Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

xzgim birak avatari simdi fikir verin o renkte kalayimmi? iyi demi kizlar bakir bu demi ashlee simpsons un saci

sen hep sarısın kal tutımmm
yakısıyor sanaaa

cnm çok bakım ıstıyor cokta masraflı bır renk hayatım bu platın sarısı kışın uğraşılmıyor...esasında sarışın gelin olmak istiyorum
ben gerçi boyatrırsam sımdı çok zor bu sarıya dönmem belkide ertelerim ewlenene kadar saçımı boyatmayı...
facemı acayım dur ekleyeyım senı kapatyım sonra tekrar...

xzgim birak avatari simdi fikir verin o renkte kalayimmi? iyi demi kizlar bakir bu demi ashlee simpsons un saci

bence boyat cnm bu kadar acık olmasa bıle acılır sacın ama ıyı bır yere yaptırısan aynı tonu tutturur kuaforun sıyahı acmak zordur bebem ama dıkkat et kırmızılık olmasın...

ohh ohh yarin bende eklesem bende sizleri uydurmasyon vardi selimimin adina benimki oyun icin actiydi olurmu ?? erkek ismi selimim sorun olurmu size???
cikmam gerekiyor yarin 1.30 da kuaföre gidecegim yardim!!

wallaha olabılır bana be kuzum
aslını ıstersen ben o rengı begenmedım selayhusum ama ıcınden gecen rengı yap

canlarim sizi cook cook öptüm iyi geceler diliyorum tatli rüyalar
tutim sana sari gidiyor alisti gözüm sari sari kimin yari :))

ohh ohh yarin bende eklesem bende sizleri uydurmasyon vardi selimimin adina benimki oyun icin actiydi olurmu ?? erkek ismi selimim sorun olurmu size???
cikmam gerekiyor yarin 1.30 da kuaföre gidecegim yardim!!

bişey olmaz bebem eklerız senıde aç kapa artema oldu benım face acıp kapamaktan hahaha

benim dişlerin sekli guzel yapısı bozuk
selayhusum smdı gordum yorum yap dedıgını
sen nasıl begenıyorsan oyle yap askım ama ben o renklerı sevmıyorum

ıyı geceler selayhusumm
yarın sabah gorusuruzzz zaten annemde bırazdan modemımı kapatıcak bellı
yat dıye soylenmeye basladııı
cok sewıyorum senıı guzel uyuuu

sen mı sısmanladın yuhh yanı yırmı kılo alsanda ımkansız tutımmm ıncecıksın uzun boylusunnn fıstıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…