Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

xzgim bakkkk sercanın tanıdığı çocuk gazeteye çıkmış, Allah rahmet eylesin :çok üzgünüm:

Kuzenini kurtardı, kendi öldü
Sarıyer'de 13 yaşındaki kuzenini kurtarmak için girdiği havuzda elektrik akımına kapılan ve 33 gündür hastanede yaşam savaşını kaybeden Hüseyin Can Menekşe, gözyaşları içinde toprağa verildi

03 Eylül 2010 - 08:42 Yazı Boyutu:
Maslak Acıbadem Hastanesi Morgu'ndan alınan Hüseyin Can Menekşe'nin cenazesi nöbetçi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Burada yakınları tarafından alınan Hüseyin Can Menekşe'nin cenazesi, Sarıyer Rumeli Feneri'nde bulunan Yeni Camii'ne getirildi. Cenaze törenine baba Ferhan, anne Leyla, ağabey Erdoğan Menekşe, abla Tuğba Kul okul arkadaşları ile yakınları katıldı.

AİLESİ PERİŞAN OLDU

Cenaze namazı öncesi musalla taşına konulan Hüseyin Can Menekşe'nin tabutu yanına ağabeyi Erdoğan Menekşe'nin yaptırdığı 'Abisinin kralı' yazılı bir çelenk konuldu.

Kardeşlerinin acısını hala üzerinden atamadıkları gözlenen ağabey Erdoğan ile abla Tuğba Kul namaz öncesi saatlerce tabutun başından ayrılmadı.İğne ile ayakta durabilen anne Leyla Menekşe ise namaza az bir vakit kala tabut başına gelerek oğlunu son yolculuğuna uğurladı.

Hüseyin Can Menekşe, Yeni Cami'de ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Rumelifeneri Aile Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

KUZENİNİ KURTARMAK İSTEMİŞTİ

İstanbul 'daki Haliç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 2'nci sınıfında okuyan Hüseyin Can Menekşe (20), annesi, halası ve kuzeniyle birlikte, 30 Temmuz günü Tarabya Tunç Sitesi'nde oturan ablası Tuğba Kul'u ziyarete gitti.

Tüm aile, sitenin ortak havuzunun kenarında toplanırken, Menekşe'nin 13 yaşındaki kuzeni Hüma, suya girdi. Minik kız havuza atlar atlamaz çığlık atıp çırpınmaya başladı.

Hüma'nın elektrik akımına kapıldığını anlamayan üniversiteli kuzeni Hüseyin Can Menekşe de suya atladı. Ancak Menekşe'de suya atlar atlamaz çırpınmaya başlamıştı.

Çığlıklar atarak olayı anlamaya çalışan ablası Tuğba Kul'da Hüma'yı ve kardeşini kurtarabilmek için havuza daldı. Elektrik akımı bulunan havuzda çarpılan küçük kız ve annesi Tuğba havuzdan çıkmayı başarırken, Hüma'yı kurtarmak için suya atlayan kuzeni Hüseyin Can Menekşe havuzdan çıkamadı.

Olaya tanık olan site sakinleri, görevlilere, havuza elektrik veren şalterleri indirtti ancak artık çok geçti. Uzun süre elektrik akımına maruz kalan Menekşe, havuzun dibine doğru çökmüştü.

Çağrılan ambulans gecikince abla Kul ile eşi, Menekşe'yi kendi araçlarıyla hastaneye götürmeye karar verdi. Menekşe, yolda karşılaşılan ambulansa alındı. Yoğun bakıma alınan Menekşe hastanede 33 gündür sürdürdüğü yaşam savaşını bugün kaybetti.

Dilhun GENÇDAL/İSTANBUL (DHA)

aa bende bunu haberlerde izlemistim cok zor cok kötü bir ölüm yaa ,allahim mekanini cennet etsin.. ailesi icinde ne kadar zordur yaa

kizlar ben disari cikiyorum, bezimiz mezimiz bitiyor stoklamamiz lazim ee malum yastik olarakta kullaniyoruz bazen

öptüm hepinizi

barbiim kihkih kih

uyuyan güzellerim xzgim , tutim, handem ee kalkin daa yeter artik

okadar alıntı yaptım hepsı sılındı
cok sınırlendım ya
huseyın cana uzulmıcek gıbı degılkı..
annesı benı uyutun ayakta olmak ıstemıyorum dıyormus
cok yazık karavan tutmuslardı hastanedenın bahcesınde yasıyorlardı mafoldumben
buarada selayhusum bu gıdısle ewımın olucagı mechul bu gıdısle kıracılarla beraber yasıcaz :umursamaz:
kelebegım mutlu olmana cok sewındım gelısen olaylar ne bebegım merak ettım hayırlısı

tünaydım çiçekleriim bugün resim yapmaya başlıyorum, geçen sene büyük bi resim satıp yıllık gazımızı almıştık bu sene de öyle bişey yapalım dedik inşallah satabilirim :Saruboceq:

off benim bilgisayarın da monütörü kafayı yedi bağlantı yerinden kırılmıştı yaptırdık ama görüntü gidip geliyo sürekli yandan vurup vurup düzeltiyorum klava:
bu topiğe bi laptop firmasını sponsor alsak ya hepimize birer laptop verseler kaydirigubbakcemile3

yalnız olsam ben de izleyemem selayhusum benim de çocukluktan kalma arızalarım var ışıksız yatamam mesela, benim izlediklerim öyle korkunçlu değil zaten katilli cinayetli
kizlar ben disari cikiyorum, bezimiz mezimiz bitiyor stoklamamiz lazim ee malum yastik olarakta kullaniyoruz bazen
öptüm hepinizi

