Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayhusum eğer eteği dümdüzse güzelmiş,ben eteği karmaşık sandım meğersem kadın eliyle öyle tutuyormuş,diğer modelide insallah bulursun onada bir bakalım

heralde $al alirim üzerine nefret ediyorum böyle durumlardan ya güzel kiyafet bolere giyip kapatmak istemiyorum öyle bir anlami kalmiyor diger türlü dersen olmuyor hep iki ara bir dere

simdi girdim iyi geceler diyeyim diye ve tesadüfen online olmusun yine :) icime dogmus ... iyi geceler canim benim tatli rüyalar. yarin rahat rahat görüsürüz cok uyuma haaa

barbim yine yoksun sanada iyi geceler ve yarin icin günaydin.

tutisimle vedalastik ... cok öptüm canimlarim

GÜNAYDIN kızlarrr

ne güzel kaynatmışsınız bakıorum gecelerii
gece kuşları siziiii

selayımm gri elbise çok hoşmuş valla ama etek kısmını bencede düz seçersen tabii

ya bu aralar bende bir yoğunluk bir yoğunluk anlatamam, akşamları eve giremiyorum resmen
dün akşam aşkımla birlikteydik, her zmnki gibi iş çıkışı yemek yedik ve yaprak dökümünü izledik
çarşamba veya perşembe fix böyleyiz zaten onla, dizikolikler :))

özledim sizi valla

selayhusum siteye girdim ingilizceye çevirdim inceledim baya,bel kısmıda çok güzelmiş,başka günlük elbiselerde var çok hoşmuş bazıları..
dün newhan aradı tam bi buçuk saat konuştuk,o sırada hem konuşup hem yazamadım tam girdim ondan sonra yorum yazarken yine bağlantım koptu,format attırmam lazım ama sercan gelsin ancak o yapar,benimkisi ne yazıkkı vista abimde vistadan anlamıyorum,kusuruma bakma canım içime dert oldu yazamamak,şimdi kalkar kalmaz hemen gireyim açıklama yapayım dedim sana..
günaydınlar buarada herkesee
barbimm yaprak dokumu ne oyle hala izlerken cinnet gelmedi mi size:)
ama bugun buyuk gun askı memnu varr :))
tutişimmmm yine mi dertlisin bebeğim

SELAM KIZLARIM NABARSINIZ BAKIIIIM....
BARBIM YA BÖYLE ISTANBULU GEZENLERE BIR IMRENIYORUM ANLATAMAM SANA NE SANSLISINIZ:
xzgimde uyanmis ..dün yazdim yazdim canim sana burda online gözüküyordun bu topikte sonra sessizce ciktin.
tuticikte hala uyuyordur belkide 2 günden beri geziyor hamlamistir o kesin :))

görmedin galiba yazdıgımı selayhusum,canımınıcı opuyorumnanaktan

selayhusum başka resim için çırpınıyordum,başka başka resimlerde denedim acaba o resimden mi kaynaklanıyor diye şansa internetim gtmedi ve oldu:)))
sen dün gece msn ebuddy miydi öyle bir seyden gir demiştin,ne farkı var onu bebeğim?

canim eger msn yüklü degilse ondan girebiliyorsun web messengerden farki orda resimde oluyor ...yani avatar resminide koyabiliyorsun... ben diger laptoptan girdigimde aciyordum... hatta webcam gösteriyordu denemedim gerci ama oda acilabiliyor sanirsam..

tamam askm denicem onu,buarada güzel yorumun için çok teşekkürler
sana kırmızı cok yakısıyorrrrrr sarkısını armagan ettim kendime:)
dün dikişlerimi aldırdım ya yine bant takmışlardı yarın acarsın diye
açmaz olaydım bir tarafını ne kadar kötü dikmişler o zor çıkan kısmı
bir de estetik dikiş diyorlar
bileğimdende ameliyat oldum hiç estetik değil sahsen bildiğin ameliyat izi var

bunlar ufak tefek sorunlar canim takma kafana benimde vucudumda var 30 dikis ama aldirmiyorum önemli olan sagligin basa gelen cekilir napcann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…