Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kiz gecenlerde arabayla degilde otobusle gittim gezmeye aklima sen geldin dedimki
ne balli bizim kiz ahanda hayal oldu halkin arasina karisma isi lülülülülülü

ben hazirim bebegim hazirim hazir ..:CüvCüv:

kiz gecenlerde arabayla degilde otobusle gittim gezmeye aklima sen geldin dedimki
ne balli bizim kiz ahanda hayal oldu halkin arasina karisma isi lülülülülülü

ben hazirim bebegim hazirim hazir ..:CüvCüv:

çok berbat bir duygu demi yazın vıcık vıcık ter, kışın tıçtıça kabalık havasız otoboslarr :1no2: Allahım ben 5 ay ne halt etcem gene başladım bak kara kara düşünmeye ama neleri düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

ohh sen hazırsaaannn okeydirrr demek, istediğim kadar psikolocimi bozabilirim nasıl olsa düzeltenim var sempatiksalakcinni

timem len okicam simdi..
hangi topige yetisceemi bende sasirdim. bi de makkaj eklediydim onun yorumlarinada bakamadim..
yok kardesim.. kendime bi asistan tutucam !! :roflol:

okudum ..
sonra SIKISTIM WC gittim geldim.. ne yazacagimi unutttum :roflol:

selimim hastalandimii.. cok cok gecmis olsun..
efemimde pipisinde sorun var.. ic kismi iltihap olmus.. ilac kullaniyoruz.
gecmezse sünnet olucak büyük ihtimal :S

iyi geceler herkese ooo herkesler toplanmış
selayhusum noldu kuzum yine doktorlara gitmişin kız nazar mı deyiyo sana noluyo
bu arada face deki fotolarına bayıldım sen kilo mu aldın yanakların dolmuş sanki çok güzel olmuş ya
barbi canım baya barıştınız hallettiniz heralde herşeyi askere yollamaktan bahsettiğine göre çok sevindim senin adına bi daha hiç bozulmasın aranız inşallah

Hanturksum hosgeldin canim allik var yuzumde ondan oyle durmus bide makyajliyim sagol canim svindim simdi :dance:

Askitom cok gecmis olsun efepasaya canim bizde burda yaptirmayi dusunuyoruz .. Evet canim burnu fokur fokur ediyor yanina yattim bende rahat uyusun diye .. Yarin sabah kesin gotururum doktora
Birde efeye bez kullaniyormusun hala efe konusuyormu ???

Kontescim hemen yap bitane . kisa zananda resim bekliyoruz madem affetin kontu :roflol: :roflol:

efe konusuyormu ... ne kelimee.. hic susmuyor :))
birde papagan gibi herseyi tekrarliyor :))
o ne bu ne .. su ne.. neden.. kim o :))) sürekli soru soruyo..
deliriyorum bazen.. bi soruyu 5 kere tekrarlayip . sonra hii tamam diyo :))

bezden kurtulamadik bu yaz..
ilkbahara kaldi artik.
kakasiyla cisiyle gayet barisik..
elim ne alemde..
selim 2 yasina girdimi?

Surdum canim wick geceye dogru daha iyi olurr
Selim daha tam konusmuyor kelime kelime yeni kurmaya basladi cumleleri .. Kakayida yaptiktan sonra soyluyor eee makki diyor yani eee yapti basamakli olan wc lerden aldim deneyecegiz bakalim . 2 yasina 1 ayimiz kaldi canim

burayda ytişim barii.. efecik ve selim gelin yavrularım ben bakim biraz sizee kaydirigubbakcemile5 analarınızı boşverin , kızz aşkito kirvesi olim ben onun :roflol:

handecim şimdilik iyi görünüyoruz bebeim ya saol :asigim: kızz noldu biliomusunuz dün sabah telim çalıo zır zır baktım ken arıo , aötım bi baktım anası bayramımı kutluo,, hönk falan oldum ben cenazeden sonra kadını aramadım bile 1 kez kaç yaşında karı beni aradı utandım :kedi:

selayhusum selim grip mi oldu geçmiş olsun ya ay burnu çok rahatsızdır onun şimdi yazık kuzuya ya hakkaten viks falan sür bi yere sıcak suda eritince de oluyo
aşkito çok geçmiş olsun oğluna bugün bi akrabamız da oğlu aynı şekilde iltihap olunca sünnet yaptırmış gayet iyiymiş şu anda sünnet iyi geliyor sanırım böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…