barbiim kihkih kih

uyuyan güzellerim xzgim , tutim, handem ee kalkin daa yeter artik
11 de uyandım ben yine canım ama daha erken yattım bu sefer aldım uykumu, evi topladım yemeğimi yaptım ohoo uyurmuyum bu saate kadar

ya bu haberi duymuştum daha önceden ölmüş mü çocuk off çok acı ya allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin sercanın mı arkadaşıymış

ya edite nolmuş yazılarımızı düzeltemicez mi biz
misafirler de geri gelmiş görünüyo artık

ezgim çıkar kiracılar daha çok var düğününe şimdiden sıkma canını sen kuşum ya

handecim edit tusu gitmis nereye gittiyse ama okuyucular gösteriyor
bisey gidip bisey geliyor herseyin ayni anda oldugu nadir oluyor zaten

xzgim dert etme bebegim cikarlar gec olsun güc olmasin demis atalarimiz sen herseyini ayarla birazcik idare edersin ama birazcikta baskiyi yapin canim..

hayırlı olsun bebegım yaptıgın resımlerı bızımle paylas ama olurmu
benımde elım cok yatkın resıme aslında
kucukken falan ressam olsana derlerdı bana
sercanların aıle dostuymus handem abısıyle arkadasmıs kucuklugunu falanda bılıyormus
hatta annem suan huseyıncanın kuranındaymıs
bebek kasım ayını sayma zaten 13unde ekımın sonuna kadar say
kıracı eylulun sonunda cıkarım demıs
sadece 1 ay kalıyor o bır aydada bır ton tadılat ısı var

ama askım bız gecı bırazcık daha gectık :kedi:

ezgıcım sana derım bı ara sekerrr:lepi:
ayrıca dert etme dugune var daha dert etmeopuyorumnanaktan
bende hayatta ızleyemem selaycım korku fılmı hanturks su tablolarının fotoları varmı sekerrbilmiyorumkismile
ask ve maceraa

tamam canım bitirince ilk iişim buraya koymak olcak
aa çok sevindim yapıyo musun resim peki hobi olarak devam etseydin bırakmasaydın
allah sabırlar versin canım yaa annesine ne zordur allah kimseye göstermesin evlat acısı
eylül sonu geç olmuş hakkaten ama tadilat bir ayda içinde tamamlanırsa yerleşme işi kolay onu o kadar dert etme herşeyin hazır olcak nasılsa bozma moralini canım iyi düşün hep ki iyi gitsin işler
bende hayatta ızleyemem selaycım korku fılmı hanturks su tablolarının fotoları varmı sekerrbilmiyorumkismile
ask ve maceraa
avatarımdaki resim benim kelebekcim geçen sene sattığımız da venedik resmiydi selayhus a söylemiştim onu koyayım bak buraya

handecim resimlerini çok merak ediyorum, demek satıyorsunda guclubacismile
kelebek amerikayamı gidiyosunuz yoksa dermişim ve tüm sırrını açığa vururmuşum

ezgimm içim dağlandı resmen kız :gitme::teytey: :teytey:

bu arada telefonum çaldı bi baktım burcunun türkiyedeki vodafone numarasından aranıyorum bi açtımm burcu.. tr ye gelmiş .. haftaya gelcek sanıodummm süprüzzz olduu, bu akşam ona uçuorumm LİLİLİLİ

AYYY edit tuşu nerde halay çeken smillerim yanlış yere gitti... :mymeka: ulan barbi bi çuval incirin içine mıçtınnn :teselli: ezgimm sakın orayı kaale alma, hata oldu :kedi: eyvahedigeldismile

evet barbim satıyorum ordan para kazanıyoruz bari iyi geliyo
ya edit tuşu yok olmuş bişey geliyo bişey gidiyo toparlayamadılar bi türlü

off eklicem ama hızlıresimde dosya boyutu fazla geldi başka biyerden yaptım ama inşallah olmuştur editte yok olmamışsa nasıl düzelticem bilmem

heykeşleye meyeba...
anca girebildim nete sabah evdeki eksikleri almaya çıktım birde çekilişte bana çıkan arkadaşa hediyesinin bir kısmını aldım yarın dewam edicem inşallah...

bu arada o ölen çocuk allah rahmet eylesin bjk'liydi kapalı tribünde görürdüm arada onu şok oldum daha önce haberini bjk fan sayfasında görmüştüm yazık oldu gencecik kardeşimiz mekanı cennet olsun...

benim bugün aşırı başım ağrıyor benimki 30 saattir sesini duymadım..askeriyeyi arıyorum bulamıyorlar dedim revirde falanmı revirdeki hastaların listesine baktı ııh hayır yok dedi e nerde o zaman bu dedim asker çocuğa belki komutan görev vermiştir dedi bende komutan dibinden ayrılmıyormuş zaten dedim o zaman kanka olup takılıyorlardır dedi =))))

Handem bende sana selimin resmini kaca yaparsin diye soracaktim boyle bisey ne kadar degisik olurdu

Kelebek canim bende merak ettin seni mutlu eden seyi canim

Barbi yani sana ne desem bilmiyorum
Bundan sonra cektigin halaylara dikkat et bebegim

Xzgim canimin ici herseyin guzel olacak kendi e inde ve birde sariyerde olacsksin balkonundan denize bakacaksib cancanim varsin gecinden olsun dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…