Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kontesim umut ismi anlam olarak bekleyişi ve çabayı ifade ettiği için isimlerde kişiliği yansıtırmış
bu yüzden umut isminden ötürü olumlu yorum alamıyorum
kulağa çok hoş gelsede

bence bekleyiş-çabadan ziyade
şartlar ne olursa olsun hep 'hayat dolu olmayı' , 'pes etmemeyi' ifade ediyor umut
ki bu da çok güzel bi şey bence

aybuşum hayalini gerçekleşirmek senin elinde tatlım...bende oğlum olursa adını toprak koymak istiyorum aşırı seviyorum bu ismi bana çok anlamlı geliyor birde toprak kokusuna bayılırım ben toprağım diye sevmek isiyorum oğlumu nasip kısmet...
kuşkam atla gel istanbula...ben adanaya gitmeden

selam kızlar
bugun cok ama cok guzel bır gundu aynı zamandada cok kotu
alısmısım cok selaya ewıme gelmesıne konusmaya sarılıp koklasmaya
ama ogluna ve esıne kavusucagı ıcınde cok mutluyum cunku cok ozledı bılıorum
bugun ken ve benım esımde geldı yemekten sonra ıkısıde aynı kafadan bol bol dalga gectıler kk dan
selayımızı ugurlarkenkı duygusal anımızdan cok keyıflı bır aksamdı
ayburum oglun oluyormus Allah analı babalı buyutsun askım ısmıde cok cok guzel
kontesım tam tersı bız cok guleryuzluyuz bı keremmmmmmmmmmmm
tutım guzel kuzum benım ne guzel seyelr yazmıssın
bende cok cok sewıyorum cotanaklarımıııııııııııııııııı
ben smdı frıendsı ızleyıp yatıyorum
bugun aksesuarlarımız geldı yarın onları yerlestırıcem cok heyecanlıyım

ayburcum tebrik ederim umut geliyormuş ben demiştim erkek o diye bak sürpriz yumurtadan umut çıktısağlıkla kucağına alırsın inş...çok sevindim

ezgimm fotoların hepsi harika, sizi canlı görmek ise pahabiçilemezdii.. canımmm bebeimmmmm benimmm selayım inmişmidir acaba çok uzgunum ondan ayrıldıgım için

tünaydın kızlaar

ezgim fotoların harika tatlım ben facedekileri de yeni görüyorum çok güzel olmuşlar

selayım kaçta biniyodu yolda mı şimdi dün arıcaktım dışarda işlerim vardı arayamadım

kontescim ben bi tane ekledim bak istersen bu arada senin gg den istediğin şey geldi mi benim çanta çok güzelmiş ya kaliteli olmaz diye korkuyodum gayet güzel çıktı

yok barbicim yaa burda bi ezgiyi tanıyom o kadar:44:
işte bide biraz seni demin girdiğmide yoktu kimse zaten
artık topluca selam vercem cotonaklara

ezgiyi tanıosun tamam da, herkese selam vermek de çok zor bişi olmasa gerek diye düşünüyorum :82: burasıda bir grup ya ondan yanii neyse tmm canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…