Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ezgim dur hemen üzülme
kiracıları erken çıkartmaya çalışın sizde olmuyormu
antalya hep sıcak be aşkım o vakitlerde oralara gidersiniz
olmadı kıbrıs yaparsınız

evet evet tatliya baglandi rahatladik :)

efet cnm sayenizde opuyorumnanaktan

kendide diyo zati ben kinciyim diye
ben olsam bidaha görüşemiceğimizi düşündüğüm için bırakıp gitmezdim:)
yufka yürek barbie

ben knciyimdir aşırı hemide abowwwwwwwwwwww

bende sürekli gidiyordum,mekan hiç farketmez
ofiste,şehirdışında hatta bir kez otobanda gitmeye kalkmıştım indir beni diye:)) sonra o huyumdan vazgeçtim çok şükür

aynı ben ınsallah bende duzelırım yoksa oturcam bı gun aşşaya herıf dıcek senlemı ugrascam hahaa

dii barbim doğrusun balımmm...

hakkınızda hayırlısı olsun cnm dilerim herşey istediğin gibi olur enişte gelince konuşur anlaşırsınız...

bende kıbrıs düşünüyorum ama ben planladığım şeylerin olmamasına üzülüyorum,bilmiyorum Sercan buna kesin bir çare bulur gibime geliyor:)

:roflol: :roflol:koyun kapıya kiracıları ramazanda gitsin

delikafaduldendelikafadulden
hakket zxgim ya kiracılara şimdiden söleyin bence evleneceğiz ev bakın kendinize diye nazik bir şekilde kusura bakmasınlar bir zahmet çıksınlar evden ay ben ev sahibi olsam düşünemiyorum kendimi çok acımasızmı olurum ne kira günü kapıya dayanırmışım :delikafadulden

verdin verdin vermedin çıkın evimdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn-tatlicadiarzu-saçımda bigudilerle hahaha

hahahah koptum barbim yazdıklarına,etmeyin eylemeyin o kadar insafsız olmayın:)
sarıyerde oturucam kuzum tutim,balayıda kıbrıs daha agırlıklı,kumarhanelerde var orda ben poker,kumar düşkünü donuma kadar verip,5parasız dönmem inşallah

ölürümde sercanımı kimselere vermem
ben şanslıyım kızım,paraları çuvallara doldurup gelirim
ararım sizleri haydin kızlar alışverişe ayy hayali bile güzel,giysi alışverişini özledim:))

acimasiz ev sahipleri :)))
xzgim üzülme bir care bulursunuz yaa olmadi yurt disi yaparsiniz... maldivler her daim sicak :))

ahahahahah tutim ya:)

bende kirayı bir gün geçirdilermi onlar işteyken içeri girer eşyaları kapıya korummm:)))))))))))

heh buda benden yaşasın kötülük...

ooo sarıyerde teyzem oturuyobalım benim oralar çok güzel sewrim sarıyeri sarıyer böreeeeeeeğ yemeye geliriz artık oralara heheheh
kumarmıııı daha neler kız alleh seniii ...benimki kıbrısta okumuş üniversiteyi babasının okul için yolladığı harçlıkla ufak çaplı kumar oynarmış pehhh
lmaz:

xzgim yalniz gercekten bu face de poker oynamaya benzemez essah alirlar donunu neyim ))

yaw yarın asit yağacakmış bu yanardağın yüzünden o taraftaki bulut neyim yarın istanbula istikamet edecekmiş eeeeee ben sevgilimle buluşamayacakmıyım şimdi bu bulutun çokmu büyük zararı var asitse asit yav koladada asit var asitleniriz geliriz ne olcekki bizim türk milletide çok abartıyor heee ufo gören masum köylüler gibi one bu ne abowwwwwwww asit yağiyyyyy bey koşş koş adam hane nerde hanım dur konuya komşuya haber salalım asit yağiy hasan bey asit yağiy ali bey

kızlar ben bu yaz teknosa'dan sercana ev sinema sistemi almıştım,orda dediler ki kart çıkartalım daha ucuza gelir diye,çıkarttırdım bende.çekiliş varmış hiç haberim yok ama bir antalyaya bırde puket adasına.neyse aradan zaman gectı benı aradılar size kargo yolladık geri dönmediniz falan diye bende dedim bana kargo falan gelmedı,megersem PUKET ADALARINa tatil kazanmışım,hemde bir hafta,herşey dahil.ben şoklardayım,ondan öncede başka bir çekilişte antalya rixos otelıne kazanmıstım ona gitmişti annemler,tam benim nişan zamanım olduğu için ne annemler gitti nede bizi gönderdirdiler.ama babam söz verdi ben sizi göndericem diye,inşallah sözünü tutar

barbim cokkkk coook gecmis olsun yat dinlen sen canim yaa yarin ise gidecekmisin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…