Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bende herkesle arkadaslik yapmam kolay kolay zaten görüstügüm tek arkadasim vardir samimi
sizlere coooook alistim muakkak görmek istiyorum

ordaaaaa bir selayhus var uzakta.. o selayhus sizin selayhusunuzdur , gitmesenizde görmesenizde o selayhus sizin selayhusunuzdur :) kikiriki kihkih

siyah saclarimi sevme yarin onlari boyatacagim kara gözlerimi vereyim sana onlari sefff

thy etiketi bana ait :)

xzgim kime bakiyon kiz öyle bu resimde tatli kara böcük

ben yarin sacimi ne renk yaptirayim söyleyin

Son düzenleme:
ne renge boyatıcan kuzumm
bende sıyahtan donmek ıstıyorum yazın o bal kopugu rengıne gerı donebılırım
gozlerın kara mı senın zeytın gozlum
benimkisi ela zaten aıle herkes renklı gozlu ben harıc
avatarımı begendınızmıı degıstırım mı

geldimmmmmmmmmmmm çarçabuk hallettim kremleri falan sürdüm ohh be üstümden yük kalktı...
ya bu netrogene nin ürünleri çok güzel ya kuru olan cildimi kısa sürede toparladı yumuşacık oldu harika bir kremmiş...
way way aşk mı yaşıyorsunuz siz heyt beeee...

bılıyorum o etıketın sana aıt oldugunuu ama ben senı kelebek yapmıstım cok hosuma gıdıyor bu etıket olayıda hakkım azaldı

hosgeldın tutıcıgımmmm
ıcten ıce selayhusa asıgımm kih kihhhhh
bende lancome urunlerını kullanıyorumm
kurdesen dokuyordum ya ben bı ara heryerımde gectı de boynımda kaldı putur puturr

xzgim bende lancome yi severim makyaj malzemelerimde rujlarım o markadır...ya resim görmek istiyorum ekleyin resim bakalım silelim sonra canım sıkıldı...resimlerinizi eklein

yok ben ekliyemem valla.. zaten cikmam gerekecek benimki istiyor yine vermemi laptopu

gulen surat olabılmısmıyım bende selımcıgım kadar olamazsamda
kusumm hanı acsana hesabını ekleselım sonra kapatırız orda bınbır tanee resmım var bakarsın bol bol
selayhusum umarım rengı tutarr sıyah zor donuyor bılıyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…