Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tuti sagol canim..
xzgim böyle aska can feda ay cok romantik kiskandim hayran kaldim hasedimden catladim

topiğe renk geldi,biz sürekli 4 kişi olduğumuz için kalabalık tuhaf geldi,buyrun hanımlar sizde sohbete gelin:)

canım benim allah huyunu bozmasın eniştenin hep seni sewsin seni saysın hep beraber gülün ömür boyu inşallah...bende siz yokken selayhusumla konusuyorduk bana ara dedı aramadım ama mesaj attım sadece aşkım yazdım 1 dk olmadı hemen cewap yazdı söyle bitanem diye benden bekliyormuş kıyamam ya...evet cnm ortada gerçek sevgi varken herşeye değer onlar için...
allah hepimize uzun ömürler versin selayhusumun ki sıcacık yuvamız olur inşallah...

amin canımıniçi amin,burdan hamilelik topiğine veya akşam ne pişirsem topiğine transfer oluruz diycem ama bu topiği bırakmam,çok seviyorum sizleri buldum burda ohaoldumsmile

açın bapada açınnnn
o kahkaha canavarını bi görelimm
şu avatardaki gibi bi gülsün bana
yavrum ya maşşallah ona teyzeleriii

kızlarr nazar ettirces şimdi he kocalara:))) yerin kulağı var yane:)))

tuti eferim ağandır o senin severde döverde
alttan al bakim şöylee :roflol:

kiz barbi bununki alttan almak degilki :) oglana yagmis gürlemis... eee dogal olarak güneside cikarmasi gerek

tutim sana bu dedim alinma aman diiim

ona değil de ben neye yanarım tutim biliyormusun? şimdi beraber olmak varken,evdesin.
ayy ben çok özledim ya ondan herhalde her olaya görüşme olarak bakıyorum kih kih:)

amin canımıniçi amin,burdan hamilelik topiğine veya akşam ne pişirsem topiğine transfer oluruz diycem ama bu topiği bırakmam,çok seviyorum sizleri buldum burda ohaoldumsmile

hehehe bende kopamam burdan kız hamılelık topıgıne daha war boswer orayı aksam ne pısırcez topıgınede burda kararlastırırz artıkın...
bızde senı sewıyoruz...

selimi muhakkak görmenız lazım ben nerdeyse laptoptan ıcerı gırmeye calıstım opmek ıcın maasallah yaaaaaaaaa dunyalar güzeli annesı ve selımı görmenız lazım

bende sürekli gidiyordum,mekan hiç farketmez
ofiste,şehirdışında hatta bir kez otobanda gitmeye kalkmıştım indir beni diye:)) sonra o huyumdan vazgeçtim çok şükür

ya bende çok bırakır giderim ama şimdi tuti gibi adanay dönecek bi sevgilim olsa
oturur gitmeden bidaa düşünürüm be kardeşim
neden diceksin
çünkü iki gün sonra biliomki barışcam
o halde nie o zmnların tadını çıkarmıyım
boşuna gitmiş oluom:)))

dimi tuti:)

buarada dün öğrendim ki bizim oturucağımız evde kiracılar var ve ramazandan sonra çıkıcaklarmış.biz eylülün 25 diye düşündük ve konuştuk sercan'la,durum böyleyken imkanı yok yetişmez mutfak banyo yapılcak boyancak daha vs..nasıl olucak bilmiyoruz,artık sercan gelince başka bir gün belirleyip,öyle tarih alıcaz..

aynen bunu demek istemiştim olumunekankayizsmile

hiç bilmiyorum şuanda,sinirim bozuldu ona,ben kış düğünü istemiyorum ki gerçi düğünde yapmıcam da olsun bunun balayısı var,soğuk havası var,zaten nişanımda ekimin son haftasıydı yine kışa doğruydu hiç sevmiyorum aklıma ters düşen şeyleri yaşamayı..

kiz barbi bununki alttan almak degilki :) oglana yagmis gürlemis... eee dogal olarak güneside cikarmasi gerek

tutim sana bu dedim alinma aman diiim

asla alınmam tatlım doğruları söylüyorsun...hahah yağdım gürledim herife...millet bize bakıoo

ona değil de ben neye yanarım tutim biliyormusun? şimdi beraber olmak varken,evdesin.
ayy ben çok özledim ya ondan herhalde her olaya görüşme olarak bakıyorum kih kih:)

kuzum sen nedıyon denızın ortasında bıran gerı dönmek ıstedım teknede aynı sey banada oluyor ama kıncı tuti bu döner mi

arada tırnakları göstermek lazım değilmi selaycımm
tutim biraz dozunu kaçırmış ya neyse artıkDDD

fazlasıyla kacırdım bana dıyokı sımdı ben senden bugunku olaydan dolayı artık senııyıcene kaybetmekten korkuyorum ne olur kawga etmeyelım dedı sempatiksalakcinni düşünmem gerenk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…