Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ahh ahh ben napıyım sercan'sız galatayı barbimm:))
sercan gelsin sende seninkini al galatada yemege gideriz bir aksam
belki tutininkide burda olur gelirler
selayhusum makyajsız cıkmam yanı diyorsun:))

ayy öyle asiri bisi yapmam eyeliner far accikta pudra :)
o dünkü abiyeyi rezerve ettirdim cumarfesiye kadar bakalim ne yapacagim

ben çok fenayım ya odama kapandım yataktan çıkmıyorum bunalımlardayım birde regl olamadım en ufak strest benim düzenimi bozuyor ...

yaaww tutum yine bunalimdasin seni nasil kurtarcaz ordan.. ufffsss ufffs

canim tutim kendine gel yawrum biran önce dinc ol formda ol gez dolas hayatin tadini cikar gidipte bidaha gelmiyecek degil yaa yine gelecek yine gelecek..... üzülme sen.

ben simdi yemek yapmaya kalkiyorum benimki hala uyuyor :) uyanincada laptop onun olur artik ya gelirim ya gelmem bilmiyorum

tamam cnm kolay gelsin enişteye söle versin laptopu sana =)...toparlanmaya çalışıyorum oturuyorum aklıma geliyor yokluğu...

tutim yapma böyle en azından istediğin an arayıp sesini duyabilirsin,koyverme kendini
walla sen böyle naparsan ben napayım biliyorsun az çok herşeyı
her sekılde ayakta durmaya calısıyorum(mecazi anlamda normalde duramıyorum da hahah:) )
hersey ınsallah duzelıcek..
selayhusum ya size 2 tane pc lazım olmuyor boyle,alıstım her gece burda olmana:)
askı memnu bıtsın annem artık uyuyayım dıye modemı kapatana kadar burdaym:)

cayimi yudumlarken sizi düsündüm o gösterdigim elbiseye benimki ariza cikardi bakalim nolcek :))) öptüm

enişte beye de ki;
artık elbiseler kapalı olmuyor hep kısa yada dekolteli oluyor
ayrıca bu hem uzun hem dekoltesı yok
kolların cezbedici bir yanı yok ki
kimse ayy sunun kollarına bak diye sarkıntılık ediceğini sanmıyorum:)
hem sen şal alıcaksın üstüne
hem bir daha uygun ve guzel bir elbise nerden bulucaksın
ayyy o kadar da buyutmesın giydirsin
bir de sana versin su laptopuuu:))

tamam canım sonra gel
elbirliğiyle allı pullu laflarla enişte beyi kandırırız
bende netten dız kaymasıyla ılgılı seyler arastırıyorum

canlarım bugün 2 hüzünü birden yaşıyorum bir aşkımı ankaraya 2 babamı izmire gönderdik allahım babamı korusun kazalardan belalardan başka hiç bir şey istemiyorum kızlar dua edin ne olur babam sağ sağlim gitsin izmire...ilk aşkım babam çünkü aşırı bağlıyımdır babama...
bende bu gece erken yatayım canlarım ağlamaktan gözlerim kurudu sizi çok seviyorum...iyi geceler canlarım...benim laptopuda kardeşim istiyor yarın allah izin verirse burdayım...

allahın izniyle sağ salim gidip gelicek baban hiç canını sıkma bitanem artık lutfen aglamada ıyı uykular
selayhusum bır ben varım annem modemı kapatana kadar:)
hosgeldın
ya bu eskı artı rep olayı nedır?
eskı repler nerden anlasılıyor nasıl verılıyor?
bana bı suru rep var 130 rep puanı dıyor eskılerı nerden anlıyorum

bende yatıyorum kızlar iyi geceler güzel rüyalar
gülen suratımada bol oyuncaklı rüyalar diliyorum
hepinizi çok sevıyorummm

tuticigim insallah sag saglim gider gelir babacigin... sulugöz oldun ciktin basimiza bende aglarim bak böyle yaparsan ..

