- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #1.101
tutimm okurken benim bile gözlerim dolduallah kavustursun hepinizi canlarim
bunlar ufak tefek sorunlar canim takma kafana benimde vucudumda var 30 dikis ama aldirmiyorum önemli olan sagligin basa gelen cekilir napcann
tutim seni o kadar çok iyi anlıyorum ki..
sercan'ı her ziyaret ettiğimde bende öyle oldum..
bırakıp gitmek veya dönmek öyle bir duygu ki tarifi yok..
o gidiyor ama elleri yuzunde kokusu burnunda kalıyor
görüşmesen bile o gün seninle aynı şehirde olması bambaşka bir sey..
tutim evlenin biran önce neden bekliyorsunuz?
selam kızlar...
bugün çok duygusalım ...aşkım üzülmiyim diye sessizce sabah gitmiş sonra aradı aşkım günaydın seni çok seviyorum dedi telde...
hala ist da sanıyordum sonra 5 dk sonra mesaj attı sevgilim üzülmene dayanamadığım için sen uyurken sessizce gittim şuan ankaradayım sabah istanbulun havasını içime çektim seninle aynı havayı solumak için senide içimde alıp götürdüm seni çok seviyorum sarı papatyam en kısa zamanda kavuşmak dileği ile yazmış mesajı okur okumaz tansiyonum düştü...o kadar alıştım ki her gidişi kabus oluyor artık benim için...çok zor kızlar çok...
cnm şu askerliği atlatsın evlilik olsun diye düşündük bizde.babası askerliğini yapmış bir şekilde çıkalım babasının karşısına demiş.bizde askerden sonra diye düşündük bu arada kızlar bedelli askerlik çıkıcakmış benimki bedelli çıkarsa o zamana kadar bedelli gidicek inşallah...ama benim şansıma kesin çıkmaz ertelenir...
xzgim çok zor bişry ya benim daha 5 ayım var 5 ay nasıl dayanırım ben şuan dayanamıyorum neyse budana çok şükür şöyle düşünüp kendimi avutuyorum yurtdışında yaşayan sevgililer ne yapsın onlarınki daha zor en azından benimki uçakla bana 1 saat uzaklıkta ve aynı harita içindeyiz...avutma moddelime bakın hahaha =)
selayhusum uyut selimi öyle git canım çok oyalanmazsın en azından dışarda rahat rahat alacağını alırsın...
barbimde yok yine yoğun sanırım...
kızlar size bişey sorcam...
benim eski erkek arkadaşımla ayrıldıktan (onun sayesinde oldu ) sonra ben ağladığımda çok üzüldüğümde ağlarken çok ama çok afedersiniz kusuyorum bunun nedeni nedir ???bilmiyorumkismile
barbimmm bana galata deme ağlarım sonraa
ahh ahh ben napıyım sercan'sız galatayı barbimm:))
sercan gelsin sende seninkini al galatada yemege gideriz bir aksam
belki tutininkide burda olur gelirler
selayhusum makyajsız cıkmam yanı diyorsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?