Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selam kızlar...
bugün çok duygusalım ...aşkım üzülmiyim diye sessizce sabah gitmiş sonra aradı aşkım günaydın seni çok seviyorum dedi telde...
hala ist da sanıyordum sonra 5 dk sonra mesaj attı sevgilim üzülmene dayanamadığım için sen uyurken sessizce gittim şuan ankaradayım sabah istanbulun havasını içime çektim seninle aynı havayı solumak için senide içimde alıp götürdüm seni çok seviyorum sarı papatyam en kısa zamanda kavuşmak dileği ile yazmış mesajı okur okumaz tansiyonum düştü...o kadar alıştım ki her gidişi kabus oluyor artık benim için...çok zor kızlar çok...

tutim seni o kadar çok iyi anlıyorum ki..
sercan'ı her ziyaret ettiğimde bende öyle oldum..
bırakıp gitmek veya dönmek öyle bir duygu ki tarifi yok..
o gidiyor ama elleri yuzunde kokusu burnunda kalıyor
görüşmesen bile o gün seninle aynı şehirde olması bambaşka bir sey..
tutim evlenin biran önce neden bekliyorsunuz?

bunlar ufak tefek sorunlar canim takma kafana benimde vucudumda var 30 dikis ama aldirmiyorum önemli olan sagligin basa gelen cekilir napcann

evet dogru dıyorsun da bitanem ben ister istemez bakıyorum,o bacagımı dumduz tutamıyorum dizlerim hep cıkık oluyor durmuyor,zaten o amelıyatlı dizim sol tarafa dogru kayık,yerine oturması için egzersizlerim var bir bucuk ay yapıp kontrol ettırcem ne zaman gecmesı allah kerım

canlarim ben disariya cikiyorum birazdan.. düsünüyorum selim i yatirip tami gideyim yoksa benlemi götüreyim diye.. yalniz kalmiyacak evde babasida uyuyor :)... yanimda götürürsem cok zorlaniyorum dogru düzgün birseye bakamiyorum malesef

canım eger selım uyanırda huysuzluk yapmıcaksa yada yaramazlık yapmıcaksa,babasını uyandırmıcaksa uyut,git ama tam tersiyse yanına al bence selayhusum

cnm şu askerliği atlatsın evlilik olsun diye düşündük bizde.babası askerliğini yapmış bir şekilde çıkalım babasının karşısına demiş.bizde askerden sonra diye düşündük bu arada kızlar bedelli askerlik çıkıcakmış benimki bedelli çıkarsa o zamana kadar bedelli gidicek inşallah...ama benim şansıma kesin çıkmaz ertelenir...
xzgim çok zor bişry ya benim daha 5 ayım var 5 ay nasıl dayanırım ben şuan dayanamıyorum neyse budana çok şükür şöyle düşünüp kendimi avutuyorum yurtdışında yaşayan sevgililer ne yapsın onlarınki daha zor en azından benimki uçakla bana 1 saat uzaklıkta ve aynı harita içindeyiz...avutma moddelime bakın hahaha =)
selayhusum uyut selimi öyle git canım çok oyalanmazsın en azından dışarda rahat rahat alacağını alırsın...
barbimde yok yine yoğun sanırım...

kızlar size bişey sorcam...
benim eski erkek arkadaşımla ayrıldıktan (onun sayesinde oldu ) sonra ben ağladığımda çok üzüldüğümde ağlarken çok ama çok afedersiniz kusuyorum bunun nedeni nedir ???
bilmiyorumkismile

kızlar merhaba
iş için öğleden sonra çıkmıştım yeni geldim
ölüom açlıktan zabahın 8inde yediğim bi dilim çavdarla duruomm
neyseki çıkışta burcuyla galataya gidioz
bira patates kalamar yapmaya
tüm yorgunluğumu atcem inşallahh

siz napıosunuz bakem
xzgicim yappak dökümünü özel izlemioz
gitiiğimizde açıksa izlioz
ama aşkı memnunun hayranıyısss

tutiş ve seloş siz napisinizz

anladım tutimm en azından askere gitmeden önce nişan yapsanız,askerdeyken yanına rahat rahat gidersin diye dedim askım.ne zaman gidicek pekı?
oow barbimde sende asker yolu bekliceksiniz ben sankı suan baska bısey yapıyormusum gbı konusmusum:)
walla neden olduğunu bilmiyorum ama bende bir dönem oldu 5 günde 6kiloya yakın verdim kusmaktan,sonra geçti ama bende gastirit ve reflude var şimdide çok sinirlendiğimde yada üzüldüğümde mideme kramplar giriyor,bence beden tepki veriyor..
ama ihmal etme askım onu doktora git ne zamandan beri boyle?
selayhusum sen daha ıyı bılırsın tabıkıde,uyutuyormusun şimdi minnosu?
benimde canım puding cekti,yapıp geleyım dıyorum

bu ne laa
şimdi hüngür hüngür ağlarım bakk
kızım manyak bu çocuk ya, nasıl laflar etmiş öyle
rabbim sana geliyorum senağlama senağlama

bilemiorum ki ben fisfisfis fisfisfis

ahh ahh ben napıyım sercan'sız galatayı barbimm:))
sercan gelsin sende seninkini al galatada yemege gideriz bir aksam
belki tutininkide burda olur gelirler
selayhusum makyajsız cıkmam yanı diyorsun:))

ahh ahh ben napıyım sercan'sız galatayı barbimm:))
sercan gelsin sende seninkini al galatada yemege gideriz bir aksam
belki tutininkide burda olur gelirler
selayhusum makyajsız cıkmam yanı diyorsun:))

kız bizimde sevgülüşlerimiz yanımızda diil ki
burcuyla birlikte takılcass kızkıza delikafadulden

yok onu anladım barbim
ama sercan bana galatayı hatırlatıyor ya
o yuzden o gelmedikce gitmem
dukkanının onunden gecıcem o yok
ayy fenalasırım oracıkta
sankı ayaklarım saglam gıdebılıyorum benımkıde laf işte:)

tutimmmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesin? içine mi kapandın

ben çok fenayım ya odama kapandım yataktan çıkmıyorum bunalımlardayım birde regl olamadım en ufak strest benim düzenimi bozuyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…