- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
kızlar gıripli barbie yatıyorrrrrrrrrrrrr
öpüldünüsssssssssssssssss
iyigeceler
iyi muhabbetlerrrrrrrrrrrrrrr
hahah biliyorum selayhusum,üniversitede oynuyoduk baktık olmuyor arkadaş arkadaşın parasını alıyoruz,sonra olips şekerlerini koymaya başladık ortayaxzgim yalniz gercekten bu face de poker oynamaya benzemez essah alirlar donunu neyim ))
yaw yarın asit yağacakmış bu yanardağın yüzünden o taraftaki bulut neyim yarın istanbula istikamet edecekmiş eeeeee ben sevgilimle buluşamayacakmıyım şimdi bu bulutun çokmu büyük zararı var asitse asit yav koladada asit var asitleniriz geliriz ne olcekki bizim türk milletide çok abartıyor heee ufo gören masum köylüler gibi one bu ne abowwwwwwww asit yağiyyyyy bey koşş koş adam hane nerde hanım dur konuya komşuya haber salalım asit yağiy hasan bey asit yağiy ali bey
kızlar ben bu yaz teknosa'dan sercana ev sinema sistemi almıştım,orda dediler ki kart çıkartalım daha ucuza gelir diye,çıkarttırdım bende.çekiliş varmış hiç haberim yok ama bir antalyaya bırde puket adasına.neyse aradan zaman gectı benı aradılar size kargo yolladık geri dönmediniz falan diye bende dedim bana kargo falan gelmedı,megersem PUKET ADALARINa tatil kazanmışım,hemde bir hafta,herşey dahil.ben şoklardayım,ondan öncede başka bir çekilişte antalya rixos otelıne kazanmıstım ona gitmişti annemler,tam benim nişan zamanım olduğu için ne annemler gitti nede bizi gönderdirdiler.ama babam söz verdi ben sizi göndericem diye,inşallah sözünü tutar
iyi geceler askım insallah hemen toparlarsınkızlar gıripli barbie yatıyorrrrrrrrrrrrr
öpüldünüsssssssssssssssss
iyigeceler
iyi muhabbetlerrrrrrrrrrrrrrr
heh buda benden yaşasın kötülük...
ooo sarıyerde teyzem oturuyobalım benim oralar çok güzel sewrim sarıyeri sarıyer böreeeeeeeğ yemeye geliriz artık oralara heheheh
kumarmıııı daha neler kız alleh seniii ...benimki kıbrısta okumuş üniversiteyi babasının okul için yolladığı harçlıkla ufak çaplı kumar oynarmış pehhhlmaz:
hahah biliyorum selayhusum,üniversitede oynuyoduk baktık olmuyor arkadaş arkadaşın parasını alıyoruz,sonra olips şekerlerini koymaya başladık ortaya
şuanda yazdıklarına kopmaktayım tutimm toparlanmam zaman alabilir
tuticigim abartiyorlar o tozlari bulutlari ona kalsa izlanda bize sizden daha yakin ne toz gördük ne bulutt
bizim burdan ucaklarda kalkiyor bizim medya abartiyor birazda.. hicbisi olmaz yani siz bulusun
way şanslı kız senıı yanlız antalya rixos harıka bır yerrrrr 3 gun kalmıstım ben cok begenmıstım...
benım kı bu sene tatıle gıdelım dedı rixosa oldu canım dedım babamda zaten tatıle gıtmemızı beklıodu bızım dedım
iyi geceler askım insallah hemen toparlarsın
gel kız bol bol,yakın sayılırız:)) benim böreklerimle yarısamaz sarıyer boreklerıaskı memnu evını gozetlerız belkı bırını goruruz dıyee hahaha kızlar pazar gunu cekım vardı karsısnda bır ordu ınsan beklıyorlardır,belki bırını goruruz umuduyla
ben yönetmenlik yaparken iyidi,hep şehir dışına gidiyordum ya,rahattım şimdi banada hayal oldu :sinifsinif:
tuti hangi medyayi tercih ediyorsun lülülülülülü
xzgim bende gelcem böregini yemeye sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?