Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayy barbi ne kötü olmus :)))
gel ol kirvesi cnm :))

selayim basamakli wclerdende aldim.. lazimlikta..
benimki kaka yapsa bile.. kaka yaptinmi oglum dediginde hayir diyo :))
selim erken alisacak gibi ama havalarda sogudu.. hasta olmasin cocuk.. istersen ertele..
yoksa kilotlu corabini pantolonunu fln cikarmak eziyet olur her yanlis alarmda

haturks tsk ederim cnm--
yakinin cocugu kac yasinda?

0-2 yas arasi tavsiye ediyorlar sünneti..
birde 5 yasindan sonra tavsiye ediyorlar

2-5 yas arasi cocugun piskolojisi acisindan iyi degilmis diye duydum

Barbimm vayy kaynanana bak gozume girdi

Hanturks sagol canin grip gibi bisey yanima yatirdim yataginda cok uyaniyor benim yatakta uyansa bile geri hemen daliyor

Sen dondunmu canim ?? Yoksa hala memleketindemisin ??

he kız anası sevio sanırım beni, her seferinde arar sorar ee buldu ben gibi hatunu çirkin oğluna nimetim be :roflol: :roflol: özgene (eltime) söylemicem ama hiç aradığını, seni aradıda beni aramadı muhabbetine girip trip mrip yapabiliii hiç çekemem, reklama gerek yok :dilcikar: :dilcikar: :roflol:

zorrr kirvem zorrr sevip sevip ayrılmasııı, zorr kirvem zorrrr :sm_cool: bu da güzel bir türküdür efenin kirvesi olcam ya aklıma geldi, ayrabolda bi düğün yaparız artıkın aşkitomtom he :smiley-cool:

selayımm sorma kaynanam düşüncelidir benimde gözüme girio bakma :içelim:

Kontes sen hizli hatunsun bacim ama etik degil bencede nikah olsun

Allahim barbim toton tam olmasi gereken yukseklikte bebegim sakin inmesin.. Ayyy ozgeni aramiyormu . Bunda occanin abisini payida buyuktur

şimdi benim totomu çıkardı o büle en tepelere aradı yalvardı falan bilosunnnnnnnnnn yaneeeeee :roflol: eee accuk keyfini sürim nasıl olsa indirir yakında :mymeka: yok kız aramıo onu hiç sevmiyomuş onu, evt özkanda sebepp , ama ben hiç özgene söylemedim tabi bu durumu bana düşmez kendi olumsuz elektriği almıyor sanırım havadan fisfisfis

aşkito yakınımın oğlu çok görüştüğümüz birileri değil o yüzden tam yaşını bilmiyorum da 5- 6 civarı ols gerek
evet çocuğun cinsel kimliği oturmaya başladığı için o yaşlar tehlikeli çocuk cnsel organını kaybetme korkusu yaşayabiliyo çünkü ama tam 2-5 yaş olmayabilir yani her çocuğun gelişimi değişik oluyo biliyosun sen tuvalet eğitimi henüz oluşmadı dediğine göre cinsel kimlik anlayışı da daha oturmamış olabilir tabi bi doktor yada pedagog daha iyi bilir

Karakterli kankam benim aferim sana zemuszemus

Anam tutisim erkenden yatti hee
Ayburuda ozledim ben birde xzgim napiyor acep

Canlarim ben yatayim artik hepinizi cok opuyorum ..

Esime dun ustumdeki kiyafetler nasil olmus dedim verdigi cevap ben bugun ne giydin topigimiyim :roflol: :roflol:

selayhuscum memlekete dönmedik daha canım yarın dönücez
oyyy hasta olunca anasının koynunda mı yatmak istiyo o kıyamam kuzu yaa
anam bebeleri anlatıp anlatıp insanın canını istetiyosunuz haa

barbicim hayatım toton konusunda selayhusla aynı fikirdeyim kaydirigubbakcemile3 oh allah bozmasın ama eltine söyleme hakkat kız sonra kıskanır seni onlar evliler mi

Canlarim ben yatayim artik hepinizi cok opuyorum ..

Esime dun ustumdeki kiyafetler nasil olmus dedim verdigi cevap ben bugun ne giydin topigimiyim :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş işte :roflol:

iyigecelerrrr dossstumm, tatlı üryalarrrrrrrrrrrr

e sende doğur kız bi tane bakarız burda büyür sanki bunlar çokmu bakıolar naniknanik sağ olan büyüo işte :roflol:
yok canım değiller 7-8 aydır çıkıolarr :CüvCüv:

Hanturksum yap guzel arkadasim sende bitane bu kpss ye kalirsan ooooo ertekeme derim canin cekiyorsa yap :ecrin_bebek: hemen

Barbim toton hakkinda dusuncelerim birazdan degisecek yanina gelirsem senin o kaynaklarini yolarim yatamadimda ha bire bel alti vuruyor askitom sende cevap ver bu bekar cingeneye :roflol:

Agzini yidimm barbim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…