Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

gece kuşum tutim ikinizede geçmişler olsun ay xzgiyi bekledim ama gemedi albününe bakacaktım catlıycam meraktankontesim sana bişi diycektm senin boy ve kilo kaç canım ben diyete başladımda dün seni gördüm baya ince geldin gözüme inşallah bende veririm şu kilolarımı

canlarım yeni geldim faceye albüm yaptım bakabilirsiniz
tutim gecekuşum çok zordur regl sancısı tutim noldu sana yaaa
xzgim fotolar şahane ötesi

selam kızlarrr :92: tuticim öncelikle çok çok geçmiş olsun sana bebem ay nasıl üzüldüm bayıldım falan yazmışsınya kuşkafa sana da geçmiş olsun tatlımmm, ay ne biçim regl oluyorsunuz olum siz böyle
ezgimmm albüme baktım fotolar süper güzel meleimmmmmm
selayımda kkya girmiş bugün ama gıcık bir cümle yazmış yük mük döferim kızım seni heee
ayburumda resimlerimizi eklemiş, ne güzel bir gündü devamınıda isterimmmm

ay bizde kenleydik, nevizadede arkadaşlarla akşam yimeği ve ardından geçen size bahsettiğim 90lar türkçe pop partisine katıldıkk ay bişi dicem ya nevizadeye giderken balık pazarında ezilme tehlikesi yaşıyordum ay kızlar dersinizki tüm istanbul dün nevizadeydi, trafikte nasıl dururuz arabalar hiç hareket etmez , sokakta öyleydi resmen durduk, eziliyodukk :18::18: bgünde cem yılmazın filmine gitkk av mevsimine :82: güzeldi film kenimle son aktivitelerimmmmm

bu arada xzgim keşke gelebilseydiniz dün gece 90lar partsii harikaydııı kendimi seyyal taner gibi piste attım, kafamda güzeldi ya aman nasıl oynuyorum bi görsenn kulaklarını çınlattım aşkım :97:

ara ara gelıp bakıyorum sıze

tutıcan nasıl oldun canım gecekusu sende ıyılestını bıraz nden böyle oluyorsunuz yaaa??
acaba handem naptı bındımı trene

kontesım sagol canım evet morluklarım az ama sısım canım yaaa

xxgım yarın gelıyorum sana yuppı

barbım senled artık salıya görüsürüzz oh eglen kenınl son dakkaları ıyı degerlendır
tutım gelcek ınsallah salıya
ayburum sanada doyamadım bıraz don kaldım malesef durumdan ötürü (

ara ara gelip yazıyorummm....
@ayburum saol cnm oldu bişeyler bana daha doğrusu kuşkamla bize...
@barbim çok saol meleğim bende anlamadım abuk subuk bir ay başı oldum bu ay...
sende keninle güzel güzel vakit geçirmişsin bakıyorum harikasınız eğlenin bol bol canım maaşallah geldiğindede ken eğleneceksiniz yine üzülme cnm 5.5 aycık sadece
@selayımmm bebem yatıyorum kalkıyorum yatıyorum kalkıyorum başka bişey yapmıyorum tatlım sen iyi olda gerisi boşşşşş...
salı günümü size ayırıcam canım 2 elim kandada olsa gelicem allahın izini ile...
ben hemen ayburumun profiline uçayım merak ettim resimleri...

Son düzenleme:
selayhus geçmiş olsun yazmıştım ama yoktun görmedin canım geçmiş olsun iyimisin biraz daha olsun.xzgii foto yüklemeyecekmisin:84:

boyum 168
kilom 62 canım
64düm yakın zamana kadar
hedef 57

geceyelım tesekkür ederım canım ınsallah düzelecek bıran öncee..
tünaydın canlar

ezgım gece mesaj atmıs cenazesı varmıs yaaa üzüldüm aradım ama müsaıt degıldı sanırsam allah rahmet eylesın canım

selam herkesee
off çok yoruldum gece yolculuğu insanın canını çıkartıyo
barbim ezgim selayım ayburum cumartesi çok güzeldi çok mutlu oldum ben iyiki toplanmışız
selayım yaa bi saat durcaktı 5 saat oturdu canım benim
omzuma hiç bişey olmadı kız tüy gibisin zaten
tutim çok geçmiş olsun canım seni görmeyi de çok isterdim ama kötüymüşsün bak iyiki gelmemişsin canım dışarda çok daha zor olurdu aynı durum biran önce doktora git canım ihmal etme biz yine görüşürüz inşallah sonra
gece kuşu sana da çok geçmiş olsun canım ben de aynı durumdayım sizle klasik ilk gün ağrısı oldu daha fazla olmadı gerçi ama yolda çok zor oldu

handecim hoş geldin evine canım evet yolculuk nasıl olsa olsun yoruyor insanııı
bencede çok güzel bir gündü inşallah tekrarı olurrr

ezgiminde cenazesi varmış, kim vefat etti acaba :18: müsait değildir diye henüz aramadım Allah rahmet eylesin

selam kızlarrr
handecim saol canım bugün allaha şükür sancım azaldı.
ezginin cenazesi mi var?allah rahmet eylesin. vefat eden neyi oluyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…