- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
tutim bebeğim konuştun mu adanalıyla,aramamazlık etme sakın,benim üzüldüğüm nokta senin üzülmen..sende iyi ki varsınnn
ayy hele o son yazdığım yazı var ya alttakı onu okuyunca bende gözyaslarımı tutamadım,nasıl güzel yazmış eşeğin ağzı güzel laf yapıyor
dün mevlute gittik ya kayınvalidemin tarafı falan konu açıldı dedi sercan ben hiç evlenmicem falan diyordu sonra ezgiden sonra evlılık lafı agzından dusmez oldu,gulmeyen cocuk gulmeye basladı dedı ya ben smdı bu cocugu nasıl sevmıyım,ona yaptıgım fedakarlıkların hepsini isteyerek yaptım ben ilk önce radyo ve tv okudum yazın yonetmenlık yapıyordum,sehırdıslarında otellerın cekımıne gıdıyorduk,hem tatıl hem ıs harıkaydı,istemedi bende tamam dedim anaokul öğretmenliği yapmaya basladım onun dıplomasıda var bende,herseye deger
canım benim allah huyunu bozmasın eniştenin hep seni sewsin seni saysın hep beraber gülün ömür boyu inşallah...bende siz yokken selayhusumla konusuyorduk bana ara dedı aramadım ama mesaj attım sadece aşkım yazdım 1 dk olmadı hemen cewap yazdı söyle bitanem diye benden bekliyormuş kıyamam ya...evet cnm ortada gerçek sevgi varken herşeye değer onlar için...
allah hepimize uzun ömürler versin selayhusumun ki sıcacık yuvamız olur inşallah...
amin canımıniçi amin,burdan hamilelik topiğine veya akşam ne pişirsem topiğine transfer oluruz diycem ama bu topiği bırakmam,çok seviyorum sizleri buldum burda ohaoldumsmile
ya bende çok bırakır giderim ama şimdi tuti gibi adanay dönecek bi sevgilim olsa
oturur gitmeden bidaa düşünürüm be kardeşim
neden diceksin
çünkü iki gün sonra biliomki barışcam
o halde nie o zmnların tadını çıkarmıyım
boşuna gitmiş oluom:)))
dimi tuti:)
kiz barbi bununki alttan almak degilki :) oglana yagmis gürlemis... eee dogal olarak güneside cikarmasi gerek
tutim sana bu dedim alinma aman diiim
ona değil de ben neye yanarım tutim biliyormusun? şimdi beraber olmak varken,evdesin.
ayy ben çok özledim ya ondan herhalde her olaya görüşme olarak bakıyorum kih kih:)
arada tırnakları göstermek lazım değilmi selaycımm
tutim biraz dozunu kaçırmış ya neyse artıkDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?