- Konu Sahibi BarbieveKen
-
öncelikle uzun olmuş demene gerek yok kuzum sakın bir daha da deme sayfalarca yaz biz okuruz..kendin de söylemişsin regl dönemi ya daha hassassın,birde seninkisi biraz üstüne gelmiş.ama öksürüyorsun diye sorması kötü değilki kuzum..işte o dönemde olunca bazen gereksiz şeyler yapabiliyoruz,inşallah bana kızmıyorsundur ama çekip gitmene gerek yoktu.ufak şeyler için mutsuz olmayın hep mutlu olmanızı istiyorum
anacım iki dakka yanlız koydukk hemen didişmişsiniz
adanalıya bak heleyok kiloymuş yok öksürükmüş yok bilmem ne
dövecem ben onu tutimm
yok yoook bu sefer tutim dayaklik sempatiksalakcinni
sağolun kızlarrr
sizede bulaştırmyım dikkat edin:))
sende hastaymışsın tatlım çok geçmiş olsun bol bol meyve ye dicem enişte ilacını kapmış getirmiş helal olsun...napim anam hassan anıma denk geldi 01 adanadan girdim 81 düzce'den çıktım hahaha
benden sana geçti galiba
hepşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaahsenağlama
neyse çekiversin accık nazını sitemini
kız kısmısı kaprisli olur:)))
tşk ederim tutim, valla sağolsun özcanım portakalından tut narına kadar kapmış getirmiş
nöbetçi eczanedende ilaç aramış
dayandı kapıya bunlar biticek diye söz verdirdi
zar zor yiyorumm
tuti bugun selim o gördügün tunik vardi pantalon yoktu :) buldugu yeri sap sap öpüyor sipa
ayy ben meyvelere bayılırım,meyveyle besleniyorum zaten o yüzden kilolarca yiyebilirim:)
geçmiş olsn askım buarada dikkat et kendinee.
o yazıyı ben yazdım kuzucum sercan her zaman nete giremiyor ki ben yazdıklarımın başında sercan diye etiketliyorum o yüzden onun adıda çıkıyor,ilk başta benim adım olanlar benim yazdıklarım.en son cumartesi günü girdi bana bunları yazmış
Beden bakımından şuan ondan ayrıyım ama, bedensiz ve cansız ikimiz de bir nûruz. Ey arayan kişi! İster onu gör, ister beni. Ben O’yum, O da ben..
tutim bebeğim konuştun mu adanalıyla,aramamazlık etme sakın,benim üzüldüğüm nokta senin üzülmen..sende iyi ki varsınnn
ayy hele o son yazdığım yazı var ya alttakı onu okuyunca bende gözyaslarımı tutamadım,nasıl güzel yazmış eşeğin ağzı güzel laf yapıyor
dün mevlute gittik ya kayınvalidemin tarafı falan konu açıldı dedi sercan ben hiç evlenmicem falan diyordu sonra ezgiden sonra evlılık lafı agzından dusmez oldu,gulmeyen cocuk gulmeye basladı dedı ya ben smdı bu cocugu nasıl sevmıyım,ona yaptıgım fedakarlıkların hepsini isteyerek yaptım ben ilk önce radyo ve tv okudum yazın yonetmenlık yapıyordum,sehırdıslarında otellerın cekımıne gıdıyorduk,hem tatıl hem ıs harıkaydı,istemedi bende tamam dedim anaokul öğretmenliği yapmaya basladım onun dıplomasıda var bende,herseye deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?