- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #9.401
:roflol: ahaha yorum yapsalar ölürler zatiCanlarim ben yatayim artik hepinizi cok opuyorum ..
Esime dun ustumdeki kiyafetler nasil olmus dedim verdigi cevap ben bugun ne giydin topigimiyim :roflol: :roflol:
yaa barbim ben çooook çooook istiyorum ama bizinkisi erken daha diyo birsürü bahane buluy en son bahanesi de aanırsam ben seni hamile hamile başka yere gönderemem mafoldumbene sende doğur kız bi tane bakarız burda büyür sanki bunlar çokmu bakıolar naniknanik sağ olan büyüo işte :roflol:
yok canım değiller 7-8 aydır çıkıolarr :CüvCüv:
Barbim toton hakkinda dusuncelerim birazdan degisecekyanina gelirsem senin o kaynaklarini yolarim yatamadimda ha bire bel alti vuruyor askitom sende cevap ver bu bekar cingeneye :roflol:
Agzini yidimm barbim opuyorumnanaktan
:roflol: ahaha yorum yapsalar ölürler zati
biz de bugün gittiğimiz yerde foto çekiyoduk benimkine boydan çek bide diyom hee internete koymassan çatlarsın diyo
yaa barbim ben çooook çooook istiyorum ama bizinkisi erken daha diyo birsürü bahane buluy en son bahanesi de aanırsam ben seni hamile hamile başka yere gönderemem mafoldumben
ben ertelemiyom valla canım ya bana kalsa hemen yapıcam da bizmkine söyle gel bi de bunuHanturksum yap guzel arkadasim sende bitane bu kpss ye kalirsan ooooo ertekeme derim canin cekiyorsa yap :ecrin_bebek: hemen
sorma canım ya her haltı bunlara göre planlıcaz daha çok şey derdim de burda olmazhanturkss sende mi kpsszedesin canım. aynen ben de öleyim bu gidişle nikahımı osym ye kıydırcam:roflol:
öyle valla ikili istemeden zaten olmuyoçözmüş herifler sizi artık :roflol:
anaaa çocuğa hazır olmayan bir adam akannehir genelde erkekler tutturur çocuk cocuk diye vardır bi bildiği be handemmm ne diyelim , 2li istemek lazım sonuçta
kaydirigubbakcemile3 kaymaz kaymaz merak etme gayet üstü kapalımıhabbet +18 e kaymasın bekarrrlar var burda :dilcikar:
Kontes sen hizli hatunsun bacim ama etik degil bencede nikah olsun
Allahim barbim toton tam olmasi gereken yukseklikte bebegim sakin inmesin.. Ayyy ozgeni aramiyormu. Bunda occanin abisini payida buyuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?