Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

xzgicimm umarim oteliniz pattaya ´da degildir yani o belde hiccc önermem

xzgim yalniz gercekten bu face de poker oynamaya benzemez essah alirlar donunu neyim ))
hahah biliyorum selayhusum,üniversitede oynuyoduk baktık olmuyor arkadaş arkadaşın parasını alıyoruz,sonra olips şekerlerini koymaya başladık ortaya

şuanda yazdıklarına kopmaktayım tutimm toparlanmam zaman alabilir

tuticigim abartiyorlar o tozlari bulutlari ona kalsa izlanda bize sizden daha yakin ne toz gördük ne bulutt
bizim burdan ucaklarda kalkiyor bizim medya abartiyor birazda.. hicbisi olmaz yani siz bulusun

way şanslı kız senıı yanlız antalya rixos harıka bır yerrrrr 3 gun kalmıstım ben cok begenmıstım...
benım kı bu sene tatıle gıdelım dedı rixosa oldu canım dedım babamda zaten tatıle gıtmemızı beklıodu bızım dedım

kızlar gıripli barbie yatıyorrrrrrrrrrrrr
öpüldünüsssssssssssssssss
iyigeceler
iyi muhabbetlerrrrrrrrrrrrrrr
iyi geceler askım insallah hemen toparlarsın

gel kız bol bol,yakın sayılırız:)) benim böreklerimle yarısamaz sarıyer boreklerı askı memnu evını gozetlerız belkı bırını goruruz dıyee hahaha kızlar pazar gunu cekım vardı karsısnda bır ordu ınsan beklıyorlardır,belki bırını goruruz umuduyla

gül canım gül allah ağlatmasın yawrum

tuticigim abartiyorlar o tozlari bulutlari ona kalsa izlanda bize sizden daha yakin ne toz gördük ne bulutt
bizim burdan ucaklarda kalkiyor bizim medya abartiyor birazda.. hicbisi olmaz yani siz bulusun

walla ya bugün 1 saat haberlerde salı gunu asıt yagacak tedbırlı olun yok cart yok curt dedım ne asitmiş be ay spiker karı anlat anlat bitiremedi...yok uçak sefereri iptal oldu yok cart yok curt hiç sevmiyorum türk medyasını

ben yönetmenlik yaparken iyidi,hep şehir dışına gidiyordum ya,rahattım şimdi banada hayal oldu :sinifsinif:

tamam ozaman senin böreklerini yemeğe geliriz kuzum sen kumarda kazandığın parayla selayhusuma bir helikopter al arada gelir yanımıza vecihi gibi camdan girer dalar eve sonra geri döner evine...
bizim türk halkı çok salak heee ünlü gördülermi sanki başka yaratık görmüşler gibi bakıyorlar hiç bakmam yolda görsem bile banane ya oda insan bende ne farkı varki o ünlüyse bende ünsüzüm ....

tuti hangi medyayi tercih ediyorsun lülülülülülü

xzgim bende gelcem böregini yemeye sana

çok uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii güzeller güzellerim bende yatsam kızarmısnız bugün çok yaramazlık yaptım biliyorum dalgalandımda duruldum şimdide uykum geldi hepinizi öpüyorum ballarım iyiki varsınız seviyorum sizi
allah rahatlık versin hepinize mutlu huzurlu bi rgece geçirin inşallah...

iyi geceler tutim
unutma sari saclarindan sen suclusun :)))

xzgim kayiplarda yine sigaraya gitmistir

iyi geceler bitanem tutim güzelcene uyu yarın güzel kalk ve çok çok güzel bir gün geçir..
selayhusum sen sadece börek yemeye gelme,yatıya gel istanbulu gezelim hepberaber,nasılda anladın sigara içmeye gittiğimi:) buarada ben koltuk degnegını bıraktım bugun baldırlarım çok agrıyor hamlamıs tabı adam gıbı yuruyemesemde yurumeye basladımmm

cok sevindim canim yürümene, bu görüsme olayini cani gönülden istiyorum lafta kalmayacak sekilde

xzgiim benimde kafam cok agriyor canim bende yatacagim.. iyi geceler seni cok öpüyorum kendine dikkat et emi , birde degnekleri attin diye bacaginin üzerinde fazla durma aman deyim bir terslik olmasin

benim modem yada laptop kafayı yedi netten kopup kopup duruyorum kuzum,sen gitmemişsin hala kk ya mı takıldın:) bende yatıcaktım dedım dur son bır kez daha bakayım ne var ne yok dıye derdim var bolumune takılıyorum cıkamıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…