Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Selayım geçmiş oşsun tatlım, umarım bağırsaklarınla uğraşmana gerek kalmadan rahatsızlığın geçer , ezgimm bayram bugün kızım bayramda yatıp napıcammmmm , ohh ne güzel tekirdağ sizi bekliyor umarım harika geçer olumunekankayizsmile gecekuşu saol canım sanada iyi bayramlarr olumunekankayizsmile

konteskom bi relax ol, mmm hadi bi derin nefes çekkkkk bakim içine hihoyyyt bayramda tatsızllığa gerek yok bayramdan sonra ciddi ciddi al karşına konuş litfen , çocuk değilsiniz sonuçta iki medeni insan gibi konuşursunuz kuzu :teselli:

evet gördüm selayhus onun için geldim zaten :1hug:teşekkürler

az önce bi göz makyajı denemesi babtım ve göz makyajı topiğine ekledim, kızlarrr beğendilerrr sevindirik oldummmmm opuyorumnanaktan şimdi bide makyaja sararım görün beni hahahaha :roflol:

az önce bi göz makyajı denemesi babtım ve göz makyajı topiğine ekledim, kızlarrr beğendilerrr sevindirik oldummmmm opuyorumnanaktan şimdi bide makyaja sararım görün beni hahahaha :roflol:

Allah seni ne etmesin ama yavrumm benim nasıl da sevindi maşallah maşallah:dance:
gayet güzel olmuşşş barbienin gözleri de çok güzelll
(çaktırma ben de reklamını yapimm:)

kankalarıma yetiştirmesem çatlardım kuşşş :roflol: sevinçten bi hışım buraya yazdım .. ..:roflol:
ayyy çok tenk yu canım, bende senin makkja bakcaktım hemen bakıorummm

ayyy nerde bu milletttttttttttttttttt klava: selayy annesinde olabiler, tutiş şilede olabiler, kontess gecelere akmak için hazırlanıo olabilerr şakkıdı
aşkito yaptığım iltifata, şeffaf odada sorduğum sorulara falan cvp virmediğine göre kkda değil, zira heran heryerden karabatak gibi çıkıyor burda olunca delikafadulden
ayburum başakşehirden misafirleri gelcek, teyzeler halalar onda olucak yimek hazırlayıp doyuracaktı akrabalarını gece belki uğrar :sm_confused: ( heee hediye çekilişinde bana aybuşum çıkmıştı, hediyelerimi çok sefmiş sırnaşık şey dayanamadım süledim sırnaşık şey)
hande , günaydın ve kelebekk aile saadetindeler kesin :sm_confused:
bir hayhay vardı bi aralar sahi o nerde acaba :uhm:

kız barbiş burası çok soğuk anacım ewden çıkılmıyor ben sıcaktır diye ince şeyler aldım ama buz buzzz...
yarın istanbula dönüyorum allah izin verirse pek dönesim yok brası bana huzur veriyor yaaaa ama gelmem lazım ...

bu arada şafak:129 =) mehtap:14 bitiyorrrrrrrrrrrrr

Selam bebekler ....
Gecekusu sanada iyi bayramlar cnm

Ulan barbi iyiki bilmiyormusun goz makyajini bide bilsen noolcak ortAya mona lisa cikartirdin heralde ... Ogle sonu gezmeye ciktik ailecek alisveris yerlerini dolandik hepimize biseylrr aldik
Tutisim hosgeldin guzelim

Iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim .:: insallah cabuk gecer selimde biraz grip olmus dun bayram gezmelerinde gir cik hemen etkilendi yavrusum ... Aslinda bir yere gitmedik ama annemlerde cok oynadi terledi sanirsam allahtan atesi yok ama burni tikaniyor biraz

Barbim bugun ne giydinde nasil elestirmisin herbikesleriresim koyamadim dermisim

tutişim havadan belli soğuk olucağı, burda bile rüzgar efill efilll, orası karadenize yakın hey gidiii karadenizzzz kaydirigubbakcemile3 tımam iigeceler tatlım , şafaklar azalıyooo selayım nirlerdesin kuşum gözlerim yollarda kaldı, sonra buldum gelin size bi makkaj yapim dedim hahaha kızaam o kadar uğraştım bişeyler çıkartmak için ortaya siz yinemi hastalandınız be yaaa osoruktan nem kapıonuz ana oğul sülemesi ayıp.. el kadar bebey bakamıon hasta ettin yavrumu kıyamam ona klava: neler aldınız bakemmm ?? eleştircem tabi nan bayram böğün öle her eline geçen giyilmez, giyen olursada karışlarım beğenmediğim yerleri napamm

heee bakamiyorum ne cocuga ne kendime cok bilmis gelelimde nufusuna al sen bizi sen bak

allam ilerde cocugun oldugunda senin kafani yiyecegim o yavrucak hastaladiginda , ahh selayim ah ne kadarda hakliymisin diyeceksin..
selime sapka, corap pantalon swtsört, merdivenli tuvalet bir adet güccük araba aldik, kendime kazakmi yelekmi ceketmi tam karar veremedigim bisi enistene bir kazak aldik...

tutisim erkendi daha yatmasaydin balim

burda olsanız bana kalmaz çocuk esirgeme alırdı o veledi elinden, çocuk hastalanıo habiree bakımsızlıktan ölecek anası kk peşinde yavrum evde düşüyo , mıçıo, domatisini bilem kendi alıo dolaptan yavrum acından ölmesin die napsınn :gitme: anası kendine bakmaktan acizzz, anca ceket alsın kıyafet alsın :roflol: şaka bi yana eklesene kızamm aldıklarını
sana ve selime alınanları tabe enişteninkini salla :roflol:

dur onlari degilde face e foto ekliyeyim onlarida baska vakit artikin ...

diger yazdiklarina önem bile vermiyorum sen benim nasilsa analigimi biliyorsun sakayida uzatma yolmayim sacini basini sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…