- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.941
yalnız olsam ben de izleyemem selayhusum benim de çocukluktan kalma arızalarım var ışıksız yatamam mesela, benim izlediklerim öyle korkunçlu değil zaten katilli cinayetligeceleri yalniz yatmadigin icin korku filmi izlemende sakinca yok canim izleyebilirsin ben cogu geceyi yalniz gecirdigim icin ürpertiler oluyor ara ara hamilelikten kalma bana miras o yüzden artik eskisi gibi izliyemiyorum eskiden nede severdim zevk alamiyorum diye karanlikta izlerdim birde
11 de uyandım ben yine canım ama daha erken yattım bu sefer aldım uykumu, evi topladım yemeğimi yaptım ohoo uyurmuyum bu saate kadarkizlar ben disari cikiyorum, bezimiz mezimiz bitiyor stoklamamiz lazim ee malum yastik olarakta kullaniyoruz bazen
öptüm hepinizi
barbiim kihkih kih
uyuyan güzellerim xzgim , tutim, handem ee kalkin daa yeter artik
hayırlı olsun bebegım yaptıgın resımlerı bızımle paylas ama olurmutünaydım çiçekleriim bugün resim yapmaya başlıyorum, geçen sene büyük bi resim satıp yıllık gazımızı almıştık bu sene de öyle bişey yapalım dedik inşallah satabilirim :Saruboceq:
off benim bilgisayarın da monütörü kafayı yedi bağlantı yerinden kırılmıştı yaptırdık ama görüntü gidip geliyo sürekli yandan vurup vurup düzeltiyorumklava:
bu topiğe bi laptop firmasını sponsor alsak ya hepimize birer laptop verseler kaydirigubbakcemile3
yalnız olsam ben de izleyemem selayhusum benim de çocukluktan kalma arızalarım var ışıksız yatamam mesela, benim izlediklerim öyle korkunçlu değil zaten katilli cinayetli
11 de uyandım ben yine canım ama daha erken yattım bu sefer aldım uykumu, evi topladım yemeğimi yaptım ohoo uyurmuyum bu saate kadar
ya bu haberi duymuştum daha önceden ölmüş mü çocuk off çok acı ya allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin sercanın mı arkadaşıymış
handecim edit tusu gitmis nereye gittiyse ama okuyucular gösteriyor
bisey gidip bisey geliyor herseyin ayni anda oldugu nadir oluyor zaten
xzgim dert etme bebegim cikarlar gec olsun güc olmasin demis atalarimiz sen herseyini ayarla birazcik idare edersin ama birazcikta baskiyi yapin canim..
okadar alıntı yaptım hepsı sılındı
cok sınırlendım ya
huseyın cana uzulmıcek gıbı degılkı..
annesı benı uyutun ayakta olmak ıstemıyorum dıyormus
cok yazık karavan tutmuslardı hastanedenın bahcesınde yasıyorlardı mafoldumben
buarada selayhusum bu gıdısle ewımın olucagı mechul bu gıdısle kıracılarla beraber yasıcaz :umursamaz:
kelebegım mutlu olmana cok sewındım gelısen olaylar ne bebegım merak ettım hayırlısı
tamam canım bitirince ilk iişim buraya koymak olcakhayırlı olsun bebegım yaptıgın resımlerı bızımle paylas ama olurmu
benımde elım cok yatkın resıme aslında
kucukken falan ressam olsana derlerdı bana
sercanların aıle dostuymus handem abısıyle arkadasmıs kucuklugunu falanda bılıyormus
hatta annem suan huseyıncanın kuranındaymıs
bebek kasım ayını sayma zaten 13unde ekımın sonuna kadar say
kıracı eylulun sonunda cıkarım demıs
sadece 1 ay kalıyor o bır aydada bır ton tadılat ısı var
avatarımdaki resim benim kelebekcim geçen sene sattığımız da venedik resmiydi selayhus a söylemiştim onu koyayım bak burayabende hayatta ızleyemem selaycım korku fılmı hanturks su tablolarının fotoları varmı sekerrbilmiyorumkismile
ask ve maceraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?