını kapmış getirmiş helal olsun...napim anam hassan anıma denk geldi 01 adanadan girdim 81 düzce'den çıktım hahaha

neyse çekiversin accık nazını sitemini
kız kısmısı kaprisli olur:)))

tşk ederim tutim, valla sağolsun özcanım portakalından tut narına kadar kapmış getirmiş
nöbetçi eczanedende ilaç aramış
dayandı kapıya bunlar biticek diye söz verdirdi
zar zor yiyorumm

tuti bugun selim o gördügün tunik vardi pantalon yoktu :) buldugu yeri sap sap öpüyor sipa

ewet yaşasın kaprisbayanssulusmile
ohhh narmı bayılırımmmmmm aiyet bal şeker olsun cnm...ye hepsini bol bol ıhlamur iç rapor alsaydın gülüm sağlık ocağına git 1-2 gün dinlen istirahat etmen lazım başka türlü geçmez bu hastalık...:1no2:

tutim bebeğim konuştun mu adanalıyla,aramamazlık etme sakın,benim üzüldüğüm nokta senin üzülmen..sende iyi ki varsınnn
ayy hele o son yazdığım yazı var ya alttakı onu okuyunca bende gözyaslarımı tutamadım,nasıl güzel yazmış eşeğin ağzı güzel laf yapıyor
dün mevlute gittik ya kayınvalidemin tarafı falan konu açıldı dedi sercan ben hiç evlenmicem falan diyordu sonra ezgiden sonra evlılık lafı agzından dusmez oldu,gulmeyen cocuk gulmeye basladı dedı ya ben smdı bu cocugu nasıl sevmıyım,ona yaptıgım fedakarlıkların hepsini isteyerek yaptım ben ilk önce radyo ve tv okudum yazın yonetmenlık yapıyordum,sehırdıslarında otellerın cekımıne gıdıyorduk,hem tatıl hem ıs harıkaydı,istemedi bende tamam dedim anaokul öğretmenliği yapmaya basladım onun dıplomasıda var bende,herseye deger

tuti bugun selim o gördügün tunik vardi pantalon yoktu :) buldugu yeri sap sap öpüyor sipa

hahaha yerim ben onu yaaa maşşallahhhhhhhhhhhh güzel çocuğuma kızlar selim çok tatlı ya hiç bir kız arkadaşımın bebeğini bu kadar sevemedim selim bana çok sıcak geliyor rabbim nazarlardan saklasın bahtını güzel etsin bol paralı geleceği olsun inşallah...

sen yoksa benim yazdıklarımı okumuyormusun guclubacismile
yazdım ya kuzum o gıremıyor nete haftasonları harıc senın gorduklerın benım yazdıklarım dıye

allah nazarlardan korusun aşkımm
eee her erkeği dize getiren bi kadın çıkar mutlaka
sercanınkide sensin balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…