xzgicigim rep puani yorumun tarafinda terazi isareti varya
hani yorumun ne zaman yapildigi yaziyor mesela bugun 13.00 falan iste oranin en sonunda terazi var ordan yapiliyormus bende hic kullanmadim , birgün tesadüfen kullanici panelime bakarken gördüm birsürü arti gelmis yani onuda puan cogalmasiyla anladim, eksi kimin verdigi nasil anlasilir onu bende bilmiyorum canim tuti kk da bizden eski veya barbiveken onlara sorariz yarin hatta barbivekencigim sana zahmet olmazsa sabah biz kalkmadan bunu bize bir aciklarmisin .)

bugün 23 nisan neşe doluyor insan
kalkın kızlar uyumayın bugun bizim bayramımız hihoyyyt
gülen suratımm çoş,tepin,eğlen bugün hihoyyyt
günaydın canlarımm
evet bize bir açıklama yapın cahillikten kurtulalımm

kimse aciklama yapmamis xzgim. ayy yazini okuyunca güldüm tam bu topike bastim sonra dedimki aynen sunlari yazayim bugun 23 nisan nese doluyor insan :)) bi baktim yazmisin hehe

simdi biz gidecegiz canim selimimle beraber atta , kiyafet arayisindayiz.. söyle arkadan baglamali abiyeler varya onlara bakayim birde ben bu adamla tartismak istemiyorum simdi hic canim istemiyor :) zaten tayt icin izin koparmaya ugrasiyorum bide bu sorun olmasin :))))) malum bu kiyafet 1 kere tayt i bütün yaz giycem
öptüm hepicinizi

:))) inşallah uygun,güzel kıyafet bulur,alır gelirsin selayhusum
mor renk varsa mor al:))))))))
o minnoşum gülen suratım huzursuzluk çıkarmadan gezinsin,annesine kıyafet secerken yardım etsınn:))
bugün bende birazcık hava almaya çıkabilirim belki çok bunaldım evde uzun zamandır
hem doktor 5-10 dakıka yuruyus yapabilirsin dedi
ama araba kullanabilmeme daha cok varmıs

barbimm tutimm nerelerdesiniz??
özledim walla konuşamıyoruz dogru duzgun
selayhusum suan elbise avındadır:)
bende bugun cıkıyorum yuruyuse hemde koltuk degneksız
sımdı bır arkadasım aradı cok mutlu oldum
universiteden arkadasım cok sıkı fıkı degılız
ama beraber kalmıslıgımız coktur
hatta antalyaya beraber tatıle bile gittik
bursada oturuyor yarın gunu bırlıge benı zıyarete gelicek
ozlemısım,cok mutlu oldum

sellam sekerlerim ben eve geldim selimi uyuttum ve yine gidiyorum selimle gezilmiyor cünkü sadece gecenki dügünlük ayakkabilarimi geri verdim artik aldigim elbiseye göre alacagim ayakkabilarimida..

bide resim ekledim hemence bugun ne giydine ve yine gidiyorum.. insallah bulurum biseyler
xzgim ne güzel sevindim senin adina bazen eski dostlarla görüsmek cok iyi geliyor insana eski anilarini tazelersin senin icinde degisiklik olur canim

diger kizlar tutim ve barbim sizde 23 nisan gösterilerine gittiniz heralde..
ay simdi aklima geldi ben türkiyede iken bando takiminda en basindakiydim :))) cok aktif bir cocuktum hem folklor oynadim hem bando caldim.... burcum ikizler her telden caldim :))))

hu huuuu güzellikler ben geldim sabahtan annemle kıyafet alışverişine çıktık...
eve geldim sancım başladı regl olcam muhtemelen...
bu arada saolun kızlar babam sabah 7 de izmire varmış allahıma çok şükür sağ sağlimde gelir inşallah...allahtan 2 kişi gittilerde biri uyurken diğeri arabayı kullanabilsin diye...
bu sene somon rengi modaymış canlar lila tonları toz pembe yavru ağzı pastel renkler yani...üstüme başıma aldım siyah babet istiyorum bulamadım şöyle güzel bişey...
23 nisan dedinizde aklıma geldi bende önde gideniydim bayrak tutardım yani..hahaaha birde ben okul takımalarında hantbolcuydum sportik sportik giderdik hey gidi günler ...ne güzeldi yaa çocuk olmak vardı şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…